Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

umutlu22 canim hosbulduk cok sagolllopuyorumnanaktan ins en kisa zamanda bebeklerimiz saglikla kucagimiza gelir rabbimin izniyle :Saruboceq:

Tünaydınnnnn Fıstıklarrrr

Bütün Annelerin ve Anne Adaylarının geçmiş Anneler günü kutlu olsun..

opuyorumnanaktan

slm kızlar. bugün gitmiş oldugum doktora tüm tahlillerimi gösterdim. herşeyin normal oldugunu söledi. ama bi kaç test eksik dedi. yumurtlama da olmuş bu bağlamda gebelik olmuyosa ya spermler haznede telef oluyo ya da tüpler tıkalı dedi. önceki doktor bana tüplerle alakalı bişe demedi dolayısıyla tüplere falan bakmadı. 2 ay klomen kullandım. acaba aranızda böle olan var mı?yani tüplere bakılmadan klomen ve otrivelle kullanan. cevaplar icin tşkkrler.yarın tüm tahlilleri yeni doktora göstercem bakalım ne dicek. sizlerle de paylaşırım.

Canım ben 4 aydır Klomen kullanıyorum ve Ovitrelle. Benimde tüplerime bakan olmadı. Zaten sinir oluyorum. Bizi doğru düzgün aydınlatmıyorlar. Deneme tahtası gibi şu ilacı iç bu ilacı iç. Öde parayı. Tüpler tıkalıysa herşey boşuna zaten. Bugün iyice sinirler tepemde..

Valla datlım ben de sendenim. 25 ayda hiçbir doktorun aklına gelmedi bana film çekmek.
kızlar yaaaaaaaaaa şu alıntıları nasıl yapıonuz. ben de alıntılı yazmak istiommmmmmmm:=)))))))))))
Gülüm mesajların altında NQ yazan yere tıkladığında alıntı yapmak istediğin mesajı alıyor. Birkaç tane alıntı yaptıktan sonra en sonuncunun altındaki alıntı cevap butonunu da tıklarsan istedğin olur

Kız senin az kaldı dimi gününee eyvahedigeldismile

Evet canım gün yaklaştıkca geriliyorum... 14 mayıs normalde adet tarihim..

ayyy kızlar ne olur yardım edin doktorum klomen tedavisina başladı ama ben ne olduğunu bilmiyorum
bugün adetimin 3. günü başlayacağım ( 1o mayıs )
10 gün sürüyormuş galiba 19 mayıs bitiyor
24 mayıs çağırdı galiba iğne vuracak
geç değil mi??
arada 5 gün var ((

birde benim yumurta takibim oldu sorunsuzdu bu tedeviye başlamak saçma değil mi bişey yokkken
sonuçta takip etttiridm yumurta kalitem iyiyidi progesteron da 26 çıktı yani çok kaliteli yumurtlamam olmuş
bu iki soruyu cevaplarsanız çok sevinirimmmmmmm

selaaaaaaaaaaammmmmmmmmmm
çooook yorgun olsamda enerjik bi giriş yapiim dedim
malum bugün nöbetçiydim mafoldumben
çıkıştada bankaya terziye ordanda hastaneye gittim
iğnenin raporunu çıkartmaya
ayyy Allahım doğum gibi güzel seepler dışında kimseyi hastanelere muhtaç etmesin

kızlar bugün 21. günüm progesteron 60 beta 4.41 çıktı bilen varsa cevap lütfen bu ay ümit varmıki...

kızlar bugün 21. günüm progesteron 60 beta 4.41 çıktı bilen varsa cevap lütfen bu ay ümit varmıki...

canım çatlatma iğnesi olmuşmuydun?
eğer olduysan kaç gün geçti üstünden
eğer iğne olduysan onun için 4 çıkmş olabilir
çünkü daaa baya var gününe

selam kızlar nasılsınız?ben çok mutluyum allah kısmet ederse çarşamba gün annemle babam gelecekler ve ben rahim filmi çektireceğim aranızda çektiren var mı?çok acıyor mu?özel hastanede çektireceğim

selam kızlar nasılsınız?ben çok mutluyumzemuszemus allah kısmet ederse çarşamba gün annemle babam gelecekler ve ben rahim filmi çektireceğim aranızda çektiren var mı?çok acıyor mu?özel hastanede çektireceğimeyvahedigeldismile

yani bu gittiğim doktor daha tecrübeli. 30 seneden beri bu meslekteymiş. sigortada calışıo. ben bi kere sigorta acile gittim gecenin bi vakti o kadar kalabalıktı ki girmeden cıktık. özel bi hastaneye başladım ama o doktor da eksik testler sonucu klomene başlamış. şimdi sigortadaki doktorun özel muayenesine gidiom. bakalım yarın hem muayene edecek hem de tüm hormonları yorumlicek ne dicek. diger doktor da bana "eger bu ay olmazsa üzülme "demişti. ve herşey oldugu halde neden gebelik olmadı. herşeyin hayırlısı bilmiom ama moralim bozuk .kimseye de bu derdimi anlatamıom. öleeeee işteeeee

zeyno_81 inşallah adet olmazsın arkadaşım. 4 ay klomenleri peşpeşe mi kullandın. benim normalde bugün eger devam etseydim 3.klomene başlama günüm olcekti. senin için dua edeceğim inş. ve tüm isteyenlere.......

banada yardım edinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…