Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

tabiki iyi olacaksın bak göreceksin bebişin hiç ummadığın bi anda gelecek sen stres yapma kafana takma yeter bizler birbirimizin destekçisiyiz bura olmasa heralde ben kafayı yerdimsempatiksalakcinni

umutlummm nasılsın şekerim kanda baktıracanmı canım kız aklımsende valla hadi test yaptırda kesin sonucu alda bi doktora git yaaa karnın iyice şişmiştir bayaaa oldu kırmızıları görmeyeli patlayacan kızzzz...

tabiki iyi olacaksın bak göreceksin bebişin hiç ummadığın bi anda gelecek sen stres yapma kafana takma yeter bizler birbirimizin destekçisiyiz bura olmasa heralde ben kafayı yerdimsempatiksalakcinni

ole cnm evet haklsın burası olmasa napardık delikafadulden
bıraz cıkım dısarı kopegımle yuruyus yapım sonrada gelım temızlık yapım ole zman gecsın barııı dimii

canlarımmmmmmmm sızı kocamannnnnnnnnnnn öpuyorumm Şenizumutlummm evet yaa bı kanka baktrrr çatlıycaz valla -tatlicadiarzu-

ole cnm evet haklsın burası olmasa napardık delikafadulden
bıraz cıkım dısarı kopegımle yuruyus yapım sonrada gelım temızlık yapım ole zman gecsın barııı dimii

ohhhhzemuszemus ha şöyle gez canım bende şimdi ütü yapacamakannehirçok seviyorumya:dilcikar:ütüyü...ne güzel kızzz senin bide köpeğinmi var ayyyyyyyyy bende kedi istiyorum ama eşim izin vermiyo offfffffff

Umutlum Önce beta hcg yaptıracak o negatİf Çıkarsa İncİr kÜrÜne baŞlayacak bu sefer benİm sÖzÜmÜ dİnlİycen dİmİ gÜlÜm
Ama tatlım negatif çıkarsa nasıl başlayacam ki incir kürünee? Ona başlamam için adet olmam gerekmiyor mu? Ama o zaman da soğan kürüne başlarım. Haklısın pazartesi salı da gelmezse ben bi de kan testi yaptırırım.
günaydınnnnnn şekerlerimmm ballarımmm nasılsınız bakalımmmm
Günaydın baalıım. Hayırlı sabahlar, hayırlı günler ossuun.
günaydın kızlarrrrrrr nasılsınız....
umutlu canım sen daha hala adet olmadınmı yoksam...
GÜnaydın Haticem. Yok hala olmadım ama umutluyum olacam:lepi:
ole cnm bende cok inanıorum buna ahh bende bı atsam kafamdann ahh bı rahat etsem bı beklentım olmasa.kafamdan gıtsın dınlenım dıe ara vercemn zatn cnm
buarada umutlum aynen bende katılıorum sultana
Valla ben de katılıyorum gülüm Sultana boshayallersmile

canlarımmmmmmmm sızı kocamannnnnnnnnnnn öpuyorumm Şenizumutlummm evet yaa bı kanka baktrrr çatlıycaz valla -tatlicadiarzu-

kızlarrr bende kaçıyorum öpüyorum hepinizi

Valla benim bu adetim kabak tadı verdi haa. alsanaalsanasmile
Evet haklısınız ama napsam ki, yine gidicem hastaneye yine hüsran yaşayacam. Sanki böylesi daha mı iyi ki :umursamaz: Zaten sabahları yapıyorlarmış kan testlerini. Bakalım belki yarın sabah giderim, belki de pazartesiyi beklerim.
Emineeemm kaçma kız, daha yeni geldiydiin. Madem kaçyon, tez gel emi.

tünaydınn kızlarr
kuzum kendine gelmiş çok sevindimm
sultanımda paşasıda iimişş
eminem zevkle ütü yapıooo
umutlum da herkesin derdine deva oluoo
daa ne istiim arkadaşlarım bu kadar iilerken
çok şükür bnde bu sabah regl oldum
dr.a gitmeme gerek kalmadı
ama bu ay kanda pıhtılaşma testi yaptırıcamm düşüğüden beri hep kafamda soru işaretiydi
ondan mı oldu acaba die

firstmoon burdasın galba canım
nasıl gidio hamilelik anlat da özenelim biraz

Sana da günaydın canımıniçi. Hoşgeldiin. Adet oldun demek, artık uumudumuzu bitirebiliriiz :kedi:
Hayırlı olsun örttmenim, ne diyelim.
Herkesler bıraktı gitti topigi yinee klava:

cnmmm geldınmııı
daha iiyim hala regl olmadım beklıom olımmm bıranonce diee,bencde yaptr o testı cnm akloında soru işareti falan kalmasın,ayy nası uykum var ama uyamam temuzluk yapıorummsempatiksalakcinni

umutlum ben burdayım canım gitmedim biliyosun ki sen ve ben nöbetçi kk yız burda topik zaman aşımına uğradığı için atmış canım beni

Kızlar bişey sorucam. Merak ettim. Gonal f ve Puregon dediğiniz iğnelerde aynı Klomen gibi Yumurtaları uyarma amacıyla mı kullanılıyor?? Klomenle aynı mı etkisi?? Benim yumurtalarım Klomenle gayet güzel büyüyor o yüzden mi acaba iğne tercih etmedi doktorum??

Zeynepçiğim benim bildiğim kadarıyla iğneler daha etkili ve rahmi de haplara göre daha iyi hazırlıyormuş. Benim doktorum ısrarla iğnelere geçmek istemişti çünkü. Klomen rahim duvarını inceltiyormuş ama iğneler kalınlaştırmaya yardımcı oluyormuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…