allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
inşlhh benimde ilk seferde gelir bebişim
bakalım salı günü idrar testi yaparım belki bende bilmiyorumkismile
bende klomen kullandım ama 18 mayıs ta regl olmam gerekliydi olmadım acaba neden?
çok teşekkür ederim hepinize inşallah bigün hepinizden bu mutlu haberi duyacağız ben inanıyorum benim yumurtalarım çok büyümüştü hiç umudum yoktu bu ay ama oldu yani umudunuzu kaybetmeyin hiç
sağol canım sanada günaydınlarr..inşallah canım..Günaydın hayırlı sabahlar Hatice ve Hedarzu.
Güzel bir hafta olur inşallah.
Ama Sultancığımdan hala ses yok.
gunaydınn kızlarrrr ben artık cok sık gıremıyorumm evde ıstırahate cekıldımm sureklı uzanıyorumm arada bakıp cıkıyorum sızlereee
Selam Kızlar...kızlar ben eski ss2302 yeni nickim "Luna"
bu ay da olmadı kısmet degilmis.. yeni hic beklemedigim adet adet tarihim 19 haziran...
bu ay 3. ayım klomenle ..
asılama yada tup bebege gecen varsa kacıncı aydan sonra gecitiniz acaba?
doktor bana 4. ten sonra gel demisti de..
Allah mesut etsin Abini canım.. Bir ömür Mutlu olsunlar inşallah..tünaydınnn kızlarr
iisinizdir inş. hepiniz
bugün pek kimseler uğramamış
sevdacım ii istirahatlar sana bebişinle
arada uğra ama sen duramazsın zaten :))
dün abim evlendi,aksaklıklar peşimizi bırakmadı ama güzel bi gün oldu
müsait bi zamanda resim yüklemeyi düşünüorum
Selam Kızlar...
Canım ben 3 ay Klomen kullandım.. Olmadı.. Sonra yine Klomen kullandım ve Aşılama yaptırdım bir defa ama malesef tutmadı mafoldumben
Selam Kızlar...
Canım ben 3 ay Klomen kullandım.. Olmadı.. Sonra yine Klomen kullandım ve Aşılama yaptırdım bir defa ama malesef tutmadı mafoldumben
Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 10 aydır burdan sizi takip ediyorum yazdıklarınızda moral bulup seviniyordum bende sevincimi paylaşmak istedim 5 haftalık hamileyim 2. defa klomen kullanarak kaldım Allah herkese bu duyguyu yaşatsın...herkese çok teşekkür ederim
evett 29 haftalık hamıleyımm bır kızım olacakkk darısı ısteyen herkesın basına ınssağol canım sanada günaydınlarr..inşallah canım..
canım hamilemisin yoksa...
canım cok tbrk ederımm allah bı yastıkta kocatsın ınsssstünaydınnn kızlarr
iisinizdir inş. hepiniz
bugün pek kimseler uğramamış
sevdacım ii istirahatlar sana bebişinle
arada uğra ama sen duramazsın zaten :))
dün abim evlendi,aksaklıklar peşimizi bırakmadı ama güzel bi gün oldu
müsait bi zamanda resim yüklemeyi düşünüorum
Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 10 aydır burdan sizi takip ediyorum yazdıklarınızda moral bulup seviniyordum bende sevincimi paylaşmak istedim 5 haftalık hamileyim 2. defa klomen kullanarak kaldım Allah herkese bu duyguyu yaşatsın...herkese çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?