kızlar ben bugün idrar testi yaptım veee hamileyimmmmm allahım hepinize dua ediyorum tüm istiyenler inşallah bu ay hepiniz hamiş kalırsınız
canım sağol aldım sonuçlarımı.sol tüp kapalı sağ açık.ilaçlarımı da yazdırdım gonal-f 450ünit,ovitrelle 250 .bugün alıcam inş.inanır mısın ilaçlarımı alıcağım için o kadar heyecanlıyım ki.artık az kaldı.bende bebişim içim bişeyler yapıorummmopuyorumnanaktan
Canım evet artık çok sık giremiyorum.girdiğim zaman da hemen okuyup çıkıyorum cevap yazmaya vaktim olmuyor.Ben 1 aydır falan eşimle birlikte çalışıyorum ve artık böyle devam edecek :) Patron oldum yani :) İşlerden dolayı da arada kaçamak girip bakıyorum topiclere. Bugün klomen'in son günü 26 sında da sabahtan kontrolüm var.muhtemelen 27sinde iğnemi olurum hayırlısıyla. Ama öyle şanssız bi zamana denk geldi ki: 27sinde yada 28 inde iğnemi olucam 28 inde eşimin çocukluk arkadaşının kınası var 29-30 sınavlarım var ayrıca 29unda da düğün var... Biraz yoğun olacak.Umarım bu arada çalışmalarımızı yapabiliriz.canım yoktun sen nerelerdeydin tedavin hayırlı olsun inş. bu ay sağlıkla hayırlısıyla hamiş haberini burda duyarız:Saruboceq:
kızlar ben bugün idrar testi yaptım veee hamileyimmmmm allahım hepinize dua ediyorum tüm istiyenler inşallah bu ay hepiniz hamiş kalırsınız
gunaydın herkese
hedarzu cok tbrk ederım allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın
zazezcım tsk ederım hosbuldum amannn ne yapayım aldım kıloları oturdumm bosverr takmıyorum artık yıyorum valla hıc kesmıyorum bogazımdan ne yapalım dogumdan sonra vermeye calısırımmm veremezsemde canım sagolsun :))) dugun telasınız varmısss allah tamamına erdırsınn bı yastıkta kocasınlar darısı bekarların basınaaa
esemosumm sen nasılsınn
serselomm annenlere selamm
benımde kayınvalıdem dız kapagından rahatsızz onumuzdekı hafta ıstanbula bana gelecekk burada amelıyat yaptıracagızzz bakalım kısmetseee
günaydın kızlar.iyi hafta sonları...
mrb civ-civcim nasılsn nasıl gidiyo?bebiş de iidr umarım?a.s
günaydın kızlar
reglimin 17 günü çatlatma iğnemi oldum o günden sonra bugün 11 gün bebiş varsa ne zaman çıkar idrar testinde kızlar sizce ?
ben şuan 29 haftalık hamileyim.ilk çatlatma iğneside hamile kaldım .adetime 3 gün kala kan testi yaptırdım 48 çıkmıştı değer;yani var gibi demişti doktor ;tam adet günümde 158 çıkmıştı ;ama idrarda adetim 3 gün geçtikten sonra çıkmıştı .günaydın kızlar
reglimin 17 günü çatlatma iğnemi oldum o günden sonra bugün 11 gün bebiş varsa ne zaman çıkar idrar testinde kızlar sizce ?
test için daha erken biraz daha beklemelisin.kesin sonuç için adet gününde ya da 1-2 gün geçince yapsan daha da iyi olur.
ben şuan 29 haftalık hamileyim.ilk çatlatma iğneside hamile kaldım .adetime 3 gün kala kan testi yaptırdım 48 çıkmıştı değer;yani var gibi demişti doktor ;tam adet günümde 158 çıkmıştı ;ama idrarda adetim 3 gün geçtikten sonra çıkmıştı .
saol canım benim ikimizde çok şükür iyiz büyümeye çalışıyoruz :) sen nasılsın?
ya canım işte benimde adet günüm belli değil malesef kaç aydır düzenim bozulmuştu bilmiyorum şimdi kırmızı kartı görürsem ne zaman olurum
sağol cevabın için opuyorumnanaktan
ii olmanıza sevndm canm:)ne kadar oldunuz?ben de iim,uzun süredr iş nedenyle başka bi şehrdeydm artk evmdeym yani eşimleymgeçen hafta kontrole gittm dr a.tam da yumurtlama günmmüş,aslında özellkle seçmştk o günü herşeyn yolunda olduğunu söyledi dr.um,ilaç falan da vermedi,bakalım bu aydan itibaren çalışmalara başlıcaz yeniden;sen ve diğer hamiş arkadaşların bol bol dualarını bekliorz cnm...:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?