canım hertarafım ağrıyor inş. yarın normale dönerim...sen nasılsın gelen giden bişey varmı canım...
iim bnde şükür
gelen giden yok ama yakında misafirim olurlarkaydirigubbakcemile3
kuzummmmmmmmmmm güzel haberini bekliyorum hadiiiiiiiii ne zaman test yapacan ayyyyyyyyy inş. hamişsindir canım benim....
Selam Canım.. hoşgeldin..
Ne zaman vurdurdun iğneyi??
Evet canım iğneden dolayı çift çizgi çıkabiliyor. İğneden 18 gün sonra falan (yani adet beklenilen tarihte) yaptığın test önemli.Sanırım biraz erken davranmışsın... Bende 2 kez aynı yanılgıya düştüm.
Öğretmenim canım beniiim. Evet sen de kendine göre haklısın.canım müfredat konusunda çok haklısın katılıyorum sana
ama yazılıyı bu kadar geç yapmayı ben tercih ediorum
daa okulun kapanmasına 3 hafta var
erkenden yapınca çocuklar nasılsa herşey bitti havasına giriolar
ve okulda zapt olmuolar
o yüzden son yazılıyı olabildiğince geç yapıorum ben
ben matematik öğretmeniim canım yakın olsaydık çalıştırrdım oğluşunu
buarada iiki test yaptırmşım diorum unutuverdim inan
yoksa kendimi dinleyip duruodum
pek bi rahatım şimdi
canım yaaa ne güzel kızına adım adım yaklaşıosun
cicileri gelio ohh misss gibi
Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
zeyhatı bende hatırlıorum maşallah okadar zaman olmuşmu yaaa
daaa yeni vermişti müjdesini
Rabbim kolay bi doğum nasip etsin inş.
canımm dinlen bugün biraz
kırmızıllarda gelmiş halsizliğin olur
benim kırmızılardan haber yok daaa
Sen benim gıymatlıımsııınnn. Seni seviyoruum.ayyyyyyyyyy umutlum hiç güleceğim yoktu canım benim:roflol:sen kırmızılarının gelmemesinden şikayetçisin bende sürekli erken gelmesinden şikayetçiyim neye üzülsek neye şaşırsak bilmiyorum vallabilmiyorumkismile
senin durumundan haberdar etmene gerek yok gülüm kendimi nasıl takip ediyorsam senide öyle takip ediyorum:1hug:
Hayırlısı olsun bsbirkinciğim. Adetinin kacıncı günüydü. İnşallahh en az bir tanesi bebiş olur.selam kızlar doktordan geldim sağda iki solda iki yumurtam var:)) en büyüğü 16 mmmiş diğerleri 10 13 mm filan gayet iyi dedi dr yrn bidaha gidicem 19 mm olunca çatlatcaz dedi..
ilk günaydın benden kızlar
slm. 30 mayısta çatlama iğnesi vuruldum. buradakı yazılanlar gıbı benim çok fazla ağrım olmadı. normal adet sancım gibi bir ağrı oldu fakat cokta acı verıcı değildi. sadece hissetiriyordu ağrı kendini okadar. fakat normal karın ağrısı şeklinde yani midemin tam aldında ağrılarım oldu. sizce yumurta çatlaması olayı gerçekleşti mi? sağda ve solada 4er toplam 8 yumurtam oluşmuştu. beklenen olgunluğa ulaşınca vuruldum iğneyi. cevap verirseniz sevinirim..
canımmmmmm inşş canım yaa,valla bugun rel gunum du olmadım hala yarında olmazsam yapım dıorum off bılmıorum galıba yapmaya bıle korkuorum eyvahedigeldismile
slm. 30 mayısta çatlama iğnesi vuruldum. buradakı yazılanlar gıbı benim çok fazla ağrım olmadı. normal adet sancım gibi bir ağrı oldu fakat cokta acı verıcı değildi. sadece hissetiriyordu ağrı kendini okadar. fakat normal karın ağrısı şeklinde yani midemin tam aldında ağrılarım oldu. sizce yumurta çatlaması olayı gerçekleşti mi? sağda ve solada 4er toplam 8 yumurtam oluşmuştu. beklenen olgunluğa ulaşınca vuruldum iğneyi. cevap verirseniz sevinirim..
hayran nasılsın canım nasıl gidiyor hamişlik varmı bi değişiklik bulantı felan...
merhaba asya-deniz herkesin vücuduna göre değişebiliyor canım mesela ben klomen kullandığım dönemlerde hiç hatırlamıyorum çok ağrım olduğunu kimindede çok ağrı oluyor yani bunlara takılma sen maaşallah birsürü yumurtan olmuş inş. bu ay hamiş kalırsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?