Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

saoll cnmm hafıflıycek evet bılıorum 6 ay hep ole geldı gectı,bu ay bıraz umutlandım oyuzden galıba bu kadar uzuldum:çok üzgünüm:

gecıcek cnm gecıcek elbet ama nebılım nıe bole cok uzuldum mafoldumbendun ben senı bugun sen benı :) hsg den kaynaklanmazkı.bılmıorum zehracım ya bılmıorum hıç olmıycak galıba dıorum hep bole devammı etcek.umutlanmaya bıl ekorukuodum umutlandım aldım agzımın payını mafoldumbenbı kaç gune alısıcam bılıorum. regl olım baska kotu bsy olmasında
sen nasılsın canım benım benı sormusunz emosumla canımsınzz ya nedıyımkı opuyorumnanaktan

canım şuan çok yeni olduğundan böle düşünüosun
yine umutlanıcaz yine oldumu acaba dicez
ve çok yakında 'şükür Rabbime ' diycez
sen gönlünü ferah tut canım
bak bnde olmadım daaa napalım bu ayda böle olucakmış
kötü bişyede getirme aklına belkide çok stres yaptığmzdan gecikmştr reglimiz

haklısın cnm benım,belkıde stresten de olmadık regl,hayırlısı nedıyım cnm saoll canım cok saolll ii varsınız

Kuzucum canım lütfen kendini böyle üzme... Şu an neler hissettiğini,hıçkıra hıçkıra ağlamak istediğini biliyorum.Çünkü 2. klomen denememde bende böyle ümitlenmiştim...heleki 2. çizgiyi silik görünce testte tamam oldu bu sefer demiştim ama olmamıştı... Sonucu öğrendiğimde hüngür hüngür ağlamıştım.Ama bak 3. klomen denemesini yaptım... O umutsuzluk bir geliyor insanın içine,birden pes etme duygusu ile doluyor kafan ama olmuyor!!! Bak bu akşam uyuyup yarın sabah uyandığında yine içinde bebek isteği olacak.Adetin gelince yine gün hesapları yapmaya başlayacaksın... Şimdi ağla içini iyice boşalt çünkü içinde kalırsa daha kötü oluyor.Fakat ağladıktan sonra git yüzünü yıka ve yeni bir ay için tekrar umutlarını toplamaya başla.
Böyle mevsimsel geçişlerde adet gecikmeleri,ağrılı adetler falan çok normal.sıcak-soğuk derken bünye de sapıtabiliyor...

benide ekleyin listeye::kedi:

hepimiz kavuşalım hepimizhihoyyyt

Selam Canım..
Özeline bak. Bayağı uzun oldu yazdığım. O yüzden özelden yazayım dedim.

aglayamıorum bıle cok tuhaf oldum bu sefer,farkında olmadan fazla umıtlnlendım dıorum demkkı.yoruldum cok yoruldum tedavınden degılde bu ay oldumu demekten beklemekten her agrıyı dınlemkten her agrıyı ii ye yormaktan kendımı kandırmaktan yorukdum,psıkolojım mahfldu,6 aydr tedavı goruyorum ama hıç bole olmadım hıç bole kotu hıssetmedım bu kadar vazgecmıs olmadım.belkı yenı dıe bole dusunuorum bılmıorum.regl olmak ıstıorum.belkıde ara vermek en ii si.bu fıkrı akınldan cıkarmak
saol cnm sızlerde olmasanız catlardım içime atmaktan heralde...cok öpuyorum hepınızı ve cok sevıommmmmmm.
gıdıp uyumak istıorm bırz kafam dınlenır belkı

kuzu84 yazdıklarını okuyunca çok duygulandım çünkü bende 9aydır bir bebegim olsun die tedavi görenlerdenim başım ağrısa acaba hamilemiyim diorum herşeyi hamile olmaya yoruyorum yada kendimi kandırıyorum ve reglim gelincede oturup ağlıyorum bida takmıcam olursa olsun olmazsa olmasın diorum ama reglime 10gün kala bi bakıyorum yine hayallerdeyim elbette rabbim bizede nasip edicek elbette bizimde kucagımıza alıcagımız bebelerimiz olucak üstelik benim bişeyim olmamasına ragmen olmuyo ama inanıyorum er yada geç olucak yeterki acabalardan kurtulalım ben bunu başaramıyorum umarım siz başarırsınız

canim ben adet oldum ne yapalim kismettt rabbim hayirlisini versin :gitme::gitme:

mrb cnm a.s.
zornus cok aylar ıleledıkce daha i anlıo insan umududa kalmıo belkı ama yıllarca ugrasanlar var belkıde umutlar hıç bıtmıo,kafamızdan cıkaramıoruz cıkardım bu ay desekte olmuo dedıgın gıbı regl yaklasıncaya kadar hersey sonra baslıo zatn,:çok üzgünüm: bıran once regl olım de baska bı sorun olmasın
cnm inşş bebegıbe en kısa surede kavusursun Rabbım isteyen herkeze versın :Saruboceq:

selam kızlarrrrr nasılsınız...zazez nasılsın canım adetin geldimi..kuzu canım burda bir söz var biliyosun sende kanamayan vajinadan umut kesilmezmiş. bak bende daha olmadım beklicez ve görücez...

gunaydın kızlarrr

kuzu uzulme yıne denersınnn vaktı saatı vardır bebegın vaktını bılırr bı bakmıssın sen hıc ugrasmadan gelmıss bızede oyle olmadı mı? bıraktık calısmayı bebek geldıı sıkma canını uzulme lutfen

Günaydıın, hayırlı günler olsun...

Sana da günaydın Sevdacığım. Özlettin kendini.
herkese günaydın. mutlu ve umutlu bir gün diliyorum hepinize...

Günaydın Asya. Sağol iyi dileklerin için. opuyorumnanaktan

herkeze gunaydın
selam kızlarrrrr nasılsınız...zazez nasılsın canım adetin geldimi..kuzu canım burda bir söz var biliyosun sende kanamayan vajinadan umut kesilmezmiş. bak bende daha olmadım beklicez ve görücez...
mrb cnm amn aman ben kestım umudu falan umutlandık gordum sonunu.beklıorum sımdı reglı olmayı sendemı olmadın daha

gunaydın cnm,,bılıorum ama bu ay cok etkılendım uzuldum gecıcek onuda bılıorum bıkaçgun sonra.genelde öle oluo evet dusunmedıgın anda gelıo hep
sen nasılsın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…