Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Umutlum şimdi gördüm.. negatif sonuç aldığını. Ama adetde olmamışsın. Hmmm..
Ben artık herşeyde vardır bi hayır diyorum be canım. Yeni ay yeni umut..

Evet gülüm bu ay içinde ikinci defa negatif sonuç aldım. akannehir Kimbilir belki üçlerim sonuçlarıı. Dediğin gibi gelen giden yok adetimle ilgili. Herşeyde hayır vardır evet gülüm. Mevlam ne eylerse güzel eyler. yerimseniben

Bende iyiyim allaha şükür. Kafama göre takılıyorum. Hap falanda kullanmıyorum. Relax modundayım. Doktorun dediği günlerde ilişkiye falan girmiyorum. Bakalım hayırlısı.

oh oh ne güzel zaten o sıpalar ummadığımız anda çıkıp geliyorlar ya inşallah sizinkilerde öyle olur

Canım ovitrelle vurdurduktan kaç gün sonra test yaptırdın?? Progestan bende kullanıyorum canım. O hcg yi etkilemiyor..

14 gun sonra canım ..

Canım birazdaha ayrıntılı yazarsan sorunu daha iyi cevaplayabıliriz. Yani sen neyin 14. günü yaptırdın o testi ben anlayamadım aaçıkçası.

canım 5 mayısta adet oldum ve adetımın 3. gunu klomene basladım.11. gunu (15 mayıs) dr cagırdı ve sagda 19*17 yumurtam oldugunu soyledı..ve ovıtrelle yazdı o gun vuruldum ıgnemı..ve 16 ve 17 mayısta ılıskı dedı yaptık sonra 18 ınde cagrıdı baktı yumurtamın catladıgını ve durumun cok ıyı oldugunu soyledı..ve 2 defa daha ılıskı verdı onları da yaptık..21 mayısta progestana baslattı.canım ıste bende bulantı ve bas donmesı gıbı sıkayetler oldu getıgımız cuma evde öylesıne ıdrar testı yaptık ve sılık cızgı cıkınca cok heyecanlandım..daha sonra da gıdıp kanda baktırdım (28 mayıs) ve degerım 35,51 cıktı ..yanı ben bu ıgneden dolayı yada ılaclardan dolayı degerımın yukselmıs olabılecegı kuskusuna kapılıp tedırdın oldum sızce bu ne kızlar yardım edın bana..

selam kızlar malesef ben regl oldum iğnin 14 günü
şu an memlekette olduğum içinde gidemiyorum doktora artık dönünce yumoşa bakar sadece
diğer ay da devam ederiz herhalde klomene
yeni tarihim 26 haziran mafoldumben

Bence büyük olasılıkla hamişsin canım. Ama emin olmak için bugün bi daha kan testi yaptır istersen. Hem gebelik varsa bile sağlıklı bir gebelik mi değil mi anlamış olursun. İki günde bir iki katına çıkması gerekiyormuş sağlıklı bir gebelik olduğunu anlamamız için. Hakkında hayırlısı olsun çanım. Haydi kooşup bi daha kan ver arkadaşım. bizlere de haber ver olur mukaydirigubbakcemile5

tamam canım verırım .ALLAH hepınıze en yakın zamanda güzel ve saglıklı bebekler versın kızlar benımde ıcımdekıne can versın görüşürüz..

bence bugün tekrar kanda test yaptır derim

Kıızz zaten sürekli umut peşindeyim, daha bi heyecanlandırma beni. Ben yaşlı başlı bi kadınım, yüreğime neyim iner mazalllahh. akannehir İdrarda çıkmayan kan testinde çıkar mıı ki acaba CADIARZU Ama doktor eğer bebek olsaydı bu kadar gecikmeden sonra idrarda da çıkardı demişti. Hayyy Allahhh. Umudu kestirmeyen Allah kestirmiyor iştee. sırnaşık şey İnat ettim kızlar, eninde sonunda o pozitifi göreceemm. :dance:

Canımcım sende yaptır derım de bunu sana deĞıl de kumralperıye yazmıŞtım hayatım sen ham neden yaptırmıyosun kı kanda gebelık testını

Canımcım sende yaptır derİm de bunu sana deĞİl de kumralperİye yazmıŞtım hayatım sen ham neden yaptırmıyosun kİ kanda gebelİk testİnİ

Hayy Allahh hatlar karıştı herhalde Sultaanım. Ama olsun bi an da olsa heyecan yaptım. Dur bakalım 10 gün daha gelmezse kan testini de yaparıss yerimseniben alıştık nasılsaa.

bu akşam yine dr kontolum var adetimin 13. günüdeyim ve 10.günümdeki 10 mmlik yumurtam büyümüşmü bakalım..off

ayyy umutlum yaaa nasıl heycanla eve geldim
hatta bi baktım 10 sayfa yazılmş dün geceden beri
dedim kesin herkes umutlumu tebrik edio
hayırlısı canım benim yaaa
1 saat sonra benimde alıcağım sonuç seninkinden farklı olmucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…