Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
inşlhh benimde ilk seferde gelir bebişim
bakalım salı günü idrar testi yaparım belki bende bilmiyorumkismile

aminn cnm sağol...inş.sende hamişsindir.adetime 3-4 gün kala acayip kasıklarımda ağrı olmuştu benim ...dr.a gittin mi sen kaç tane yumurta oluşmuş bakmış mıydı ?

çok teşekkür ederim hepinize inşallah bigün hepinizden bu mutlu haberi duyacağız ben inanıyorum benim yumurtalarım çok büyümüştü hiç umudum yoktu bu ay ama oldu yani umudunuzu kaybetmeyin hiç

çok teşekkür ederim hepinize inşallah bigün hepinizden bu mutlu haberi duyacağız ben inanıyorum benim yumurtalarım çok büyümüştü hiç umudum yoktu bu ay ama oldu yani umudunuzu kaybetmeyin hiç

canım hayırlı uğurlu olsun hamileymişsin galiba allahım sağlıklı kucağına almayı nasip et..klomenle hamiş kaldın canım ve yumoşlar kaç mm olmuştu..

gunaydınn kızlarrrr ben artık cok sık gıremıyorumm evde ıstırahate cekıldımm sureklı uzanıyorumm arada bakıp cıkıyorum sızlereee

Günaydın hayırlı sabahlar Hatice ve Hedarzu.
Güzel bir hafta olur inşallah.
Ama Sultancığımdan hala ses yok.
sağol canım sanada günaydınlarr..inşallah canım..
gunaydınn kızlarrrr ben artık cok sık gıremıyorumm evde ıstırahate cekıldımm sureklı uzanıyorumm arada bakıp cıkıyorum sızlereee

canım hamilemisin yoksa...

kızlar ben eski ss2302 yeni nickim "Luna"

bu ay da olmadı kısmet degilmis.. yeni hic beklemedigim adet adet tarihim 19 haziran...

bu ay 3. ayım klomenle ..

asılama yada tup bebege gecen varsa kacıncı aydan sonra gecitiniz acaba?

doktor bana 4. ten sonra gel demisti de..

tünaydınnn kızlarr
iisinizdir inş. hepiniz
bugün pek kimseler uğramamış
sevdacım ii istirahatlar sana bebişinle
arada uğra ama sen duramazsın zaten :))

dün abim evlendi,aksaklıklar peşimizi bırakmadı ama güzel bi gün oldu
müsait bi zamanda resim yüklemeyi düşünüorum

Son düzenleme:
Selam Kızlar...

Canım ben 3 ay Klomen kullandım.. Olmadı.. Sonra yine Klomen kullandım ve Aşılama yaptırdım bir defa ama malesef tutmadı mafoldumben

Allah mesut etsin Abini canım.. Bir ömür Mutlu olsunlar inşallah..

Selam Kızlar...

Canım ben 3 ay Klomen kullandım.. Olmadı.. Sonra yine Klomen kullandım ve Aşılama yaptırdım bir defa ama malesef tutmadı mafoldumben

canım benim üzülme lütfen
daaa 10 aylık evlisinn daaa çok yeniii
Rabbim inş. hepimizin yuvasını bebeklerimizle şenlendirecektir
ama herşeyin bir vakti var

Selam Kızlar...

canım benim hakkımızda hayırlısı olsun.. uzulme diyecegim ama kendimden biliyorum bu sozler hep nafile.. Allah sabır versin diyorum her zaman bizim gibi bekleyenlere...
bakalim ben de bu ay da tutmazsa nihayi bir karar verecegim..

cok tesekkurler..opuyorumnanaktan

Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 10 aydır burdan sizi takip ediyorum yazdıklarınızda moral bulup seviniyordum bende sevincimi paylaşmak istedim 5 haftalık hamileyim 2. defa klomen kullanarak kaldım Allah herkese bu duyguyu yaşatsın...herkese çok teşekkür ederim

hihoyyyt Tebrikler Böcükçeee. hihoyyyt
Seni aşağıda görüyordum bazen. Allah tamamına edrdirsin. Analı babalı büyüsün inşallah bebeğin.

slm kızlar bugün yumurtalarıma baktırmaya gittim catlamıslarrkaydirigubbakcemile2 rahim duvarımda kalınlasmıs doktor beklicez artık dedii insallahhh hayırlsısı neyse o olurr

sağol canım sanada günaydınlarr..inşallah canım..

canım hamilemisin yoksa...
evett 29 haftalık hamıleyımm bır kızım olacakkk darısı ısteyen herkesın basına ıns
canım cok tbrk ederımm allah bı yastıkta kocatsın ınssss

cok tbrk ederımm allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…