Hoşgeldiiinn Emineciğiim. Ayy Sultan da gelmiş çok mutlu oldum. Gülüm ben hala adet olamadım. Bugün 44. günüm. Yani sanırım 10-15 gün sonra olurum sırnaşık şey
Sen nasılsın, neler yapıyorsun
kızlar ben bugün idrar testi yaptım veee hamileyimmmmm allahım hepinize dua ediyorum tüm istiyenler inşallah bu ay hepiniz hamiş kalırsınız
kızlar annemler burada çok fazla giremiyorum özledim sizi hepinizi öpüyorum
umutlum bende ne yapayım kayınvalidemin dün günü vardı sabahtan oraya gittim yardıma çoook yoruldum hertarafım ağrıyo valla şimdide ev işi yapacam biraz dinleneyimde aklımda sizde kaldı bi bakim öyle iş yapmaya başlayım dedim...sen tekrardan doktora gitmicenmi canım adetin için kendin söktürücü felan kullandınmı...
Selam Gultun. Tedavin hayırlı olsun. Benim doktorum 18 mm olduğunda çatlatma iğnesini vurduyordu, ama bazı arkadaşların doktoru da 20 mm olmadan yaptırmıyormuş. Cumartesi yeterli büyüklüğü ulaşmamışsa bile endişe etme, benim 17. günde büyüdüğü bile olmuştu.
Günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar.
Hayrancığım büyük olasılıkla hamilesin. Bugün tekrar yapıp net sonucu alman daha iyi olur ama silik ikinci çizgi çıkan arkadaşların hemen hepsi hamiştiler. Hayırlısı olsun gülüm.
Büyük olasılıkla sonucun çıkar canım. Zaten iğneden 14 gün sonra tahlil yapıyorlar. Yumurtan kendiğinden çatladıysa da garanti çıkar sonucun. İnşallah hamileyim diye bağırırsın perşembe günü.
Kızlar Sultan dan haber alan var mı? Ya da telefonu olan??? Çok merak ediyorum onu. :uhm:
İyi etmişsin canım. Yorucu oluyor, ama kayınvalidenin gönlü de dağlar kadar olmuştur. Gelini gelip gününde hizmetlenmiş, daha ne ister ki. kaydirigubbakcemile3 Ben ne doktora gittim, ne de adet söktürücü kullandım canım. Yeter artık kullandıklarım diye düşünüyorum hala. Eninde sonunda gelecek meretttt kaydirigubbakcemile Hem belli mi olur, ne diyorduuuk KANAMAMIŞ RAHİMDEN UMUT KESİLMEEEZZ sırnaşık şey
Eee nickime yaraşır davranışlar göstermeliyim artıkın dimi ama. senin adetin ne zamandı balım. Hazirana da az kaldı, yani senin çalışmalaraa :kedi:
Benim ilk doktorum taa ki 17. güne kadar yine gel deyip durdu. Ve büyümeden de kalmadı hiç. Ama bu son gittiğim doktor göbekten iğne vurulmama rağmen 15. günü yumurtaların büyümedi deyip adet söktürücüyü verdi. Gerçi ben kullanmadım ama, her türlü doktor var anlayacağın. Zaten senin de yumurtlama günün geç oluyormuş. Eğer doktorun tamam büyümemiş dese bile bunu hatırlatmalısın canım. Ama inşallah kocaman kocaman birsürü yumurtan olmuştur Gultuncuğuum.eğer yumurta istenildiği kadar buyumemişse daha sonra buyuyup çatlamıyacak anlamına gelmio değilmi ben 14.gunde gidicem normalde ilaç kullanmıoken 20 sinde felan ovulasyon gunum oluodu.buyumemişse ikinci defa gel dedimi size yoksa buyumemiş diğer ay deyip gonderiomu drlarınız.
Ayağa kaldırmak ne demek gülüüm, kocaman bir halay kurarız. Yeter ki sen o güzel haberi ver.canım cok sağol inşallah dr,umda yaptıralım derde yaptırırız...zaten hamiş olduğumu öğrenirsem ayağa kaldırırım burayı galiba..delikafaduldendelikafadulden
öyle canım kayınvalidem memnun oldu tabiki zaten severek yapıyorum çok iyi anlaşırız ben onu çok severim oda beni çok sever...ayyyy valla haklısın bidenem kanamayan rahimden umut hiç kesilmez inş. seninkide bizi şook edecek güzel bir süpriz olur sevinçten çıldırırım heralde...benim adetim 4 haziran canım ama ben erken olurum 1 haziranda felan gelir benim kırmızılar haziran ayınıda çalışmasız geçirmeye karar verdim umutlum korkuyorum ahhhh içimi bir bilsen... çocuk özlemiyle yanan ben şimdi de çalışma zamanımızı erteler duruma geldim hakkımızda hayırlısı olsun..
bu arada sultanım bişey yazmadan gitti sanırım offff merak ettim inş. herşey yolundadır..sevdada numarası yokmu sultanın acaba...
canım bu sabah da yaptım sabahki daha belirgindi ama o da silikticanım silik dahi cıksa olma ihtimali cok yüksek benimde silik cıkmıştı..bence yarın ilk idrarınla tekrarla o zaman kesin sonucu alırsın..
inşallah canım yaGünaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar.
Hayrancığım büyük olasılıkla hamilesin. Bugün tekrar yapıp net sonucu alman daha iyi olur ama silik ikinci çizgi çıkan arkadaşların hemen hepsi hamiştiler. Hayırlısı olsun gülüm.
ay inşallah canım
Büyük olasılıkla sonucun çıkar canım. Zaten iğneden 14 gün sonra tahlil yapıyorlar. Yumurtan kendiğinden çatladıysa da garanti çıkar sonucun. İnşallah hamileyim diye bağırırsın perşembe günü.
Kızlar Sultan dan haber alan var mı? Ya da telefonu olan??? Çok merak ediyorum onu. :uhm:
canım kan testini sağlık ocağında yaptırmayı düşünüyorum kaça kadar açıktır ki acababence hamilesin canım...koşşş bide kan testi yaptır bizede hemencecik haber ver canım
bilen yokmu....
canım her bayanın yumurtası farklı olur..en az 10 mm olması lazım normalide 19mm oluyo...benim dr. 23 mm olunca catlıyo diyo...ama benimkisiler 19 20 mm,ken catladı..yani her hastanın farklıdır..
hımm annadım cnm saol geçen ay klomen kullanmamıştım sadece takip etti dr 10. gün gittiğimde 15 mm di yumurtam ama 21. günkü testten öğrendikki çatlamamış bu yüzden klomene başladım bu ay kendiliğinden 15 mm olan yumurtam inş klomenle istenilen boyuta gelir:)
günaydın bayanlar klomenimin 3. günüdeyim cuma günü doktor kontrolum var yani adetimin 10. gününe denk geliyo o gün yumurtamın ne boyutta olması normal??*
hımm annadım cnm saol geçen ay klomen kullanmamıştım sadece takip etti dr 10. gün gittiğimde 15 mm di yumurtam ama 21. günkü testten öğrendikki çatlamamış bu yüzden klomene başladım bu ay kendiliğinden 15 mm olan yumurtam inş klomenle istenilen boyuta gelir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?