Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

ınşallah Adet olmazsın ve hamilesindir. Benimde Adet tarihim cuma günü. Bende olmam inşallah.

Canım senin durumun benden farklı. Çünkü senin yumurtaların büyümüş. Benimki hiç büyümedi. İnşallahh hamilesindir. Progestanı kendim içtim ben de. Adetimin 17. gnünden itibaren. Bana verdiği ilaç çoık farklıydı. Gebelikte kullanımı sakıncalıdır yazıyordu reçetesinde. Ben de onu içmedim işte. Amann vallahi yoruluyorum artık bu işlerden. Bebek işinden çok adet olamama yoruyor beni.
Dediğim gibi inşallah seen hamilesindir ve bizi de sevindirirsin. Aslında test yapsan bugün bile çıkar sonuç. Ama yine de sen bilirsin tabi.

meraba arkdaşlar
nasılsınız umarım keyfiniz yerindedir.
bikaç gündür başım dönüo acaba kullandğm haptanmı diorum
klomende böle bi etki görmedim de şu estrofem böle yaptı galba
içinizde kullanan oldumu hiç estrofemi

merhaba kızlar..ben hep rüyamda erkek tombiş bi bebeğim olduğunu
görüyorum bağrıma basıp seviyorum tenini kokusunu hissediyorum...
sanki üzülme annecim birgün gelicem der gibi beni teselli ediyo...
artık anne olmak istiyorum..rüyası bile ne güzel kimbilir gerçeği nasıldır

ben de anlamadım gitti.. bu ay gidip hesap soracagım ona klava:

hayırlısı tatlım insallah regl olmazsın!

Hoşgeldin örttmeniim. buyrunnnnnnnnn
Büyük olasılıkla kullandığın ilaçtan ötürü dönüyordur başın tatlım. ben kullanmadım ama, tahminim o yönde.
Bana da progestan öyle yapıyor. Ölee bi döndürüyor başımı. :1rolleyes:
Kaç gün içeceksin ki o ilacı gülüm?

canımmmmmm
saol cevabın için
valla dr.um sen şimdi hergün kullan ben sana bırakacağın zaman söyliycem dedi
bilmiorum onun için nezaman biticek
cuma öğlen kontrolüm var bakalım yımırtalarım kaydirigubbakcemile3 ne alemde

Oohh ohhh bol yımırtalar olsun inşaallahh.

Zeyno nasılsın, var mı bi gelişme. Ağrın-sızın neyimm var mı?
Canım benim sadece göğüs uçlarım acıyor. Birde felaket kasıklarım ağrıyor. Ara ara karnım ağrıyor. Adet günüm geçmeden kanda baktırmayı düşünmüyorum. Hayal kırıklığı yaşayacağım galiba yine. Kesin adet belirtileri bunlar.

arkadaşlar mrb ben bişey sormak istiyorum ben klomen kullandım ve yumurta takibi yaptırıyorum sağ ve solda birer yumurtam oluştu gelişimleride çok güzeldi fakat bugün 18. günü hala çatlamadı biri 27 mm biri 24 mm doktorum 21. güne kadar takip edicem çatlayabilir dedi sizce olabilirmi bu kadar geç yumurtlayan varmı aranızda ben 28 günde bir adet olurum normalde ama niye böyle oldu anlamadım iğne yapmak istemedi şimdi yapsa geç olur zaten acaba klomen geç yumurtlamamamı neden oldu inşallah çatlar yumurtam eğer aranızda böyle olan varsa yardımcı olursanız sevinirim

Canım benim yumurtalarım 18-20 mm ken çatlatma iğnesi vurduruyorum. Hmmm senin Doktorun niye bekliyor acaba.

kimse cvp yazmayacak sanırım alminas sen burdasın galiba sen bişey söylesen bi bilgin varmı niye böyle olmuştur bilmiyorumkismile

kendi haline bırakıcam iğnesiz çatlasın dedi anlamadımki niye böyle yaptı
Canım iki ay önce benimde Doktorum kendiliğinden çatlasın demişti. Ama o zamanki büyüklüğünü hatırlamıyorum yumurtanın. Rahat ol bence. Doktoruna güven. Vardır bir bildiği..

slm kızlar doktordan şimdi geldim. ama şoktayım. doktor rahminde yara var dedi bi parça aldılar. inşallahh kötü bişe degildir. cok ilginç kadın önce eliyle muayene etti. "seni daha önce böle muayene eden olmadı mı ve yara oldugunu sölemediler mi dedi" demek ki ben klomenleri boşuuuunaaaaa kullanmışııııııımmmmmmm leyla gibi. bu ay sana gebelik bağlamında bişe vermicem dedi. yara için ilaçlar verdi. bi hallerdeyim yaaaa. diger doktor bırakın yaranın oldugunu sölemeyi "y" bile demeden klomenleri verdi.

Canım çok geçmiş olsun. Peki yara neden oluşmuş?? Bişey söyledimi?? Sen daha önce vajinal ultrasonla mı muayne oluyordun??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…