Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

evet sinem sen onun için birşeyler yapmaya başladın bile. umarım herşey çok güzel olur.bol moral ve inanç lazım. İnanmalsıın bunun vakti ve saatinin Allah'ın takdirinde olduğuna.

günaydıııınn
hedarzu tebrik ederim canım
Rabbim tamamına erdirsin inş.

sevdacım hoşgeeeeeldiiin canımmmm, gezmişsinnn ohhhh
en güzelini yapıosun kendini kısıtlamıosun hiçç
kilolarıda hiiiç dert etme genelde hamilelik öncesi normal kiloda olanlar
doğum sonrası eski hallerine dönüolar
hem zaten bu kilolar 9 ayda alınıo eee 9ayda da geri giderlerzemuszemus

umutlum sende ii yapmışsın
boşverrr temizle temizle nereye kadar
bi güncük tatil vermişlerrr zatenn

bana gelincede düğün telaşıyla uğraşıoruz
yarın Allah nasip ederse abişşş evlenio

gunaydın herkese

hedarzu cok tbrk ederım allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın

zazezcım tsk ederım hosbuldum amannn ne yapayım aldım kıloları oturdumm bosverr takmıyorum artık yıyorum valla hıc kesmıyorum bogazımdan ne yapalım dogumdan sonra vermeye calısırımmm veremezsemde canım sagolsun :))) dugun telasınız varmısss allah tamamına erdırsınn bı yastıkta kocasınlar darısı bekarların basınaaa

esemosumm sen nasılsınn

serselomm annenlere selamm

benımde kayınvalıdem dız kapagından rahatsızz onumuzdekı hafta ıstanbula bana gelecekk burada amelıyat yaptıracagızzz bakalım kısmetseee

canım yoktun sen nerelerdeydin tedavin hayırlı olsun inş. bu ay sağlıkla hayırlısıyla hamiş haberini burda duyarız:Saruboceq:
Canım evet artık çok sık giremiyorum.girdiğim zaman da hemen okuyup çıkıyorum cevap yazmaya vaktim olmuyor.Ben 1 aydır falan eşimle birlikte çalışıyorum ve artık böyle devam edecek :) Patron oldum yani :) İşlerden dolayı da arada kaçamak girip bakıyorum topiclere. Bugün klomen'in son günü 26 sında da sabahtan kontrolüm var.muhtemelen 27sinde iğnemi olurum hayırlısıyla. Ama öyle şanssız bi zamana denk geldi ki: 27sinde yada 28 inde iğnemi olucam 28 inde eşimin çocukluk arkadaşının kınası var 29-30 sınavlarım var ayrıca 29unda da düğün var... Biraz yoğun olacak.Umarım bu arada çalışmalarımızı yapabiliriz.

kızlar ben bugün idrar testi yaptım veee hamileyimmmmm allahım hepinize dua ediyorum tüm istiyenler inşallah bu ay hepiniz hamiş kalırsınız

Tebrik ederim canım.Allah tamamına erdirsin.Sağlıkla mutlulukla bir avazda kucağına alırsın inşallah bebişini.

alminas geçmiş olsun..
kiloyu boşve rben 22 kilo verdim hamile kalmak için şimdi ise kalamıyorum

yine adet oldum :gitme: benim bir sonraki adet tarihim 20 haziran canım

hedarzu tebrik ederim cnm,allah tamamına erdirsin inşallah sağsalim kucağına almayı nasip etsin.canım hangi tedaviyle kaldın ve adet gününden ne kadr sonra öğrendn idrarda bize bahsedebilir misin birazcık??

günaydın kızlar
reglimin 17 günü çatlatma iğnemi oldum o günden sonra bugün 11 gün bebiş varsa ne zaman çıkar idrar testinde kızlar sizce ?

günaydın kızlar
reglimin 17 günü çatlatma iğnemi oldum o günden sonra bugün 11 gün bebiş varsa ne zaman çıkar idrar testinde kızlar sizce ?
ben şuan 29 haftalık hamileyim.ilk çatlatma iğneside hamile kaldım .adetime 3 gün kala kan testi yaptırdım 48 çıkmıştı değer;yani var gibi demişti doktor ;tam adet günümde 158 çıkmıştı ;ama idrarda adetim 3 gün geçtikten sonra çıkmıştı .

test için daha erken biraz daha beklemelisin.kesin sonuç için adet gününde ya da 1-2 gün geçince yapsan daha da iyi olur.

ya canım işte benimde adet günüm belli değil malesef kaç aydır düzenim bozulmuştu bilmiyorum şimdi kırmızı kartı görürsem ne zaman olurum

sağol cevabın için opuyorumnanaktan

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
inşlhh benimde ilk seferde gelir bebişim
bakalım salı günü idrar testi yaparım belki bende bilmiyorumkismile

ben de kolemn kullandım bu ay umarm faydası olurr
yarın doktora gideceğim bakalımne diyecek
17. gün yarın
19 mayısta ilaç bittii 24 ü çağırdı

saol canım benim ikimizde çok şükür iyiz büyümeye çalışıyoruz :) sen nasılsın?

ii olmanıza sevndm canm:)ne kadar oldunuz?ben de iim,uzun süredr iş nedenyle başka bi şehrdeydm artk evmdeym yani eşimleymgeçen hafta kontrole gittm dr a.tam da yumurtlama günmmüş,aslında özellkle seçmştk o günüherşeyn yolunda olduğunu söyledi dr.um,ilaç falan da vermedi,bakalım bu aydan itibaren çalışmalara başlıcaz yeniden;sen ve diğer hamiş arkadaşların bol bol dualarını bekliorz cnm...:Saruboceq:

ya canım işte benimde adet günüm belli değil malesef kaç aydır düzenim bozulmuştu bilmiyorum şimdi kırmızı kartı görürsem ne zaman olurum

sağol cevabın için opuyorumnanaktan

aslında beklemen en doğrusu cnm ama,aşılanalı 11 gün oldu diyorsan,sanırım bugnlerde adet gününe denk gelio,yani dayanmıycam dersen bakabilirsn idrarda...ama kesin sonuç vermeyebilr yani seni yanıltıp üzmesin,ama üzülmem diyosan bak için rahatlasın:)tabii bizi de haberdar edersn,hadi hayrlısı:)

29 haftalık olduk artık yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz :) sabırsızlıkla kucağıma alacağım günü bekliyorum.rüyama bile girmeye başladı 2 defa onu emziriyordum rüyamda. senin içinde işler yolunda olduğuna çok sevindim.hap kullanmana gerek kalmaması da süper olmuş.inşallah her şey yolunda gider ama benim sana tavsiyem rahat olman kesinlikle bebeğe odaklanma keyfine bak derim ben sana.benim oğlum o zaman geldi çünkü :) inşallah Allah gönlüne göre verir gelen ay bize güzel haberler verirsin umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…