Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Tedavin hayırlı olsun Nurzulcuğum. Aramıza hoşgeldin. Maşallah ne kadar erken büyümüş yumurtaların. İnşallahh aynı hızla bebiş olurlar.

kıslar merhaba ben aşılama için 2 gün oldu iğne oluyorum.gonal f kullanıyorum.adetimin 3. günü bugün ve kanamam eskiye göre fazla .iğnelerin bu şekilde yan etkileri var mı?yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba canım. Ben iki defa gonal f kullandım. İlkinde o ay hamile kalmadım, ama adet olamadım. Adet olmadan hamile kaldım. Evet biraz tuhaf ama, böyle oldu. Düşükle sonuclanmıştı tabii. İkincisinde de 9 Mayısta kullanmaya başladım, gebelik yok aama hala adet de olaamadım. Yani o kadar çok yan etkileri var ki, senin durumundan da bu yüzdendir bencen. Tedavin hayırlı olsun.

adet olmadan bir sonraki ay hamile kaldın yani öylemi.gerçekten karışıkmış.günde 75 vuruyorum.dozu düşük ama benim 3. günü bu kadar çok gelmez çünkü.iğnedendir diye düşündüm.peki dr.un bu durumuna bişey demedimi.ayy çok sordum ama özel değilse sizdeki sorun ne.bu arada benide listeye eklerseniz sevinirim.

Nurzul merhaba
Ben son adet gunumde 15 mayısta klomen kullandım ve 30 maysıta çatlama iğnesini vurumdum. Benim 15 gün seninki 10günde gelişmiş.bende sorunmu var acaba. Senin yumurtaların kaç mm olmuştu? bnimde ilk :/

Ben de hamile kaldığım ay 75 lik vurulmuştum dozu canım. Doktorum da benim kadar şaşırdı. Zaten o olaydan sonra doktorumu değştirdim. Yeni gittiğim doktorum da 125 lik dozla başladı, 5 tane yumurtam oluştu. Fazla yumurta oluşmuş dedi ve dozu 75 e düşürdü. Ama neticede benim yumoşlar bu duruma küstü ve bi daha büyümedi. Hatta üstüne başka bir marka iğne de vuruldum üç gün. Benim durumum epey karışık yani anlayacağın. Son adet tarihim 7 Nisandı ve hala adet olmadım. Daha önce başka bir arkadaşa anlatmıştım durumumu, bilgi açısından senin için tekrar güncelledim. İnşallah senin bol bol yumoşun olur ve hemen bebiş dolar içi.

Asyacığım sen Nurzul a sormuşsun ama, ben kendimden örnek vermek istedim. Yumurtaların büyümesi herkeste farklılık gösterebiliyor. Hatta ben üç defa klomen kullandım üçünde de farklı günlerde vuruldum çatlatma iğnesini. 15-11 ve 17. günlerdi bunlar. Senin durumunda da bir sorun yok yani merak etme. İnşallah bebişine kavuşursun tez zamanda.a.s.

selam kızlar nasılsınız
ben memlekette olduğum için bu ay klomene mecburi ara verdim pzrtsi dönücem salı gidicem doktoruma ama 14 gün olmuş olacak sadece bakar artık yumoşlarımın kendiliğinden büyümediğine doktor onayı alırım o kadar mafoldumben

umutlu canım sen kırmızı kartı görmedim herhalde demi inşlhh hamişsindir tatlım kaydirigubbakcemile5

Teşekkür ederim umutlu. Valla adın gibi umut veriyorsun. Okurken bile içim kıpır kıpır oluyor. Bi sorun çıkmaz inş. bir akadasımın ablası 10 yılddır bebek istiyorlarmış ve olmuyormuş hemde hiçbir sorunları yokmuş.tüp bebek bile tutmuyormuş. Bugün bunu öğrendim iyice moralim bozuldu. Benim şuan kasınlarımda tatlı bir ağrı var.dahaadetime var ama bu ağrı neyın nesi onuda anlamadım. Senin durumun nedir?

bu arada asya deniz bende çatlama iğnemi 17 günde vurulmuştum geçen ay 20.7 mm olmuştu
yani herkeste farklı günler oluyo olumunekankayizsmile

Kızlar bişey sorucam. Merak ettim. Gonal f ve Puregon dediğiniz iğnelerde aynı Klomen gibi Yumurtaları uyarma amacıyla mı kullanılıyor?? Klomenle aynı mı etkisi?? Benim yumurtalarım Klomenle gayet güzel büyüyor o yüzden mi acaba iğne tercih etmedi doktorum.. bilmiyorumkismile

meraba arkadaşlarım
kuzuuu nerdesin yaaaa
senden bi haber almak için girdim nete
ama bugün hiç uğramamış
hadiii gel çabuk çok merak edioruz
umutlum bi sen varsın galbaaaa
nasılsın canım iimisin?

Son düzenleme:
meraba arkadaşlarım
kuzuuu nerdesin yaaaa
senden bi haber almak için girdim nete
ama bugün hiç uğramamış
hadiii gel çabuk çok merak edioruz
umutlum bi sen varsın galbaaaa
nasılsın canım iimisin?
Hoşgeldin Canımmm
Bende varım opuyorumnanaktan
Nasılsın??

selam kızlarrrrrrrrr benim yine misafirim var ama kuzumu merak ettim bi bakim dedim yok mu haber ya inş. hamiştir aklımda burda hay allah misafirde var kızzzzzzzzzzz kuzuuuuuuuuu nerdesin çatlıyoruz burda...

merhaba arkadaşlar

klomeni en fazla kaç kere kullanmak gerekiyo biliyomusunuz?ben şimdiye kadar 5 kez günde 1 doz alarak kullandım son 6 aydırda kullanmıyorum sizce 6. kez kullanmamın bi zararı olur mu?kararsız kaldım
kızlar klomen sonrası doktorunuz farlutal diye bi ilaç verdimi hiç bana ilk kez verildi tutunmayı saglıyomuş ama ben kararsızım kullanmakta

hoşgeldin aramıza canıma.s.uğurlu listemize seni ekliyorum inş. haziran ayı sana uğurlu gelirde hemen hamiş kalırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…