Merhaba kızlar. Bende aranıza katılmak İstİyorum. Bende 17 mayısta kolmen kullanmaya baŞladım. 27 mayısta ta Çatlatma İĞnesİ oldum. Beklmenmeye regl tarİhİm 11 hazİran. NİŞŞ bu ay hamİle kalırım. İlk defa kullandım klomenİ. Çok gÜzel bİr ortam var. Umut oluyosunuz. TeŞekkÜrler.
tedavin hayırlı olsun nurzulcuğum. Aramıza hoşgeldin. Maşallah ne kadar erken büyümüş yumurtaların. Inşallahh aynı hızla bebiş olurlar.
kıslar merhaba ben aşılama için 2 gün oldu iğne oluyorum.gonal f kullanıyorum.adetimin 3. günü bugün ve kanamam eskiye göre fazla .iğnelerin bu şekilde yan etkileri var mı?yardımcı olursanız sevinirim
adet olmadan bir sonraki ay hamile kaldın yani öylemi.gerçekten karışıkmış.günde 75 vuruyorum.dozu düşük ama benim 3. günü bu kadar çok gelmez çünkü.iğnedendir diye düşündüm.peki dr.un bu durumuna bişey demedimi.ayy çok sordum ama özel değilse sizdeki sorun ne.bu arada benide listeye eklerseniz sevinirim.Merhaba canım. Ben iki defa gonal f kullandım. İlkinde o ay hamile kalmadım, ama adet olamadım. Adet olmadan hamile kaldım. Evet biraz tuhaf ama, böyle oldu. Düşükle sonuclanmıştı tabii. İkincisinde de 9 Mayısta kullanmaya başladım, gebelik yok aama hala adet de olaamadım. Yani o kadar çok yan etkileri var ki, senin durumundan da bu yüzdendir bencen. Tedavin hayırlı olsun.
Merhaba kızlar. Bende aranıza katılmak İstİyorum. Bende 17 mayısta kolmen kullanmaya baŞladım. 27 mayısta ta Çatlatma İĞnesİ oldum. Beklmenmeye regl tarİhİm 11 hazİran. NİŞŞ bu ay hamİle kalırım. İlk defa kullandım klomenİ. Çok gÜzel bİr ortam var. Umut oluyosunuz. TeŞekkÜrler.
Ben de hamile kaldığım ay 75 lik vurulmuştum dozu canım. Doktorum da benim kadar şaşırdı. Zaten o olaydan sonra doktorumu değştirdim. Yeni gittiğim doktorum da 125 lik dozla başladı, 5 tane yumurtam oluştu. Fazla yumurta oluşmuş dedi ve dozu 75 e düşürdü. Ama neticede benim yumoşlar bu duruma küstü ve bi daha büyümedi. Hatta üstüne başka bir marka iğne de vuruldum üç gün. Benim durumum epey karışık yani anlayacağın. Son adet tarihim 7 Nisandı ve hala adet olmadım. Daha önce başka bir arkadaşa anlatmıştım durumumu, bilgi açısından senin için tekrar güncelledim. İnşallah senin bol bol yumoşun olur ve hemen bebiş dolar içi.adet olmadan bir sonraki ay hamile kaldın yani öylemi.gerçekten karışıkmış.günde 75 vuruyorum.dozu düşük ama benim 3. günü bu kadar çok gelmez çünkü.iğnedendir diye düşündüm.peki dr.un bu durumuna bişey demedimi.ayy çok sordum ama özel değilse sizdeki sorun ne.bu arada benide listeye eklerseniz sevinirim.
Valla gülüm epey karışık bi durum ama anlatmaya çalışayım sengözlerimebaksanab
2009 un Temmuz ayında ben bu göbekten yapılan iğnelere başladım doktorumun tavsiyesiyle. Adet tarihim 15 Temmuzdu. 15 Ağustos gibi doktora gittim, gitmeden önce de gebelik testi yapmıştım yine tek çizgiydi. Doktor vajinal ultrasonla baktı, adet söktürücü veriyorum dedi. Ama istersen her ihtimale karşı bir de kan testi yaptır, eğer değerin 5 ten yüksekse bana gel, ama değilse bu söktürücüyü kullan dedi. Sonra ben kan testi yaptırdım 0,5 çıktı beta hcg. Yani hamile değildim ve başladım söktürücüyü kullanmaya. Doktor üzüldüğümü görünce de istersen bu ay aşılamaya geçebiliriz demişti. Yok bu ay ara vermek istiyorum, tatile de gidecem, gelince tekrar görüüşürüz dedim. Neyse ben gittim tatile. Adet söktürücüm bitti ve birkaç gün sonra kahverengi lekelenmelerim başladı. Bu yaklaşık 10-15 gün böyle sürdü. Sonra daha yoğun gelmeye başlayınca ben de atemin birinci günü diye saymaaya başladım ve üçüngü günü olunca da doktora kontrole gittim. Hani çağırıyorlar ya doktorlar, kist neyim bişi var mı diye. Doktorcuğum ultrasonla bakarken, emin misin adetinin 3. günü olduğundan dedi. Ben de durumumu anlattım. Hemen bi kan ver, bakalım gebelik var mı dedi akannehir Aaaa nasıl olur dedim bennn, niye olmasın dedi. Ama ben adet söktürücü kullanmıştım dedim, olsun düşük engellemek için de veriyoruz o ilacı dedi. ben gittim kan verdim ve beta hcg 831 çıktı.fisfisfis Düşünebiliyor musun benim geçirdiğim şokuu. Neyse sevindim ettim, annemlere gittim, oğlum da ordaydı. Baştan söylemiycem dedim ama sonradan onlara da söyledim hamile olduğumu. Bi yandan adet görüyordum ama, bi yandan da hamileydim. Üstünü görmek dedikleri bu olsa gerek diye düşündüm. İki gün sonra tekrar testi tekrarlamamı istemişti dokturum. Gebelik sağlıklı mı diye. Testi yaptırdığımda değer 940 larda kalmıştı. Büyük olasılıkla dış gebelik olduğnu, yarın sabah tekrar gelip testi tekrarlamamız gerektiğini söyledi doktorum. Sonuçta düşük yaptım, başka bir hastanede canlı canlı kürtaj yapıldım. Eğer o bebeğim dursaydı, bugünlerde doğacaktı. Yiyecek ekmeği yokmuş demek ki yavrumun. Ama diyorum ya, artık adet bile olsam, acaba yine hamile miyim diye didiklemeden duramıyorum.
Nurzul merhaba
Ben son adet gunumde 15 mayısta klomen kullandım ve 30 maysıta çatlama iğnesini vurumdum. Benim 15 gün seninki 10günde gelişmiş.bende sorunmu var acaba. Senin yumurtaların kaç mm olmuştu? bnimde ilk :/
Asyacığım sen Nurzul a sormuşsun ama, ben kendimden örnek vermek istedim. Yumurtaların büyümesi herkeste farklılık gösterebiliyor. Hatta ben üç defa klomen kullandım üçünde de farklı günlerde vuruldum çatlatma iğnesini. 15-11 ve 17. günlerdi bunlar. Senin durumunda da bir sorun yok yani merak etme. İnşallah bebişine kavuşursun tez zamanda.a.s.
bu arada asya deniz bende çatlama iğnemi 17 günde vurulmuştum geçen ay 20.7 mm olmuştu
yani herkeste farklı günler oluyo olumunekankayizsmile
Hoşgeldin Canımmmmeraba arkadaşlarım
kuzuuu nerdesin yaaaa
senden bi haber almak için girdim nete
ama bugün hiç uğramamış
hadiii gel çabuk çok merak edioruz
umutlum bi sen varsın galbaaaa
nasılsın canım iimisin?
Hoşgeldin Canımmm
Bende varım opuyorumnanaktan
Nasılsın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?