Canım tebrik ederim.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..teşekkurler ilknur, daha önceki sayfalarda da anlattım ama sen yenisin galiba. ben pco.luyum. 6 ay normal denedik olmadı.sonra doktora gittim.ilk önce serophne tedavisi oldum iki defa.gerçekleşmedi gebelik.en son da puregon iğneleri ile yumurta oluşumu sağladık ve hamile kaldımama henüz çok yeni.inş. Allah tamamnına erdirir. hepiimizi....
yarın belli olacak.yarın hem hsg sonucumu alıcam hemde ilaçlarımı yazdırıcam.yarın belli olacak hepsi.inş bi sorun çıkmaz :Saruboceq:inş. sinem pozitif düşün hep.iğne olarak puregon mı olacaksın karından. bende onlardan oldum ve hamile kaldım.
evet ben gunde 3 fıncan ıctım ve faydasını gordummmkızlar gunaydın size yeniden bir sorum var bugun 19. gunum ve hala yumurtlayamadım (ovulasyon testi kullanıyorum) ben su meshur takipsiz klomen kullanan arkadasınızım..
yani bu gidisler regl dongum 35 gune falan cıkacak acaba sizde de bu kadar gecikme yaptı mı klomen?
bir de bu ay ben adacayı ictim gunde 2 fincan acaba onun etkisi olmus mudur?
alminas tatlım galiba sen de adacayı icmistin degil mi?
bana yardımcı olabilir misinizzkafamçokkarıştı
denvir tebrikler
Teşekkür ederim Zehracığııımm. Valla tam tatil oldu, temizlik neyim de yapmadım. Ha bire gezdiiimm kaydirigubbakcemile3ii tatilllerrr umutlummmmmmmmmmmmmmm
kendini çok yorma
Klomenin etkisi de olabilir İlknurcuğum. Çünkü bir sonra ki ay da etkisini sürdürüyor. İnşallah senin bu belirtilerin hamilelik belirtisidir. Öyle erken test yapıp da keyfini bozma lütfeenkaydirigubbakcemiletşk ederim umutlum daha adeteime 5 gün var test yaptım tek çizgi çıktı biliyorum erken ama ne zor şey günler geçmek bilmiyo gögüslerim hala agrıyor özellikle yatarken ama bilemiyorumki ya ara arada kasıklarım agrıyo belkide adet belirtisi yada geçen ay klomen ve menogon kullanmıştım onun etkisidir belkide
Yengene geçmiş olsun Emineciğim. Allah şifalar versin. He gülüm yaa, çatır çatır hamiş kalacaaz sositososito Temizlik için Allah kolaylık versin. Ben yaz sonu düşünüyorum inşallah. İzin alacam daaa. :jeyyar: Sultanım da bugün güzel haberleriyle gelecek inşallah.bidenem dün sizden haber beklerken abim aradı yengem rahatsızlanmış apartopar oraya gittim akşamda geç geldim ama aklımda burdaydı yaniii..hayırlısı olsun canım inş. güzel günlere az:CüvCüv: kaldı çatır çatır hamiş kalacaz ben inanıyorum gülüm..tek çizgi bizi yıldıramaz:enbuyukkk: durmak yok yola devam sultanımında hayırlı haberlerini duyacaz:Saruboceq: inş. yarını bekliyorum...canoşum ben büyük temizliğe bilmiyorumkismilebaşladım yani evi baştan aşşağa temizliyorum ondan uzun sürecekakannehir biraz haziranda tatile gidecem dönüştede bebiş:ecrin_bebek: çalışmaları hızlanacak onun için temizliğide ardan çıkartayım dedimkaydirigubbakcemile3
hihoyyytŞükür geldin bebişiiimm. Hoşgeldiin. alkisalkisalkisherkese gunaydınn ben dun gece evıme dondummm
bursa afyon konya eskısehır turu atıppp nıhayet evımızın yolunu buldukkk
günaydın arkadaşlar....gününüz hayırlı olsun..
umutlummm nbrrrrr ozledım senı arkadasımmm
cıvcıv gunaydınn nasılsınn oglun nasılll ısmını oguz koyacakmısssın ısmı ıle yasasınn cok begendımm benım esımınde adı oguzzz
günaydın arkadaşlar....gününüz hayırlı olsun..
kızlar merhaba keyifler nasıl, bakalım ben bu ay ilk klomenimi kullandım ve çatlatma iğnemi vuruldum.neticeyi bekliyorum iğneyi ayın 13'ünde perşembe günü vurdurdum. ne zaman test yapsam çıkar, tecrübelerinize ihtiyacım var... Biraz da depresifim moral de gönderebilirsiniz. Sevgiler, öpücükler...bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
umutlummm nbrrrrr ozledım senı arkadasımmm
cıvcıv gunaydınn nasılsınn oglun nasılll ısmını oguz koyacakmısssın ısmı ıle yasasınn cok begendımm benım esımınde adı oguzzz
Tedavin hayırlı olsun şekerim. Nerelerdesin sen bakiim. Gelmedin uzun zamandır. Ayın 27 sinde test yaptırırsan belli olur büyük olasılıkla. Hadi hayırlısı bakalımm kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?