gunaydın kızlarrr
nasılsınız bakalımm ben ıyı sayılırımm vakıt azaldıkca heyecan baslıyor sankı :))
onceden saka gıbı gelıyordu sımdı bebegın esyaları falan eve gelınce bır garıp oldumm gercekten cocugum olacagını dusundumm cok enteresan bı duygu umarım hepınız en kısa zamanda bu duyguları yasayacaksınızz ben doguma gırmeden tum arkadaslrımın adını kagıda yazdım hepınızın adını soyleyecegımm unutmamak ıcın lıste yaptım:) sızlerde hayırlısı ıle kurtulmamız ıcın kızıma ve bana dua edınn bız yarın yıne dr a gıdecegızz bundan sonra 15 gunde bır dr dayızz sıslıklerımden dolayı dr um sık sık kontrole cagırıyorr temmuzdan ıtıbarende herhafta kontrole gıdecekmısızz
buarada eskıler hatırlar yarın arkadasımız zeyhat dogum yapacak bır oglu olacak hepımız ona ve ogluna dua edelım saglıkla kurtulsunlar
kıslarr hepinize iyi akşamlarrr..
biz yarın Allahım izin verirse memlekete tatile gidiyoruz 20 gün yokum.(ölüdeniz _fethiye)
size adetimin gelip gelmeyeceğinden haberdar edeim ardada uğrarım inş..
sizleri cok öpüyorum inşallah bu ay hamile kalma ayı olur..
Ohh hadi bakalım, adetin halırlı olsun. Valla bigün adet için hayırlı olsun diyeceğimi hiç ummazdım ama biliyorsun gülüm, ben adet olamadığım için olanların adına biras seviniyorum.selam kızlarrrr ben dün çok yorulmuşumbirde gece kırmızıları gördüm her tarafım ağrıyor yeni kalktım...
KİM...........................
kızlar benim kırmızılar herzaman olduğu gibi erken geldi temmuz ayında yerimi aldım inş. hepiniz hamiş kalırsınız da bende temmuz listesinde yanlız kalırım...
bu arada günü geçen arkadaşlar bizi durumunuzdan haberdar edin bekliyorummm...
Günaydın canlarım. Hayırlı sabahlar.
Evet gülüm kalacaz. Hem de peş peeşe hamiş kalacazz.kaydirigubbakcemile5
Yaa canımıniçi, okullar kapanmak üzere, bir yandan dershaneler kurslar hızlandı, neden hala bu çocukları yazılı yapıyorszunuuzz sempatiksalakcinni
Sen sınıf öğretmeniydin değil mi gülüm. Ama gerçekten çok kötü bir müfredat var okullarda. En azından son yazılıları bu zamana bırakmamalı milli eğitim. Her sene sınav yapmaya biliyorlarsa, okul durumunu da çocuklara göre ayarlamalıllar aslında. alsanaalsanasmile Kızıyoruum aama haa.
Aslında bakanlık önce bana danışmalı, ne zamanlar hangı konuları işleyelim, yazılıları ne zamanlar yapalım diyee sırnaşık şey
Moralini bozmamana çok sevindim. Keşke elimden moral vermek dışında birşey gelse. Ama biz alışığız değil mi gülüm, her ay negatifleri görmeeye. Senin canın sağ olsun canımıniçi. Önce senin ve eşinin sağlığı önemli. Siz sağlıklı olursanız bebiş de tıpış tıpış geliirr
canım müfredat konusunda çok haklısın katılıyorum sana
ama yazılıyı bu kadar geç yapmayı ben tercih ediorum
daa okulun kapanmasına 3 hafta var
erkenden yapınca çocuklar nasılsa herşey bitti havasına giriolar
ve okulda zapt olmuolar
o yüzden son yazılıyı olabildiğince geç yapıorum ben
ben matematik öğretmeniim canım yakın olsaydık çalıştırrdım oğluşunu
buarada iiki test yaptırmşım diorum unutuverdim inan
yoksa kendimi dinleyip duruodum
pek bi rahatım şimdi
gunaydın kızlarrr
nasılsınız bakalımm ben ıyı sayılırımm vakıt azaldıkca heyecan baslıyor sankı :))
onceden saka gıbı gelıyordu sımdı bebegın esyaları falan eve gelınce bır garıp oldumm gercekten cocugum olacagını dusundumm cok enteresan bı duygu umarım hepınız en kısa zamanda bu duyguları yasayacaksınızz ben doguma gırmeden tum arkadaslrımın adını kagıda yazdım hepınızın adını soyleyecegımm unutmamak ıcın lıste yaptım:) sızlerde hayırlısı ıle kurtulmamız ıcın kızıma ve bana dua edınn bız yarın yıne dr a gıdecegızz bundan sonra 15 gunde bır dr dayızz sıslıklerımden dolayı dr um sık sık kontrole cagırıyorr temmuzdan ıtıbarende herhafta kontrole gıdecekmısızz
buarada eskıler hatırlar yarın arkadasımız zeyhat dogum yapacak bır oglu olacak hepımız ona ve ogluna dua edelım saglıkla kurtulsunlar[/QUOT]
canım yaaa ne güzel kızına adım adım yaklaşıosun
cicileri gelio ohh misss gibi
Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
zeyhatı bende hatırlıorum maşallah okadar zaman olmuşmu yaaa
daaa yeni vermişti müjdesini
Rabbim kolay bi doğum nasip etsin inş.
selam kızlarrrr ben dün çok yorulmuşumbirde gece kırmızıları gördüm her tarafım ağrıyor yeni kalktım...
canımm dinlen bugün biraz
kırmızıllarda gelmiş halsizliğin olur
benim kırmızılardan haber yok daaa
Selam Canım.. hoşgeldin..slm kızlar.benim bir sorunum var.bana yardımcı olursanız sevinirim.ben bu ay ilk defa klomen kullandım ve adetimin 16. günü pregny iğne vuruldu,doktor 5 gün ilişki önerdi ve bugün 4. gün dayanamadım ve test yaptım pozitif yani çift çizgi çıktı.bir akadaşımda iğneden dolayı test pozitif çıkmış olabilir dedi,kanda baktır dedi ve ben şuan sevinemiyorum bile,iğnenin etkisiyle pozitif olabilirmi ban yardım edin lütfen
slm kızlar.benim bir sorunum var.bana yardımcı olursanız sevinirim.ben bu ay ilk defa klomen kullandım ve adetimin 16. günü pregny iğne vuruldu,doktor 5 gün ilişki önerdi ve bugün 4. gün dayanamadım ve test yaptım pozitif yani çift çizgi çıktı.bir akadaşımda iğneden dolayı test pozitif çıkmış olabilir dedi,kanda baktır dedi ve ben şuan sevinemiyorum bile,iğnenin etkisiyle pozitif olabilirmi ban yardım edin lütfen
Canım inşallah adet olmazsın ve bebişine kavuşursun. Benimde bi on gün falan kaldı ama şimdiden heryerim ağrıyor. Acaba erken mi olucam diye düşünmeye başladım. Şu kafaya takmamayı bi becerebilsem. Ne kadar attım kafamdan desemde atmamışım demekki..slm kızlar nasılsınzz
bugun benım regl gunum hala gelen gıden yok genelde sabah olurum ben uyandıktan bır sure snra.kasıgım agrıo akıntım var ama regl olmadım arada oldum sanıom ama bakıom yok akıntı ile karıstırıorum oldum sanıom inşş bu ay Rabbım nasıp etmıştr
Canım inşallah adet olmazsın ve bebişine kavuşursun. Benimde bi on gün falan kaldı ama şimdiden heryerim ağrıyor. Acaba erken mi olucam diye düşünmeye başladım. Şu kafaya takmamayı bi becerebilsem. Ne kadar attım kafamdan desemde atmamışım demekki..
slm kızlar nasılsınzz
bugun benım regl gunum hala gelen gıden yok genelde sabah olurum ben uyandıktan bır sure snra.kasıgım agrıo akıntım var ama regl olmadım arada oldum sanıom ama bakıom yok akıntı ile karıstırıorum oldum sanıom inşş bu ay Rabbım nasıp etmıştr
slm kızlar.benim bir sorunum var.bana yardımcı olursanız sevinirim.ben bu ay ilk defa klomen kullandım ve adetimin 16. günü pregny iğne vuruldu,doktor 5 gün ilişki önerdi ve bugün 4. gün dayanamadım ve test yaptım pozitif yani çift çizgi çıktı.bir akadaşımda iğneden dolayı test pozitif çıkmış olabilir dedi,kanda baktır dedi ve ben şuan sevinemiyorum bile,iğnenin etkisiyle pozitif olabilirmi ban yardım edin lütfen
Ohh hadi bakalım, adetin halırlı olsun. Valla bigün adet için hayırlı olsun diyeceğimi hiç ummazdım ama biliyorsun gülüm, ben adet olamadığım için olanların adına biras seviniyorum.
opuyorumnanaktan Ben de durumumdan haberdar edem mi gülüm seni? sositososito
eminemmm nasılsın canım
dinlenebildinmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?