Bu resimde ki de sensin değil mi şekerim.
bak buda son halım umutlumm((
bak buda son halım umutlumm((
Maşallahhhhhhhyukleyebıldımmı acabaEki Görüntüle 46063
Canım ovitrelle vurdurduktan kaç gün sonra test yaptırdın?? Progestan bende kullanıyorum canım. O hcg yi etkilemiyor..kızlar nolur bana cok acele cevap verin çook kötüyüym...ben klomen ve ovıtelle kullandım ve ılıskı sonrası 14, gunumde gıdıp kan testı yaptırdım.35,51 cıktı sonuc progestan kullanıyodum bunu yaptırdıgımda..sımdı adetıme 4 gun kaldı sızce ben hamılemıyım..bu deger cok erken oldugu ıcın bole cıktı bılıyorum..ben sadece progestan beta hcg yı yukseltırmı dıye bır karamsarlıga düştüm ..sonuc hamılelıkten deılde progestan ıctıgımden mı 35,51 cıktı sızce
Nasılsın Sultancım?? Nasıl gidiyor?? Sıcaklar dokunuyormu sanada?günaydın zeyno_81
Nasılsın Sultancım?? Nasıl gidiyor?? Sıcaklar dokunuyormu sanada?
kızlar nolur bana cok acele cevap verin çook kötüyüym...ben klomen ve ovıtelle kullandım ve ılıskı sonrası 14, gunumde gıdıp kan testı yaptırdım.35,51 cıktı sonuc progestan kullanıyodum bunu yaptırdıgımda..sımdı adetıme 4 gun kaldı sızce ben hamılemıyım..bu deger cok erken oldugu ıcın bole cıktı bılıyorum..ben sadece progestan beta hcg yı yukseltırmı dıye bır karamsarlıga düştüm ..sonuc hamılelıkten deılde progestan ıctıgımden mı 35,51 cıktı sızce
Bende iyiyim allaha şükür. Kafama göre takılıyorum. Hap falanda kullanmıyorum. Relax modundayım. Doktorun dediği günlerde ilişkiye falan girmiyorum. Bakalım hayırlısı.iyiyim hayatım sen nasılsın gayet iyi gidiyor allaha şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?