Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Ayy gülüm sağolasın. Çok iyi ve çok samimisin. Allah razı olsun senden.
Senin yarın değil miydi adet tarihinn. Bugünden mi kan verdinn.
Allahh Allahhh çokk heyecandım gülüm yaa.
Kıızz sonuç ne olursa olsun hemen haber et emiiieyvahedigeldismile

herkese iyi akşamlar arkadaşlar

Sana da iyi akşamlar canım. İyi bak kendine ve Ardayaa. opuyorumnanaktan

canım normalde dr yarına gün vermişti ama
ben dayanamadım bugünden kanda baktırdımm
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tahmin ettiğim gibi negatif
2 çıkmış değerimmm
demekki bu sonuçtan şu çıkarımlarda bulunuoruz
kasık batmaları,bel ağrısı,gögüs sancıları hepsi yalancı belirti
tamamennn kendi uydurmamızkaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

Yaa ama negatifse neden 2 çıkmış kiii
Yok gülüm yok, ben inanmıyorum o teste.
Öbür gün nasıl olsa adet olmayacaksın o zaman tekrar yaptırırsın testini.
Ne biliiim gülüm hiç negatif diyesim gelmedi benim bu sonuca.
İğneni de vurduralı epey oldu dimi

]

Yaa ama negatifse neden 2 çıkmış kiii
Yok gülüm yok, ben inanmıyorum o teste.
Öbür gün nasıl olsa adet olmayacaksın o zaman tekrar yaptırırsın testini.
Ne biliiim gülüm hiç negatif diyesim gelmedi benim bu sonuca.
İğneni de vurduralı epey oldu dimi
[/QUOTE]

canım benim nickinin hakkını veriosun vallakaydirigubbakcemile3
negatif işte sonuç olarak 5 in altı negatif diilmi
iğneyi olalıda bugün 13. günüm
neyden korkuorum ama biliomusun
ben bu ay rahim duvarı kalınlaşsın die ilaç kullandım ya
bide kanım sulansın die bebe aspirini kullanıodum
regl başlayınca durduramıcam galba:roflol:

:kedi: Yaaa tamam 5 in altı negatif ama ne diyoruzz, kanamayan rahimden umut kesilmeess
Hatta biliyorsun ki, ben 8 ay önce rahmimin kanamasına rağmen hamiştiiim
Allah hayırlısını versin, hayırlısı neyse o olsun ama yine de umudunu kaybetme bebişiiimm olumunekankayizsmile

zeynocumm ablan ne kadar zamanda kılolarını verdııı

zehracım kanda tets yaptırdın sonucun 2 mı cıktıı

kumralperı bence hamılesın sımdıden tebrık ederımmm

emınecıgım nerelerdesın gorusemıyoruzzz

Canım 6 ay içinde verdi. Şimdi ikinciye hamile ve 6 aylık hamile ama 12 kilo aldı. Bayağı bi su topladı vücudu. Ama herkesin bünyeside bir değil canım. Benim en yakın arkadaşım 9 ayda 10 kilo aldı. Hiç takma kiloları. Ayrıca bu halinle bile çok tatlısın. Bizde nazar değmesin diye poponu kaşı derler kaydirigubbakcemile3

Umutlum ya kafam karıştı. O nasıl oluyor?? Kanaman olmasına rağmen nasıl hamileydin??
Anlatırmısın canım.

Umutlum ya kafam karıştı. O nasıl oluyor?? Kanaman olmasına rağmen nasıl hamileydin??
Anlatırmısın canım.

Valla gülüm epey karışık bi durum ama anlatmaya çalışayım sengözlerimebaksanab
2009 un Temmuz ayında ben bu göbekten yapılan iğnelere başladım doktorumun tavsiyesiyle. Adet tarihim 15 Temmuzdu. 15 Ağustos gibi doktora gittim, gitmeden önce de gebelik testi yapmıştım yine tek çizgiydi. Doktor vajinal ultrasonla baktı, adet söktürücü veriyorum dedi. Ama istersen her ihtimale karşı bir de kan testi yaptır, eğer değerin 5 ten yüksekse bana gel, ama değilse bu söktürücüyü kullan dedi. Sonra ben kan testi yaptırdım 0,5 çıktı beta hcg. Yani hamile değildim ve başladım söktürücüyü kullanmaya. Doktor üzüldüğümü görünce de istersen bu ay aşılamaya geçebiliriz demişti. Yok bu ay ara vermek istiyorum, tatile de gidecem, gelince tekrar görüüşürüz dedim. Neyse ben gittim tatile. Adet söktürücüm bitti ve birkaç gün sonra kahverengi lekelenmelerim başladı. Bu yaklaşık 10-15 gün böyle sürdü. Sonra daha yoğun gelmeye başlayınca ben de atemin birinci günü diye saymaaya başladım ve üçüngü günü olunca da doktora kontrole gittim. Hani çağırıyorlar ya doktorlar, kist neyim bişi var mı diye. Doktorcuğum ultrasonla bakarken, emin misin adetinin 3. günü olduğundan dedi. Ben de durumumu anlattım. Hemen bi kan ver, bakalım gebelik var mı dedi akannehir Aaaa nasıl olur dedim bennn, niye olmasın dedi. Ama ben adet söktürücü kullanmıştım dedim, olsun düşük engellemek için de veriyoruz o ilacı dedi. ben gittim kan verdim ve beta hcg 831 çıktı.fisfisfis Düşünebiliyor musun benim geçirdiğim şokuu. Neyse sevindim ettim, annemlere gittim, oğlum da ordaydı. Baştan söylemiycem dedim ama sonradan onlara da söyledim hamile olduğumu. Bi yandan adet görüyordum ama, bi yandan da hamileydim. Üstünü görmek dedikleri bu olsa gerek diye düşündüm. İki gün sonra tekrar testi tekrarlamamı istemişti dokturum. Gebelik sağlıklı mı diye. Testi yaptırdığımda değer 940 larda kalmıştı. Büyük olasılıkla dış gebelik olduğnu, yarın sabah tekrar gelip testi tekrarlamamız gerektiğini söyledi doktorum. Sonuçta düşük yaptım, başka bir hastanede canlı canlı kürtaj yapıldım. Eğer o bebeğim dursaydı, bugünlerde doğacaktı. Yiyecek ekmeği yokmuş demek ki yavrumun. Ama diyorum ya, artık adet bile olsam, acaba yine hamile miyim diye didiklemeden duramıyorum.

umutlumm canımmm
emineminde dediği biz arka arkaya hamile kalcaz inş.
benim yazılı hazırlamam lazım canım
seninde mesai biter birazdan
öpüorum canım
desteğin için çok saolkaydirigubbakcemile5

umutlumm canımmm
emineminde dediği biz arka arkaya hamile kalcaz inş.
benim yazılı hazırlamam lazım canım
seninde mesai biter birazdan
öpüorum canım
desteğin için çok saolkaydirigubbakcemile5

canımmmm yapmısssın tst hayırlısı olsun cnm yenı ay yenı umut bılıosun inşş herkez peşpeşe kalır AMİNNN:)) ben dun gece uyuyamadım ole agrım oldu kı bırde oysakı 2 gundur hıç yoktu cok agrdı uyandım bekledım hafıflesın dıe sonra uyudum,bugunde vardı ama gecekı gıbı degl tabı:) test yapmadım ben yaaa :)) dedım nede olsa yarın bellı olcak sabrett seldaa :))

Çok geçmiş olsun Canım benim. Benim yüzümden tekrar hatırladın o üzücü olayı. Pardon canım ya. Ama dediğin gibi demekki yiyecek ekmeği yokmuş be gülüm. ınşallah en kısa zamanda ikinci yavruna hamile kalırsın. Ama sen en azından hamile kalabiliyorsun ben onu bile bilmiyorum.

canım eweeeeet görüşemiyoruz ben bu ara çok yoğunum misafirim gelecek bu akşam biryandan yaz temizliği şükür bugün bitirdim temizliğimi eşimin halasıda geldi kayseriden onunlada ilgileniyorum biryandan 20 gün sonrada tatile gidecem ALLAH izin verirse sen nasılsın bidenem varmı ağrın sızın

zazez canım ordamısın...nasılsın üzülmüyorsun dimi....

canımmm yok inan hiç üzülmüorum
hatta sonucu öğrenmem ii oldu unuttum bile
öğrenene kadar hep kendimi dinliodum
şimdi umudum da kalmadı aklımada gelmio
sadece ne yemek yapıcam die düşünüorum
bide şu saldırıya canım sıkıldı
RABBİM ordaki herkezin yar ve yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…