Umutlum şimdi gördüm.. negatif sonuç aldığını. Ama adetde olmamışsın. Hmmm..
Ben artık herşeyde vardır bi hayır diyorum be canım. Yeni ay yeni umut..
Bende iyiyim allaha şükür. Kafama göre takılıyorum. Hap falanda kullanmıyorum. Relax modundayım. Doktorun dediği günlerde ilişkiye falan girmiyorum. Bakalım hayırlısı.
Canım ovitrelle vurdurduktan kaç gün sonra test yaptırdın?? Progestan bende kullanıyorum canım. O hcg yi etkilemiyor..
Canım birazdaha ayrıntılı yazarsan sorunu daha iyi cevaplayabıliriz. Yani sen neyin 14. günü yaptırdın o testi ben anlayamadım aaçıkçası.
14 gun sonra canım ..
canım 5 mayısta adet oldum ve adetımın 3. gunu klomene basladım.11. gunu (15 mayıs) dr cagırdı ve sagda 19*17 yumurtam oldugunu soyledı..ve ovıtrelle yazdı o gun vuruldum ıgnemı..ve 16 ve 17 mayısta ılıskı dedı yaptık sonra 18 ınde cagrıdı baktı yumurtamın catladıgını ve durumun cok ıyı oldugunu soyledı..ve 2 defa daha ılıskı verdı onları da yaptık..21 mayısta progestana baslattı.canım ıste bende bulantı ve bas donmesı gıbı sıkayetler oldu getıgımız cuma evde öylesıne ıdrar testı yaptık ve sılık cızgı cıkınca cok heyecanlandım..daha sonra da gıdıp kanda baktırdım (28 mayıs) ve degerım 35,51 cıktı ..yanı ben bu ıgneden dolayı yada ılaclardan dolayı degerımın yukselmıs olabılecegı kuskusuna kapılıp tedırdın oldum sızce bu ne kızlar yardım edın bana..
eğer sonucun 2ye katlarsa hamilesin canımcım
bence bugün tekrar kanda test yaptır derim
Canımcım sende yaptır derİm de bunu sana deĞİl de kumralperİye yazmıŞtım hayatım sen ham neden yaptırmıyosun kİ kanda gebelİk testİnİ
Günaydın arkadaşlar. Hayırlı sabahlar...
Ben cuma test yaptırdım her zamanki gibi NEGATİF...
Sanki bu sonuca hazırlıklıymışım gibi hiç şaşırmadım.
Hafta sonu sizler ne yapmışsıınız bi okuyayım bakayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?