canımmm yok inan hiç üzülmüorum
hatta sonucu öğrenmem ii oldu unuttum bile
öğrenene kadar hep kendimi dinliodum
şimdi umudum da kalmadı aklımada gelmio
sadece ne yemek yapıcam die düşünüorum
bide şu saldırıya canım sıkıldı
RABBİM ordaki herkezin yar ve yardımcısı olsun
kıslarr hepinize iyi akşamlarrr..
biz yarın Allahım izin verirse memlekete tatile gidiyoruz 20 gün yokum.(ölüdeniz _fethiye)
size adetimin gelip gelmeyeceğinden haberdar edeim ardada uğrarım inş..
sizleri cok öpüyorum inşallah bu ay hamile kalma ayı olur..
kıslarr hepinize iyi akşamlarrr..
biz yarın Allahım izin verirse memlekete tatile gidiyoruz 20 gün yokum.(ölüdeniz _fethiye)
Evet gülüm kalacaz. Hem de peş peeşe hamiş kalacazz.kaydirigubbakcemile5umutlumm canımmm
emineminde dediği biz arka arkaya hamile kalcaz inş.
benim yazılı hazırlamam lazım canım
seninde mesai biter birazdan
öpüorum canım
desteğin için çok saolkaydirigubbakcemile5
Hiç önemli değil bitanem. Hatırlamışsam ne olmuş. Hayatın içinde bunlar da var. Bunlara da hazırlamalıyız kendimizi. Ve biraz üzücü olaylar yaşadık diye de umudumuzu yitirmemeliyiz. Sen de en yakın zamanda hamile kalacaksın. Allahım sana ve başka kimseye kötü olaylar yaşatmasın inşallah.Çok geçmiş olsun Canım benim. Benim yüzümden tekrar hatırladın o üzücü olayı. Pardon canım ya. Ama dediğin gibi demekki yiyecek ekmeği yokmuş be gülüm. İnşallah en kısa zamanda ikinci yavruna hamile kalırsın. Ama sen en azından hamile kalabiliyorsun ben onu bile bilmiyorum.
Güle güle Haticee... İyi tatiller, iyi eğlenceler. Enerji ve moral depolamış olarak gel emi..?kıslarr hepinize iyi akşamlarrr..
ilk günaydın benden olsun kızlar
Sana da günaydın bebişiiim. Hayırlı sabahlaar, hayırlı günler olsun inşallahhhh.
günaydınnn kızlarrrrrrrrrrrzemuszemus
günaydın kuzucum nasılsın
ıyıyım sultancım sen nasılsınnn damadım nasıll
gunaydın kızlarrr
nasılsınız bakalımm ben ıyı sayılırımm vakıt azaldıkca heyecan baslıyor sankı :))
onceden saka gıbı gelıyordu sımdı bebegın esyaları falan eve gelınce bır garıp oldumm gercekten cocugum olacagını dusundumm cok enteresan bı duygu umarım hepınız en kısa zamanda bu duyguları yasayacaksınızz ben doguma gırmeden tum arkadaslrımın adını kagıda yazdım hepınızın adını soyleyecegımm unutmamak ıcın lıste yaptım:) sızlerde hayırlısı ıle kurtulmamız ıcın kızıma ve bana dua edınn bız yarın yıne dr a gıdecegızz bundan sonra 15 gunde bır dr dayızz sıslıklerımden dolayı dr um sık sık kontrole cagırıyorr temmuzdan ıtıbarende herhafta kontrole gıdecekmısızz
buarada eskıler hatırlar yarın arkadasımız zeyhat dogum yapacak bır oglu olacak hepımız ona ve ogluna dua edelım saglıkla kurtulsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?