hosbulduk canımm evet epey gezdık artık evımızdeyızzz karnım cok buyudu cok zorlanıyorummm 2ayımız kaldı beklıyoruz bakalımmmgünaydınnnn şekerler nasılsınız bakalım.... umutlum ohhh sefan olsun gezdin demek en iyisini yapmışsın valla şu işim bitsin bende gezecem... alminasım hoşgeldin canım sende gezmişsin kızınla ohhh valla kıskandım kızın nasıl canım karnın bayaa büyümüştür artık eee vakit gün geçtikçe yaklaşıyor hayırlısıyla...
27 sı gıbı test yaparsan bellı olur canımmkızlar merhaba keyifler nasıl, bakalım ben bu ay ilk klomenimi kullandım ve çatlatma iğnemi vuruldum.neticeyi bekliyorum iğneyi ayın 13'ünde perşembe günü vurdurdum. ne zaman test yapsam çıkar, tecrübelerinize ihtiyacım var... Biraz da depresifim moral de gönderebilirsiniz. Sevgiler, öpücükler...bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
saol hayatım iyiz çok şükür ikimizde.yemek yicez şimdi :) kıpraşmaya başladı benimki:) evet adı Oğuz eşim öyle istedi bende tamam dedim.sen nasılsın?kızın nasıl?kilolar ne alemde? benim 9 kg oldu artık.
Canım tebrik ederim.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
yarın belli olacak.yarın hem hsg sonucumu alıcam hemde ilaçlarımı yazdırıcam.yarın belli olacak hepsi.inş bi sorun çıkmaz :Saruboceq:
canım sağol aldım sonuçlarımı.sol tüp kapalı sağ açık.ilaçlarımı da yazdırdım gonal-f 450ünit,ovitrelle 250 .bugün alıcam inş.inanır mısın ilaçlarımı alıcağım için o kadar heyecanlıyım ki.artık az kaldı.bende bebişim içim bişeyler yapıorummmopuyorumnanaktansinem sonucunu aldın mı? nasıl? inş.iyi haberlerin vardır.
kızlar benım bır sorunum var ..dun aksam ustu kasıklarımda adet agrısı gıbı bır agrı basladı arkasından 2 dakıkada bır ıdrara cıkmaya basladım 1 bucuk saatte 10 defaya yakın tuvalete cıktım sonra gectı..klomen kullanan ve ardından catlatma ıgnesı yapan kızlar sızce bu onun belırtısı olabılırmı yada dollenme olmus da o etkılıyor olabılırmı...ha bıde gecelerı ıc bulantısıyla uyanıyorum 3 gundur falan hadı psıkolojık desem gece nıye bulansın dımı ...
asagıdakı bılgılere bakarak bana bır cevap verebılırmısınız lutfen...
(klomene adetımın3.gunu basladım adet tarıhım 5 mayıstı 15 mayısta ovıtelle dıye catlatma ıgnesı vuruldum... ))
gunaydın arkadaşlar bugun klomene başlayacağım gunde bir tane.ama doktoruma sormayı unuttum ne zaman içilmesi gerek tok karnamı sabah akşam fark edermi?
gunaydın kızlar bu konuda bı bılgısı olan yokmu cvp alamadım soruma(((
gunaydın kızlar bu konuda bı bılgısı olan yokmu cvp alamadım soruma(((
gunaydın arkadaşlar bugun klomene başlayacağım gunde bir tane.ama doktoruma sormayı unuttum ne zaman içilmesi gerek tok karnamı sabah akşam fark edermi?
ArkadaŞlar bende klomen kullandım fakat Şİmdİ adetİm 3 gÜn geÇtİ beta hcg yaptırdım 0.1 Çıktı neden sİzce acaba bebİŞ yok mu yoksa erken mİ test yaptırdım??
candygirl nerelerdesin sen yaa öyle bırakıp gitmek yok bak burda birbirimize destek oluyoruz rahat ol sen inş. bu ay bebişin gelir canım hayırlısıyla...ya umutlu canım benim evet aslında hep okudum sitede yazılanları, ama bişeyler yazmak içimden gelmedi.biraz melankolik takılıyorum bu ara.Öptüm seni şeker...a.s.
Kızlar ben şimdi klomen ile davm ediyorum 26 sında kontrol var.Benim tarihim sanırım 11 haziran falan olacak. İnşallah bu sefer hayırlı haber veririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?