canlarımmmmmmmmmmmm sıze nasıl ıhtıyacım var anlatamm.kan testi yaptırdım ben negatıf mafoldumbennegatıfmafoldumbenhala regl olmadım hala belım agrıo kasıgım agrıo ama gecen sene sonlarındada bole agrılarım oluodu dr cok gıttım nedenını bulamadılar bsy yok dedıler ve ben bu agrların oldu zmanşar gec regl olmusum baktm sımdı.
dr aradım bugun yarın bekle olmazsan cuma gorım dedı olabılır gecıkme dedı.ılk defa bu ay ılk defa bukadar umutlamöıstım ama sonucu gorunce yıkldım sankı bılıorum gecıcek buda ama ben galıba artık istemıorum kızlar bebek falanmafoldumbenmafoldumben,
sizleri cok sevıorum buna ınanınn.hbr veremedıgım ıcın kusurabakmayın eve sımdı geldım oyuden cok optum sızı
umutlumm gunaydın nasılsın
Umutlum sana zorla kanda yaptıracam Şu testİ
Günaydın bitanem iyiyim şükür, sen de umarım daha iyisindir. Geçmişi okuyordum, biliyorsun ben akşamları yokum burda. Haklısın bazen insan bittiğini hissediyor. tamam artık, pess diyor... Şimdi sen de o anlardan birini yaşıyorsun. Önce bir adet ol, sonra da kafana takmadan güzel bir ay geçir bence. Böyle anlarda mola vermek iyi geliyor. Adetin kaç gün geçmişti bakamadım. Bak bi de beni düşün, test yapıyorum gebelik yok, ama nereedeyse iki aydan beri regl de yok. Beterin beteri var anlayacağın. Bu ay kısmet değilmiş, Yüce Allahım hepimize hayırlı zamanda ve hayırlı evlatlar versin. :teselli:
GÜnaydın kızlar kuzum sıkma o gÜzel canını vardır elbet bİ vaktİ saatİ takma kafana bak o zaman daha Çabuk gelecek bebeĞİn
3 gun gectı umutlum reglm benım suan,haklısın evet ara vermek en ii si olcak bencde.bu argrılarım eskıden olanlar gıbı galıba tedavıden falan once,ozmanda bole kasıkım agrır belıme vuurudu regl 42 gun sonra olmustu normalde 29 gundeydı.heralde o tarz bsy bıuda.cnm benım inşş sende bıranonce olursun bu bekleyıs bıter yenı bı donem baslar senın için,kanda yapmadınmı ???sultan kanda yap demıs baaak sana ayy heyecanlandım sımdı bak bı yap kanda bak yaa
evet sultancım ole dusunuorum artık bu ay ara verım kafam rahtalasın beynım yoruldu dusnmekten artık
Adet gecikince fazla ağrı yapar gülüm haklısın. Eğer gebelik olsa idrarda da çıkmaz mıydı ki? :uhm: Kendim evde gebelik testi yaptım, negatifti. Cuma günü hastaneye gittim orda da idrar testi yaptılar yine negatif çıktı. Umudun fazlası da zarar yanii tatlım. sempatiksalakcinni Benim kasıklarımı, karnımı bi görseen, acayip ağrıyor ve şiişş :CüvCüv: ahan da büüleyim.a.s
ole cnm bende cok inanıorum buna ahh bende bı atsam kafamdann ahh bı rahat etsem bı beklentım olmasa.kafamdan gıtsın dınlenım dıe ara vercemn zatn cnmKuzum ben kendİmİ Örnek vereyİm kafamdan sİlİp attıĞım ay hamİle kaldım canım hemde hİÇ beklemedİĞİmİz anda geldİ geÇ yumurtlama geÇ dÖllenme oldu benİmkİ
Umutlum Önce beta hcg yaptıracak o negatİf Çıkarsa İncİr kÜrÜne baŞlayacak bu sefer benİm sÖzÜmÜ dİnlİycen dİmİ gÜlÜm
canlarımmmmmmmmmmmm sıze nasıl ıhtıyacım var anlatamm.kan testi yaptırdım ben negatıf mafoldumbennegatıfmafoldumbenhala regl olmadım hala belım agrıo kasıgım agrıo ama gecen sene sonlarındada bole agrılarım oluodu dr cok gıttım nedenını bulamadılar bsy yok dedıler ve ben bu agrların oldu zmanşar gec regl olmusum baktm sımdı.
dr aradım bugun yarın bekle olmazsan cuma gorım dedı olabılır gecıkme dedı.ılk defa bu ay ılk defa bukadar umutlamöıstım ama sonucu gorunce yıkldım sankı bılıorum gecıcek buda ama ben galıba artık istemıorum kızlar bebek falanmafoldumbenmafoldumben,
sizleri cok sevıorum buna ınanınn.hbr veremedıgım ıcın kusurabakmayın eve sımdı geldım oyuden cok optum sızı
gunaydınnnnnnnnnnnnnnn bıdenemmmmmmmmmmmmmzemuszemusgünaydınnnnnn şekerlerimmm ballarımmm nasılsınız bakalımmmm
canım gunaydınnnnnnnnzemuszemusgünaydın kızlarrrrrrr nasılsınız....
umutlu canım sen daha hala adet olmadınmı yoksam...
kızlar benim işler biraz yoğun sonra görüşürüz
kuzummmm kıyamam sana bizler burda destek için varız öyle değilmi sadece mutlu haberine ortak olmuyoruz aynı zamanda seninle üzülüyoruzda inan bilgisayarı bi heyecanla açtım kuzumdan haber varmı diye olsun güzelim sen iyi ol sağlıklı ol bebeğiniz olacak ben inanıyorum istersen 1-2 ay ara ver eminim iyi gelecektir biraz kafanı dinle gez toz çocuk fikrinden tamamen uzaklaş canım bişeyler gerçekten bizim elimizde değil ALLAH ım ne zaman nasip ederse ozaman bizlerde annelik duygusunu yaşayacağız bunun vaktini zamanını biz bilemeyiz şu anda bizim sabrımız önemli her ne olursa olsun ağlasanda zırlasanda sil gözünün yaşını şükret haline güzelim ALLAH başka dert vermesin de hiç birşeyi hiç kimseyi kafana takma hepimiz bu yollardan geçtik ben tam 4 yıldır böyleyim ama hala umudum var seninde olsun anlaştıkmı inş. bir an önce kendine gelirsin canım öpüyorum seniopuyorumnanaktangeleceğin güzel annesia.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?