Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canim sagol hosbulduk evet 2 haziran ins bir aksilik cikmaz allahim hepimizin yardimcisi olsun

doktoru günde kaç tane içmeni önerdi 5 gün kulanılıyor çünkü klomen :uhm:

TEŞEKKürler kızlar yardımlarınız için :)
bende günde1 tane içiyorum 10 gün boyunca
24 ünde niye çağırdı acaba

canım bendede yumurtlama normaldi ama gonapheneni kullanınca daha ii oluyo..ben 4.gün başlayıp günde 1 tane 4 gün kullandım yumurta büyüyüncede iğne oldum sen ilk denemende başarılı olursun inşallah

teşekkürler yardımalrın için
belki bende d e daha iii olur böylesi::)
ben iğne olacak mıyım bilmiyorum :)

gunaydın acılıss yıne bendennnnn

serselomm nbrrr nasılsın annenlerın gelmesıne cok sevındımm ıkısınınde ellerınden operımmm rahım fılmınden korkma bende anestezı ıle cektırdımmm hıcbırsey duymadımm sonrasındada agrı yada acı olusmadı sadece tek tavsıyem bırkacgun antıbıyotık kullan bende ozel hastanede cektırdımm ama aletlerden enfeksıyon kaptımm 6 gun boyunca sabah aksam gunde 2 tane serum takıldımm dıkkatlı oll

esemosumm cok gecmıs olsunn umarım guzel gecerr hıcbır sorun cıkmazz ve saglıgın duzelırr cok opuyorumm canımmm

alminasım çok geçmiş olsun....

soğan kürü,yumurta takibi derken hala devam....sizide arada takip ediyorum ama klomen yok şimdilik

kızlarrr ben yarın kolonoskopi için hastaneye gidecem bana dua edin sonuçlarım temiz çıksın akşam sonucu sizlere bildiririm.hepinizi öpüyorum..........
Rabbim yardımcın olsun gülüm. Şimdiden geçmiş olsun. Güzel haberlerini bekliyorum.

Sana da günaydınlar güzelim. Hayırlı sabahlar.

herkese günaydın arkadaşlar esemosum iyi haberlerle dönersin inşallah serselom hiç rahim filmi çektirmedim tatlım ama benim doktorum narkozlu önermişti bana

Arkadaşlar konumuzla alakası yok ama, ben size birşey danışmak istiyorum. Başından geçen ya da fikri olan lütfen benimle paylaşsın.
Hatırlarsanız ben göbekten yapılan iğnelerden olmuştum bu ay. Ama yumurtalarım büyümemişti. Adetimin 15. günü dr adet söktürücü verip gönderdi beni. Ama ben ilk gün içmeme rağmen daha sonra devam etmedim. belki de yumurtalırm büyür diye düşündüm. 21. günü hafif hafif kahverengi lekelenmelerim başladı ve 10 gün devam etti. Fakat lekelenmem durduğu halde hala adet olmadım. Adetimin 35. günü bugün. Zaten zamanında adet olmayı beklemiyordum ama bu kahverengi lekelemeler benim canım sıkıyor.
Fikri olan var mı kızlaar mafoldumben

Günaydın Canlar..

Umutlum Canım vallahi bi fikrim yok. Bende kullanmıştım bir kere adet söktürücü. Yani şöyle benim o zaman 14 gün boyunca sürekli leke leke kanamam oluyordu. Adet söktürücüyü kullandım birden aktı sanki hepsi. Rahatlamıştım. Doktoruna danıştınmı canım??

kızlar selam noolur acil cevap verebilir misiniz?

benim klomenle 2. ayım ve ovulasyon testi kullanıyorum, yaklasık 7. gunumden beri ovulasyon testim silik cizgili ve bugun 16. gunum hala 2. cizgi tam belirmedi..

klomen ovulasyon testlerini yanlıs gosterebiliyor mu?

tam yumurtlama oldugunu tespit edemezsem regl mi nasil hesaplayacagım?

bu arada takipsiz klomen kullanıyorum..

var mı boyle sapmalar yasayan? gecen ay da tam tersi 12. gunde yumurtlamistim..

Sagğol canıımıniçi. Ben sadece bi tane içtim, daha da içmedim. O yüzden de doktoruma gitmeye yüzüm yook sositososito

Canım hiç ovülosyon testi yapmadım ama, yumurta takibinde klomen kullanırken bi defasında 15. ünü, diğerinde 11. günü ve bir diğerinde de 17. günü büyümüştü yumurtam. İlaca rağmen değişebiliyor demek ki ovulosyon zamanı.

canım takıpsızz klomen kullanmak ılk senden duydumm normalde ultrason ıle bakılması ve yumurtalarının boyunun saptanması gerek yeterlı buyukluge ulasınca ıgne yapılıyor ve ıgneden sonrakı 36 saat ıcınde catlıyorlar bu surede bırlıkte olmalısınn
eger takıpsızsen testı bosver 12-14-16-18-20 . gunlerde gun asırı ılısıkıde bulun mutlaka yakalarsınn

Bende onu merak ettim bak şimdi. Klomeni doktorun mu verdi canım sana??? Nasıl takipsiz kullanıyorsun???

Canım hiç ovülosyon testi yapmadım ama, yumurta takibinde klomen kullanırken bi defasında 15. ünü, diğerinde 11. günü ve bir diğerinde de 17. günü büyümüştü yumurtam. İlaca rağmen değişebiliyor demek ki ovulosyon zamanı. [/QUOTE]
sagol canım ben de normalde gec yumurtlarim ama 9 gundur cizgi aynı olmaz diye dusundum o yuzden iskillendim ne biliim... insallah catlar..

Bende onu merak ettim bak şimdi. Klomeni doktorun mu verdi canım sana??? Nasıl takipsiz kullanıyorsun???

arkadaslar inanın ben de anlamadım bu durumu ya herkes aynı seyi dusunup soyluyor ama benim doktorum bana takipsiz olarak verdi.. 4 ay kullan eger olmazsa gene gel dedi.. simdi forumlardaki mesajları okuyunca hep sasırdım millet her gun baktırtıyo buyumus mu buyumemis mi ne biliim ignelerini oluyorlar.. bana direkt 4 ay sonra gel dedi anlamadım gitti :uhm:
bu arada ben cikolata kistinden 5 ay evvel laparoskopi gecirdim aynı doktorla ve doktorum da unlu bir hastanenin kadın dogum ve infertilite uzmanı ..

bana cok sabırsızmısım gibi davranıyor 4 ay sonra gebelik olmadigi surece gelme dedi.. ama sasırdım kaldım.. bir de catlamayan yumurtanin kiste donusme riski de var di mi? off kararsız kaldım.. en iyisi bu ay gideyim doktora:uhm:

Merhaba arkadaşım bende klomen kullandım yeterli olmadığı için 5 günde göbekten iğne vuruldum.Daha sonra doktorum yumurta gelişimime bakıp adetimin 14.gününde çatlatma iğnesi verdi.Bu iğneyi vurulup 36 saat içinde ilişki ve bundan sonraki 4 gün boyunca gün aşırı ilişki tavsiye etti.Adetimin 16. gününde progestan içmeye başlamamı söyledi.Bu arada da hergün aspirin folik asit ve glikofen içmeye devam edecektim polikistikoverden dolayı.Bugün adetimi 1 gün geçti ama dün benden kahverengi iltihaplı lekeler geldi biraz ve karnımda ağrı oldu hafif.Ama bugün hiçbirşey yok hamile olma ihtimalim olmadığını düşünüyorum yoksa leke gelmezdi sanırım.Böyle leke gelebilirmi gebe kalınsa bile bilgisi olan varsa lütfen bi cevap yazsın.İNŞALLAH HAMİLEYİMDİR.Bikaç gün daha geçsin test yapıcam dua edin.Arkadaşım senin adet söktürücü dediğin ilacın adı neydi.Çünkü progestanında aynı etkisi var aynı ilaçmı acaba merak ettim.:ecrin_bebek:

ArkadaŞım takıpsız klomen kullanıldıĞını bende ılk kez senden duydum.doktorum benı adetımın 2. GÜnÜnden 14. GÜne kadar takıp ettı kullandıĞımda.sonra Çatlatma ıĞnesı verdı.sende baŞka bı doktorada danıŞabılırsın ıstersen. ( bana dua edın neolur 3 gÜn ıÇınde test yapıcam adet olmazsam artık anne olmak ıstıyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…