canım yaaa inş. dediğin gibi olur. Sen bu yolla hamile kalabildin mi?
merhaba arkadaşlar
klomeni en fazla kaç kere kullanmak gerekiyo biliyomusunuz?ben şimdiye kadar 5 kez günde 1 doz alarak kullandım son 6 aydırda kullanmıyorum sizce 6. kez kullanmamın bi zararı olur mu?kararsız kaldım
kızlar klomen sonrası doktorunuz farlutal diye bi ilaç verdimi hiç bana ilk kez verildi tutunmayı saglıyomuş ama ben kararsızım kullanmakta
ıyiyim canım benim.iim canım benim
ben görmemişim seni kusura bakma:kedi:
sen nasılsın tatlımmm
Canım ben 4 defa kullandım. Kaç kez kullanılır bilmiyorum. Her Doktorun yorumu farklı galiba bu Konuda. Farlutalı bilmiyorum ama ben Progestan Hapı kullandım Hamile kalırsam bebiş tutunsun diye.merhaba arkadaşlar
klomeni en fazla kaç kere kullanmak gerekiyo biliyomusunuz?ben şimdiye kadar 5 kez günde 1 doz alarak kullandım son 6 aydırda kullanmıyorum sizce 6. kez kullanmamın bi zararı olur mu?kararsız kaldım
kızlar klomen sonrası doktorunuz farlutal diye bi ilaç verdimi hiç bana ilk kez verildi tutunmayı saglıyomuş ama ben kararsızım kullanmakta
sagol canım cevabın için, ben en iyisi kullanmayım yeterince hormon aldım zaten, artık hayılısı diyorumbu durum dr.dan dr.a değişio canım
benim 7 ay kullanan arkadaşım var
kimi dr. da 3 ay yeter dio
farlutal bnde kullandım ama ben adet olamadığım için
adet söktürücü olarak kullandım
ama tutunmasında da işe yararmı bilmiorumbilmiyorumkismile
canım farlutalda progesteron içerikli bi ilaçmış sanırım doktorum tutunmayı saglıyor dedi bebek yoksa da hemen adet olursun dedi ama ben kullanmaktan vazgeçtim temmuzda aşılama yaptırcam inşallah ozaman olur diyorumCanım ben 4 defa kullandım. Kaç kez kullanılır bilmiyorum. Her Doktorun yorumu farklı galiba bu Konuda. Farlutalı bilmiyorum ama ben Progestan Hapı kullandım Hamile kalırsam bebiş tutunsun diye.
ınşallah aşılaman başarılı olur canım. Ben geçen ay ilk Aşılamamı yaptırdım ama malesef tutmadı. Bende ara verdim tedaviye.canım farlutalda progesteron içerikli bi ilaçmış sanırım doktorum tutunmayı saglıyor dedi bebek yoksa da hemen adet olursun dedi ama ben kullanmaktan vazgeçtim temmuzda aşılama yaptırcam inşallah ozaman olur diyorum
inşallah olur ama ben pek inanmıyorum aşılamaya,daha önce 1 kez yapıldı olmadı şimdi 2. yapılack hayırlısı diyorum..senin nezamandır olmuyo?sorun ne?ınşallah aşılaman başarılı olur canım. Ben geçen ay ilk Aşılamamı yaptırdım ama malesef tutmadı. Bende ara verdim tedaviye.
Ne kadar çok aşılama yaptırırsan o kadar çok tutma şansı yükselirmiş canım. Canım ben 10 aydır evliyim ama hiç korunmadım. 4 ay önce adetim 13 gün falan sürünce bi Doktora görüneyim dedim. O da bana çocuk istiyorsan tedaviye başlicaz çünkü zaten çok zor çocuğun olur ilaçsız dedi. Yumurtaların çok yavaş çalışıyor dedi. Bende dedim yaş oldu 28 tabiki çocuk istiyorum hemen tedaviye başladım. 4 ay Klomen kullandım. 4. ayda Aşılama denedik ama malesef. Bende tedaviye ara verdim canım. Ama şimdide düşünüyorum acele ettim. Keşke biraz daha bekleseydim. Ama doktor çocuk sahibi olman zor deyince panik olup hemen tedaviye başladım canım. Sizde sorun ne??inşallah olur ama ben pek inanmıyorum aşılamaya,daha önce 1 kez yapıldı olmadı şimdi 2. yapılack hayırlısı diyorum..senin nezamandır olmuyo?sorun ne?
daha yeni evliymişsin inşallah bebegin seni daha fazla bekletmez canımNe kadar çok aşılama yaptırırsan o kadar çok tutma şansı yükselirmiş canım. Canım ben 10 aydır evliyim ama hiç korunmadım. 4 ay önce adetim 13 gün falan sürünce bi Doktora görüneyim dedim. O da bana çocuk istiyorsan tedaviye başlicaz çünkü zaten çok zor çocuğun olur ilaçsız dedi. Yumurtaların çok yavaş çalışıyor dedi. Bende dedim yaş oldu 28 tabiki çocuk istiyorum hemen tedaviye başladım. 4 ay Klomen kullandım. 4. ayda Aşılama denedik ama malesef. Bende tedaviye ara verdim canım. Ama şimdide düşünüyorum acele ettim. Keşke biraz daha bekleseydim. Ama doktor çocuk sahibi olman zor deyince panik olup hemen tedaviye başladım canım. Sizde sorun ne??
Merhaba örtmeniim. Ben nöbetçi KK cıyım biliyorsunmeraba arkadaşlarım
kuzuuu nerdesin yaaaa
senden bi haber almak için girdim nete
ama bugün hiç uğramamış
hadiii gel çabuk çok merak edioruz
umutlum bi sen varsın galbaaaa
nasılsın canım iimisin?
Arkadaşların da dediği gibi doktordan doktora değişiyior kaç defa kullanacağımız. Ben üç defa kullandım. Ferlutalı biliyorum canım, bebek varsa tutunmasını, eeğer yoksa da adetinin gelmesini sağlıyor. Çok amaçlı bi ilacç yani. Bana sorarsan kullanmanı tavsiye ederim ama yine de sen bilirsin.merhaba arkadaşlar
Canım amin inşallah sende bebeğine kavuşursun..zeyno bizim sorun sebepsiz infertilite,5 yıldır evliyim 3 sene korunduk şimdi deli gibi arıyoruz
kuzummmmmmmmmmm hadi haber bekliyorum senden çatlayacam burda nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnklava:
meraba arkadaşlarım
kuzuuu nerdesin yaaaa
senden bi haber almak için girdim nete
ama bugün hiç uğramamış
hadiii gel çabuk çok merak edioruz
umutlum bi sen varsın galbaaaa
nasılsın canım iimisin?
selam kızlarrrrrrrrr benim yine misafirim var ama kuzumu merak ettim bi bakim dedim yok mu haber ya inş. hamiştir aklımda burda hay allah misafirde var kızzzzzzzzzzz kuzuuuuuuuuu nerdesin çatlıyoruz burda...
kuzummmm burdasınnnn:Saruboceq:
Ay kıyamam ya.. Canım çok üzgünsün şimdi. Ama inanıyorumki ilerleyen günlerde üzüntün biraz hafifledikce tekrar Bebek fikrini düşüneceksin. Üzülme diyemiyorum Canım ya. Bende çok üzülmüştüm. Ama ümidinide yitirme ne olur.canlarımmmmmmmmmmmm sıze nasıl ıhtıyacım var anlatamm.kan testi yaptırdım ben negatıf mafoldumbennegatıfmafoldumbenhala regl olmadım hala belım agrıo kasıgım agrıo ama gecen sene sonlarındada bole agrılarım oluodu dr cok gıttım nedenını bulamadılar bsy yok dedıler ve ben bu agrların oldu zmanşar gec regl olmusum baktm sımdı.
dr aradım bugun yarın bekle olmazsan cuma gorım dedı olabılır gecıkme dedı.ılk defa bu ay ılk defa bukadar umutlamöıstım ama sonucu gorunce yıkldım sankı bılıorum gecıcek buda ama ben galıba artık istemıorum kızlar bebek falanmafoldumbenmafoldumben,
sizleri cok sevıorum buna ınanınn.hbr veremedıgım ıcın kusurabakmayın eve sımdı geldım oyuden cok optum sızı
Ne kadar çok aşılama yaptırırsan o kadar çok tutma şansı yükselirmiş canım. Canım ben 10 aydır evliyim ama hiç korunmadım. 4 ay önce adetim 13 gün falan sürünce bi Doktora görüneyim dedim. O da bana çocuk istiyorsan tedaviye başlicaz çünkü zaten çok zor çocuğun olur ilaçsız dedi. Yumurtaların çok yavaş çalışıyor dedi. Bende dedim yaş oldu 28 tabiki çocuk istiyorum hemen tedaviye başladım. 4 ay Klomen kullandım. 4. ayda Aşılama denedik ama malesef. Bende tedaviye ara verdim canım. Ama şimdide düşünüyorum acele ettim. Keşke biraz daha bekleseydim. Ama doktor çocuk sahibi olman zor deyince panik olup hemen tedaviye başladım canım. Sizde sorun ne??
canlarımmmmmmmmmmmm sıze nasıl ıhtıyacım var anlatamm.kan testi yaptırdım ben negatıf mafoldumbennegatıfmafoldumbenhala regl olmadım hala belım agrıo kasıgım agrıo ama gecen sene sonlarındada bole agrılarım oluodu dr cok gıttım nedenını bulamadılar bsy yok dedıler ve ben bu agrların oldu zmanşar gec regl olmusum baktm sımdı.
dr aradım bugun yarın bekle olmazsan cuma gorım dedı olabılır gecıkme dedı.ılk defa bu ay ılk defa bukadar umutlamöıstım ama sonucu gorunce yıkldım sankı bılıorum gecıcek buda ama ben galıba artık istemıorum kızlar bebek falanmafoldumbenmafoldumben,
sizleri cok sevıorum buna ınanınn.hbr veremedıgım ıcın kusurabakmayın eve sımdı geldım oyuden cok optum sızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?