Günaydın canımıniçi. Hayırdır, bebiş şimdiden alıştırma mı yapıyor. Annesini uyutmuyor muu.günaydııın...günaydın umutlum...aslında ben simdi uyucam saat 5ten beri uyanığım..
Canım bence de gebelik belirtisi için çok erken. Büyük olasılıkla yumurtalarının büyüyor olmasından dolayı sık idrar olayını yaşıyorsundur. Hani neredeyse 10 gün sonra falan belli olur eğer gebeysen. Hakkında hayırlısı olsun.gunaydın kızlar bu konuda bı bılgısı olan yokmu cvp alamadım soruma(((
Günaydın tatlıııım. Biz iyiyiz, sen nasılsın.günaydınnnnn kızlarrrr nasılsınız varmı bir değişiklik bakalımmm...
selam kızlarrrr nasılsınız....ya benim dün acayip belim ağrıdı..galiba bana bu ayda klomen yaramdı tutturamadımı ne...ama allahım büyük hiç ummadığım anda meleğimi gönderecektir allahım...
Günaydın canımıniçi. Hayırdır, bebiş şimdiden alıştırma mı yapıyor. Annesini uyutmuyor muu.
Canım bence de gebelik belirtisi için çok erken. Büyük olasılıkla yumurtalarının büyüyor olmasından dolayı sık idrar olayını yaşıyorsundur. Hani neredeyse 10 gün sonra falan belli olur eğer gebeysen. Hakkında hayırlısı olsun.
Günaydın tatlıııım. Biz iyiyiz, sen nasılsın.
Maalesef hiç bir değişiklik yokk cancazıım. sempatiksalakcinni
Bu umutlu arkadaşın hala adet olamadııı.
Geçmiş olsun Haticeciğim. Ama hala yumurtuların çatlıyor da olabilir. Adetine 10 gün var çünkü dahaa. Yani tuttu ya da tutmadı demek için çook erkeen. Hayırlısı olsun...:teselli:
Amiinn canım. Amiiinslm ne kalabalık bir liste ne guzel allahım tamamına bebeklerini versin aminnn:)
sağol hayatım.opuyorumnanaktan.canım yumurtalar 13 günü catlamıştı dr,um öyle söyledi...acaba kalanlarmı catlıyoki ben çalışmalara devam edim barim ne olur ne olmaz..:lepi:
Amiinn canım. Amiiin
zemuszemus
Eveett gülüm çalışmalara devam. Durmak yok.
kızlar ben bugün idrar testi yaptım veee hamileyimmmmm allahım hepinize dua ediyorum tüm istiyenler inşallah bu ay hepiniz hamiş kalırsınız
kızlar ben bugün idrar testi yaptım veee hamileyimmmmm allahım hepinize dua ediyorum tüm istiyenler inşallah bu ay hepiniz hamiş kalırsınız
Canım ona doktorun karar veriyor.. Ben bi kere vurulmamıştım Yumurtan zaten yeterince büyümüş demişti Doktorum. Kendiliğinden çatlar demişti öyle de oldu..kızlar bende bu pazar başlıcam klomene 5 gün içicem sonraki günde dr çağırdı muayene için
çatlatma iğnesi mutlaka vuruluyormu
Canım belki Klomenden dolayı gecikmiştir Adetin. Ama idrar testinde negatif çıktıysa istiyorsan birde Kanda baktır..arkadaşlar ben klomen kullandım ama regl dan 4 gün geçti çift çizgi yi göremedik neden acaba bebiş yokmudur ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?