İnşallah hamilesindir İlknurcuğum. Ben daha önce duymuştum hamileyken idrarın daha koyu ve kokulu olduğunu. Ama kesin bir belirti midir bilemiyorum. Biliyorum zor ama birkaç gün daha sabretmeye çalış. Zaten az kalmış adet tarihine de.
selam kızlar
nasılsınız bakalım
dün eşimin kardeşi askerden geldi ordaydık giremedim hiç
bu pazarda abim evlenio onun telaşı var
biras sonrada misafirlerim gelicek
yoğun bi haftadayım
bugün iğnemi oldum 2 yumurtam var 19 mm di ikiside
rahim duvarı kalınlığıda gayet ii dedi
1 haziranda test yaptırmaya gel muhakkak dedi dr.um
eminecim benm tarihimi 1 haziran die değiştiriver canım
Selam gülüm. Kıyamam sen bizi mi beklediin? olumunekankayizsmile
Gülüm ben yine şaşırmıyorum ve hamile değilim. Kocaman bir tek cizgiyi gördüm akşam yine. laelaelaelaelae
Midem de nasıl bulanıyor anlatam. Hani test yapmasam yemin edebilirdim hamile olduğuma. Ama dedim ya, test yapınca emin oldum ki yine hamile değilim. Sanırım gecikmeden dolayı böyle oluyor.
Canımıniçi Sultan bugün çalıştığı hastaneye değil de, özel bi hastaneye gidecekti sonuclarını göstermek için. Ancak perşembe sabah haber alabiliriz ondan. inşallah güzel haberlerle gelir.
Eeee sen neler yapırsun Emoşum, yine temizlik neyim demişsin. Yeter minnoşum nereye kadar sil süpüürr :smiley-cool:
inan çok sevindim darısı başıma inşallah(tüm isteyenlerinde tabi).ayın sonunda adetimle başlıcaz iğnelere inş.yumoşlar ne zaman kıvama gelirse o zaman yaparlar artık.hayırlısı.yarın hsg sonucumu alıcam.inş bi sorun yoktur.çünkü çekim sonrası açık olan tüpüme kapalı,kapalı olan tarafımada açık die konuşuolardı aralarında.artık sorun çıkmasın da bende kavuşayım bebişimeteşekkür ederim sinem mesajın için doktora gittim 2 gün önce.keseyi gördük. 2 hafta sonra kalp atışlarını duyabilcekmişiz inş. bende senin güzel haberlerini bekliyorum aşılama tarihin ne?
inan çok sevindim darısı başıma inşallah(tüm isteyenlerinde tabi).ayın sonunda adetimle başlıcaz iğnelere inş.yumoşlar ne zaman kıvama gelirse o zaman yaparlar artık.hayırlısı.yarın hsg sonucumu alıcam.inş bi sorun yoktur.çünkü çekim sonrası açık olan tüpüme kapalı,kapalı olan tarafımada açık die konuşuolardı aralarında.artık sorun çıkmasın da bende kavuşayım bebişime
ya kızlar bişey sorucam dr bana adet olunca gel demişti ama bnm bugun misafirim var klomene başlıyam büyük ihtimalle kaçıncı gün başlanması gerekiyo bilen varmı yrn yada öbür gün gitsem olumuki
klomene 3. yada 5. günü gidilio
en geç 3. günü gitsen ii olur klomene başlayacaksan
teşekkür ederim sinem mesajın için doktora gittim 2 gün önce.keseyi gördük. 2 hafta sonra kalp atışlarını duyabilcekmişiz inş. bende senin güzel haberlerini bekliyorum aşılama tarihin ne?
slm canım tebrik ederim seni allah analı babalı büyütsün canım nasıl hamiş kaldın birde belirtilerin neler oldu paylaşırsan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?