canımsın yaa ii kıde varsınız olumunekankayizsmilebende bı heyacanla aldım elıme testı ama neyazıkkı,evet emosum bende ole dusunuorum en iisi ara vermek bencde eger regl olmazsam yarın dr gıderım ama olursamda gıtöıycem 2. 3. gunu falan bıkıcam bıraz.yapacak bsy yok Rabbımın elınde ole cnm baska dert vermesın bızlere.ii olucam cunku sızler varsınızopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
tabiki iyi olacaksın bak göreceksin bebişin hiç ummadığın bi anda gelecek sen stres yapma kafana takma yeter bizler birbirimizin destekçisiyiz bura olmasa heralde ben kafayı yerdimsempatiksalakcinni
ole cnm evet haklsın burası olmasa napardık delikafadulden
bıraz cıkım dısarı kopegımle yuruyus yapım sonrada gelım temızlık yapım ole zman gecsın barııı dimii
Ama tatlım negatif çıkarsa nasıl başlayacam ki incir kürünee? Ona başlamam için adet olmam gerekmiyor mu? Ama o zaman da soğan kürüne başlarım. Haklısın pazartesi salı da gelmezse ben bi de kan testi yaptırırım.Umutlum Önce beta hcg yaptıracak o negatİf Çıkarsa İncİr kÜrÜne baŞlayacak bu sefer benİm sÖzÜmÜ dİnlİycen dİmİ gÜlÜm
Günaydın baalıım. Hayırlı sabahlar, hayırlı günler ossuun.günaydınnnnnn şekerlerimmm ballarımmm nasılsınız bakalımmmm
GÜnaydın Haticem. Yok hala olmadım ama umutluyum olacam:lepi:günaydın kızlarrrrrrr nasılsınız....
umutlu canım sen daha hala adet olmadınmı yoksam...
Valla ben de katılıyorum gülüm Sultana boshayallersmileole cnm bende cok inanıorum buna ahh bende bı atsam kafamdann ahh bı rahat etsem bı beklentım olmasa.kafamdan gıtsın dınlenım dıe ara vercemn zatn cnm
buarada umutlum aynen bende katılıorum sultana
umutlummm nasılsın şekerim kanda baktıracanmı canım kız aklımsende valla hadi test yaptırda kesin sonucu alda bi doktora git yaaa karnın iyice şişmiştir bayaaa oldu kırmızıları görmeyeli patlayacan kızzzz...
canlarımmmmmmmm sızı kocamannnnnnnnnnnn öpuyorumm Şenizumutlummm evet yaa bı kanka baktrrr çatlıycaz valla -tatlicadiarzu-
kızlarrr bende kaçıyorum öpüyorum hepinizi
Ama tatlım negatif çıkarsa nasıl başlayacam ki incir kürünee? Ona başlamam için adet olmam gerekmiyor mu? Ama o zaman da soğan kürüne başlarım. Haklısın pazartesi salı da gelmezse ben bi de kan testi yaptırırım.
yavru kuşum negatif çıksın senin 1 evladın var allah ona sağlık versin canımcım incir sanırsam herhangi bir gün başlanıyo illaki adetin ilk günü diye bişey yok diye biliyorum ben ama sen yine de saraçoğlunun sitesine bak bence yarına git
tünaydınn kızlarr
kuzum kendine gelmiş çok sevindimm
sultanımda paşasıda iimişş
eminem zevkle ütü yapıooo
umutlum da herkesin derdine deva oluoo
daa ne istiim arkadaşlarım bu kadar iilerken
çok şükür bnde bu sabah regl oldum
dr.a gitmeme gerek kalmadı
ama bu ay kanda pıhtılaşma testi yaptırıcamm düşüğüden beri hep kafamda soru işaretiydi
ondan mı oldu acaba die
firstmoon burdasın galba canım
nasıl gidio hamilelik anlat da özenelim biraz
tünaydınn kızlarr
kuzum kendine gelmiş çok sevindimm
sultanımda paşasıda iimişş
eminem zevkle ütü yapıooo
umutlum da herkesin derdine deva oluoo
daa ne istiim arkadaşlarım bu kadar iilerken
çok şükür bnde bu sabah regl oldum
dr.a gitmeme gerek kalmadı
ama bu ay kanda pıhtılaşma testi yaptırıcamm düşüğüden beri hep kafamda soru işaretiydi
ondan mı oldu acaba die
firstmoon burdasın galba canım
nasıl gidio hamilelik anlat da özenelim biraz
Sana da günaydın canımıniçi. Hoşgeldiin. Adet oldun demek, artık uumudumuzu bitirebiliriiz :kedi:
Hayırlı olsun örttmenim, ne diyelim.
Herkesler bıraktı gitti topigi yineeklava:
Hee çıktı vallahi oklava ona göre. Hepiniz birden kaybolmayın ortalıktan. alsanaalsanasmileoklava cıkmıs yıneeeee kaydirigubbakcemile3
nere kayboldun umutlum
Kızlar bişey sorucam. Merak ettim. Gonal f ve Puregon dediğiniz iğnelerde aynı Klomen gibi Yumurtaları uyarma amacıyla mı kullanılıyor?? Klomenle aynı mı etkisi?? Benim yumurtalarım Klomenle gayet güzel büyüyor o yüzden mi acaba iğne tercih etmedi doktorum??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?