Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Vallahi ben ara verdim canım. Gerçektende biraz acele ettim galiba.. Hayırlısı olsun hepimiz için.

Allah mesut etsin Abini canım.. Bir ömür Mutlu olsunlar inşallah..

teşekkür ederim canım
Rabbim hepimize ömür boyu mutluluklar nasip etsin

hayırlı uğurlu olsun canım
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
dualarında bizi de eksik etme

kızlar bütün bildiklerimi alt üst eden bi olayla karşılaştımbilmiyorumkismile
dün kuaförde saçımı yaptırırken kuaförün hamile olduğnu duydum
çok sevindim hormonlarından dolayı yaklaşık 1 yıldır hamile kalamıodu
ama sorunu neydi tam bilmiorum neyse
kaç haftalık die sordum 'bir' !!! dedi bende adeti 1 hfta geçti ondan öle dio sandım
hımm 5 haftalık ozaman dedim
yok ısrarla 1 hafta dio
dedim nasıl oluo
daa adetime var ama ben erken test yaptırdım dedi
göbekten yapılan yumurta büyütme iğnesi oldum sonrada çatlatma iğnesi oldum
iğneden 1 hafta sonra kanda baktırdım pozitif çıktı dedi
öle diince bnde moralini bozmak istemem ama çatlatma iğnesi sonucu yanıltabiliomuş dedim
dr.a da gösterdim hamilesin dedi değerimde 3.-4. haftalarda çıkması gereken değer dedi
ama tam bi değer sölemedi baya yüksek dedi
anlamadım nasıl oluo bu olay
hadi kendi kendine böle dese yanılıo derim ama dr. da hamilesin demiş
ve bu ay onlara sadece %4 şans vermiş oda hayır dr. bey ben inanıorum bu ay hamile kalıcam demiş
inş. benim tahmin ettiğim gibi bi durum olmaz ve sağlıkla yavrusuna kavuşur
sizinde yorumlarınızı almak istiorum bu konuda

gerçekten ilginç daha yeni nasıl öğrenmiş hayret tıpta ilk
bana da doktorum progesteronum 26 çıkınca hamilesin büyük ihyt,mal demişti ama fossss
doktora güvenmek pek yerinde değil

ben de bügün doktora gittitim
klomen kullanmıştım bu ay ilk kezzz
çok iii dediii yumurtlama
çatlatma iğnesi vurmuyor bana çatlamış dedi
çatlatma iğnesi çatlamazsa mı vurulutyor her kolemn kullana na mı

kızlar benim sonuncu klomen deneyimimdi
yarın adet olmam lazım test yaptım çift çizgi silik çıktı
yani başkalarına gösteriyom evet var diyo herkes acaba hamile olabiilirmiyim

canım aynı olay benim başıma geldi benim de değerim çok yüksek gelmişti ama adet oldum hamile değilmişim bence doktou çok iyi değil çünkü bana kan tahlili yapan doktorda öyle demişti

cok ilginc canım ya ilk defa duyuyorum ben böyle birşeyi..bazen dr. yanılabiliyor..gecen ay dr,um bana kese var demişti ama kan sonucunda hamiş olmadığımı öğrendim..yani dr,larında yanılma payı var onuda düşünmek lazım..yine bayanın hakkında hayırlısı..
ya bende birşey sorcam perşembe benimde kontrolüm var yumurtam catlayalı 14 gün olucak acaba dr,dan kan tahlili istesem cıkarmı..izne cıkma ihtimalimiz var eğer gebelik varsa izne cıkmıcaz...cünkü hep daha önceki gebeliklerimde hep yolda gecti ve olmadılar..bu defada korkuyorum acıkcası...sizce cıkarmı..

canım silik dahi cıksa olma ihtimali cok yüksek benimde silik cıkmıştı..bence yarın ilk idrarınla tekrarla o zaman kesin sonucu alırsın..

Günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar.

Hayrancığım büyük olasılıkla hamilesin. Bugün tekrar yapıp net sonucu alman daha iyi olur ama silik ikinci çizgi çıkan arkadaşların hemen hepsi hamiştiler. Hayırlısı olsun gülüm.

Büyük olasılıkla sonucun çıkar canım. Zaten iğneden 14 gün sonra tahlil yapıyorlar. Yumurtan kendiğinden çatladıysa da garanti çıkar sonucun. İnşallah hamileyim diye bağırırsın perşembe günü.
Kızlar Sultan dan haber alan var mı? Ya da telefonu olan??? Çok merak ediyorum onu. :uhm:

slm kızlar,bu ay ilk klomen kullanışım cmrtesi doktor randevum var ama ben merak ediorum yumurtanın istenilen buyukluğu kaç olması gerekior??

slm kızlar,bu ay ilk klomen kullanışım cmrtesi doktor randevum var ama ben merak ediorum yumurtanın istenilen buyukluğu kaç olması gerekior??

Selam Gultun. Tedavin hayırlı olsun. Benim doktorum 18 mm olduğunda çatlatma iğnesini vurduyordu, ama bazı arkadaşların doktoru da 20 mm olmadan yaptırmıyormuş. Cumartesi yeterli büyüklüğü ulaşmamışsa bile endişe etme, benim 17. günde büyüdüğü bile olmuştu.

bence hamilesin canım...koşşş bide kan testi yaptır bizede hemencecik haber ver canım

günaydın kızlarrr dün yoktum neler oldu bi geçmişe bakimmmopuyorumnanaktan

umutlum sen nasılsın canım kırmızıları gördünmü...

Hoşgeldiiinn Emineciğiim. Ayy Sultan da gelmiş çok mutlu oldum. Gülüm ben hala adet olamadım. Bugün 44. günüm. Yani sanırım 10-15 gün sonra olurum sırnaşık şey
Sen nasılsın, neler yapıyorsun

canım aşılama yada tüp bebek için acele etme bikaç ay ilaç felan kullanmadan dinlen sonra bu aşamaya geç bence....listemize eklicem seni canım inş. hamiş listesine tez zamanda geçersin...inşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…