ınşallah Adet olmazsın ve hamilesindir. Benimde Adet tarihim cuma günü. Bende olmam inşallah.ArkadaŞım takıpsız klomen kullanıldıĞını bende ılk kez senden duydum.doktorum benı adetımın 2. GÜnÜnden 14. GÜne kadar takıp ettı kullandıĞımda.sonra Çatlatma ıĞnesı verdı.sende baŞka bı doktorada danıŞabılırsın ıstersen. ( bana dua edın neolur 3 gÜn ıÇınde test yapıcam adet olmazsam artık anne olmak ıstıyorum)
Merhaba arkadaşım bende klomen kullandım yeterli olmadığı için 5 günde göbekten iğne vuruldum.Daha sonra doktorum yumurta gelişimime bakıp adetimin 14.gününde çatlatma iğnesi verdi.Bu iğneyi vurulup 36 saat içinde ilişki ve bundan sonraki 4 gün boyunca gün aşırı ilişki tavsiye etti.Adetimin 16. gününde progestan içmeye başlamamı söyledi.Bu arada da hergün aspirin folik asit ve glikofen içmeye devam edecektim polikistikoverden dolayı.Bugün adetimi 1 gün geçti ama dün benden kahverengi iltihaplı lekeler geldi biraz ve karnımda ağrı oldu hafif.Ama bugün hiçbirşey yok hamile olma ihtimalim olmadığını düşünüyorum yoksa leke gelmezdi sanırım.Böyle leke gelebilirmi gebe kalınsa bile bilgisi olan varsa lütfen bi cevap yazsın.İNŞALLAH HAMİLEYİMDİR.Bikaç gün daha geçsin test yapıcam dua edin.Arkadaşım senin adet söktürücü dediğin ilacın adı neydi.Çünkü progestanında aynı etkisi var aynı ilaçmı acaba merak ettim.:ecrin_bebek:
İnşallah Adet olmazsın ve hamilesindir. Benimde Adet tarihim cuma günü. Bende olmam inşallah.
ArkadaŞım takİpsİz klomen kullanıldıĞını bende İlk kez senden duydum.doktorum benİ adetİmİn 2. GÜnÜnden 14. GÜne kadar takİp ettİ kullandıĞımda.sonra Çatlatma İĞnesİ verdİ.sende baŞka bİ doktorada danıŞabİlİrsİn İstersen. ( bana dua edİn neolur 3 gÜn İÇİnde test yapıcam adet olmazsam artık anne olmak İstİyorum)
meraba arkdaşlar
nasılsınız umarım keyfiniz yerindedir.
bikaç gündür başım dönüo acaba kullandğm haptanmı diorum
klomende böle bi etki görmedim de şu estrofem böle yaptı galba
içinizde kullanan oldumu hiç estrofemi
canımmmmmm
saol cevabın için
valla dr.um sen şimdi hergün kullan ben sana bırakacağın zaman söyliycem dedi
bilmiorum onun için nezaman biticek
cuma öğlen kontrolüm var bakalım yımırtalarım kaydirigubbakcemile3 ne alemde
Canım benim sadece göğüs uçlarım acıyor. Birde felaket kasıklarım ağrıyor. Ara ara karnım ağrıyor. Adet günüm geçmeden kanda baktırmayı düşünmüyorum. Hayal kırıklığı yaşayacağım galiba yine. Kesin adet belirtileri bunlar.Zeyno nasılsın, var mı bi gelişme. Ağrın-sızın neyimm var mı?
Canım benim yumurtalarım 18-20 mm ken çatlatma iğnesi vurduruyorum. Hmmm senin Doktorun niye bekliyor acaba.arkadaşlar mrb ben bişey sormak istiyorum ben klomen kullandım ve yumurta takibi yaptırıyorum sağ ve solda birer yumurtam oluştu gelişimleride çok güzeldi fakat bugün 18. günü hala çatlamadı biri 27 mm biri 24 mm doktorum 21. güne kadar takip edicem çatlayabilir dedi sizce olabilirmi bu kadar geç yumurtlayan varmı aranızda ben 28 günde bir adet olurum normalde ama niye böyle oldu anlamadım iğne yapmak istemedi şimdi yapsa geç olur zaten acaba klomen geç yumurtlamamamı neden oldu inşallah çatlar yumurtam eğer aranızda böyle olan varsa yardımcı olursanız sevinirim
Canım iki ay önce benimde Doktorum kendiliğinden çatlasın demişti. Ama o zamanki büyüklüğünü hatırlamıyorum yumurtanın. Rahat ol bence. Doktoruna güven. Vardır bir bildiği..kendi haline bırakıcam iğnesiz çatlasın dedi anlamadımki niye böyle yaptı
Canım çok geçmiş olsun. Peki yara neden oluşmuş?? Bişey söyledimi?? Sen daha önce vajinal ultrasonla mı muayne oluyordun??slm kızlar doktordan şimdi geldim. ama şoktayım. doktor rahminde yara var dedi bi parça aldılar. inşallahh kötü bişe degildir. cok ilginç kadın önce eliyle muayene etti. "seni daha önce böle muayene eden olmadı mı ve yara oldugunu sölemediler mi dedi" demek ki ben klomenleri boşuuuunaaaaa kullanmışııııııımmmmmmm leyla gibi. bu ay sana gebelik bağlamında bişe vermicem dedi. yara için ilaçlar verdi. bi hallerdeyim yaaaa. diger doktor bırakın yaranın oldugunu sölemeyi "y" bile demeden klomenleri verdi.
kendi haline bırakıcam iğnesiz çatlasın dedi anlamadımki niye böyle yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?