banada yardım edinn
Canım inşallah. Tşk ederim. ınşallah tez zamanda hep beraber hamile kalırız.zeyno_81 inşallah adet olmazsın arkadaşım. 4 ay klomenleri peşpeşe mi kullandın. benim normalde bugün eger devam etseydim 3.klomene başlama günüm olcekti. senin için dua edeceğim inş. ve tüm isteyenlere.......
Canım Merhababanada yardım edinn
banada yardım edinn
canım çatlatma iğnesi olmuşmuydun?
eğer olduysan kaç gün geçti üstünden
eğer iğne olduysan onun için 4 çıkmş olabilir
çünkü daaa baya var gününe
banada yardım edinn
slm kızlar. bugün gitmiş oldugum doktora tüm tahlillerimi gösterdim. herşeyin normal oldugunu söledi. ama bi kaç test eksik dedi. yumurtlama da olmuş bu bağlamda gebelik olmuyosa ya spermler haznede telef oluyo ya da tüpler tıkalı dedi. önceki doktor bana tüplerle alakalı bişe demedi dolayısıyla tüplere falan bakmadı. 2 ay klomen kullandım. acaba aranızda böle olan var mı?yani tüplere bakılmadan klomen ve otrivelle kullanan. cevaplar icin tşkkrler.yarın tüm tahlilleri yeni doktora göstercem bakalım ne dicek. sizlerle de paylaşırım.
selam kızlar nasılsınız?ben çok mutluyumzemuszemus allah kısmet ederse çarşamba gün annemle babam gelecekler ve ben rahim filmi çektireceğim aranızda çektiren var mı?çok acıyor mu?özel hastanede çektireceğimeyvahedigeldismile
Merhaba Canım.arkadaşlar birşey sorcam yardımcı olursanız sevinirim ben 5 gün önce klomen kullanmaya başladım(dr tavsiyesi) adetin 3.cü günü başladım.bugün ilaç bitti.genelde benim adetim 6 yada 7 gün sürerdi bu ay 5 gün sürdü bugün tam namaz kılıcam abdet alıcam tuvalette kanamam olduğunu fark ettim zaten bir kaç saattir karnımda sıcaklık hissi hafif karın ağrısı vardı sanki adetim yeni başlıyor gibi kanama doktorumu aradım devam ederse yarın gel bakalım dedi ben dün akşam ve bu sabah inciri kaynatıp 1 er bardak suyunu içtim acaba omu yaptı yoksa ilaçtanmı gerçi dr um ilaçtan olmaz dedi sizin başınıza geldimi böyle birşey bi yardımcı olursanız hala devam ediyor kanama ama az
Güzel haberlerle gel inşallah canım. Dualarım seninle..kızlarrr ben yarın kolonoskopi için hastaneye gidecem bana dua edin sonuçlarım temiz çıksın akşam sonucu sizlere bildiririm.hepinizi öpüyorum..........
kızlarrr ben yarın kolonoskopi için hastaneye gidecem bana dua edin sonuçlarım temiz çıksın akşam sonucu sizlere bildiririm.hepinizi öpüyorum..........
angel nejla
yani bence az az kanaman olması normal olabilir
bazen benimde klomen kullanırken reglim bitmesine rağmen lekelenmeler oluo
ama kanaman çoksa bana incirden olabilir gibi gelio
stres yapma canım öenmli bi durum olucanı sanmıorum
canım benim iyi dileklerin için teşekkürler canısıcanoşum ben çektirdim ama anestezi ile yapıldı bana bende çok korkuyordum laparoskopi yapıldı kamerayla içimde ne var ne yok bakıldı bu arada tüplerede bakıldı sol tüpüm tıkalıymış o esnada açmışlar...benimki laparoskopi olarak yapıldığı için 2 gün ağrım çok oldu sonra geçti ama bildiğim kadarıyla rahim filminde çok acı duyulmuyormuş korkma yaptır canım...
allah güzel sonuçlarla dönmeni nasip etsin bitanemkızlarrr ben yarın kolonoskopi için hastaneye gidecem bana dua edin sonuçlarım temiz çıksın akşam sonucu sizlere bildiririm.hepinizi öpüyorum..........
canım içini ferah tut hiçbişiyy çıkmayacak inş.
hayırlısıyla kolay bi şekilde yapılır
dualarımız seninle canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?