KİM........................... NE KULLANDI.......................................... .......MUHTEMEL DOĞUM TARİH
1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLO MEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::KL OMEN
6.EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAP HENE
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHE NE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONA PHENE
12.YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ
13.SEMA3455::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İ LAÇSIZ ::::::::::::::::::::::::hoşgeldinçağatay bebek
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE :::::::::::::::::::::::hoşgeldin MERT bebek
15.BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :::::::::::::::::::::::hoşgeldin Öykü bebek
16.elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
18.MİLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:::::::: ::::::::::::::hoşgeldin selin bebek
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin burçinbebek
20.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin kıvançBebek
21.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
22.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
23.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
24.sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
25.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSI Z
26.güngüneş::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
27.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::İLAÇSIZ
28.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE
29.nlgunözkan23:::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
30.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
31.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
32.ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
33.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
34.melankolia::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
35.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
36.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
37.mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::AŞILAM A
38.begim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
39.eylem_:::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::
40.mazbut::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
41.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN
42.APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
43.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
44.esraie::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: :::::::::::::
45.dahiliye::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
46.gulsah1985::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
47.beyazbeyaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::iLAÇSIZ
48.berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
49.bade22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
50.hazann::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
51.26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::17 ARALIK 2009
52.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::K LOMEN
53.yaren35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN :::::::::::::::::::::::hoşgeldin yağız bebek
54.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::İLAÇSIZ
55.ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN ::::::::::::::::::::::11 OCAK 2010
56.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMİN:::::::::: :::::::::::::19 OCAK 2010
57.kadus:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::19 OCAK 2010
58.bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ ::::::::::::::::::::::13 OCAK 2010
59.sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::.... :..:İLAÇSIZ:::::::::::::::::::::: 20 OCAK 2010
60.tubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
61.maksimen::::::::::::::::::::::::::::::::::::SER OPHENE
62.sudembebis::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
63.bulu_dreya::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
64.sudem:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
65.blancedblue:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
66.adria:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
67.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::MENOGON
68.melocum:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
69.mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İL AÇS IZ::::::::::::::::hoşgeldin serkan bebek
70.TOTEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
71.babylove::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
72.bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
73.ilsenim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
74.asinaz24::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
75.rüzgaryağmur::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
76._ezgi_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
77.simge8081:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
78.bebeg83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN::::::::::::::::::::NİSAN 2010
79.zeynur::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
80.edda_edda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN ( İKİZİ OLACAK)
81.serenay2010:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
82.kardelenseval:::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN::::: hoşgeldin zümra neva bebek
83.BEBEĞİMİZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN (1 ay önce klomen kullandı)
84.nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN ( 1 ay önce klomen kullandı)
85.psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::İLAÇSIZ (ovulasyon testi kullandı)
86.gulcangulcan::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN (glu kofen-bal.tarçın.çörekotu)
87.gelinc::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
88.gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
89.zeyhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (adaçayı içti)
90.SEVRA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
91.demet84izmir::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::İLAÇSIZ
92.zehra.tugba:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
93.Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN
94.tombilibu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
95.başak84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
96.elvan77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::KLOMEN
97.nefertiti50:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::KLOMEN
98.askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::İLAÇSIZ
99.justreader::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (bal.tarçın.çörekotu-ateş ölçme)
100.antiope::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::İLAÇSIZ
101.pamuksel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::Y.ÇATLATMA İĞNESİ
102.Civ-civ1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
103.Kuzu81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
104.alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::İLAÇSIZ .................19 AGUSTOS
105.özlem147...................................... ...............KLOMEN+IGNE
106.a&s........................................... ................... bcg
107.sultan1984.................................... ...............ILACSIZ KÜR İLE .........24 EYLÜL
108.ipekyol51..................................... ................SEROPHENE+İĞNE
109.özemek........................................ ..................KLOMEN
110.ceydammm...................................... ...............KLOMEN
111.nurtopu....................................... ....................TÜP BEBEK
112.emine kaya.............................................. .......KLOMEN...........13 EKİM
113.firstmoonxxx.................................. .................MERİONAL 75
114.testere(BALSURAT)............................. ............İLAÇSIZ
115.MAVİYESİL1999................................. ...............
116.RUFEYDESERRA.................................. ...............İLAÇSIZ..............28 KASIM
117.JUJUMM........................................ .....................KLOMEN
118.AYMUEL........................................ ........................İLAÇSIZ
119.DENVİR........................................ ...........................
120.HEDARZU....................................... .........................KLOMEN
121.HAYRAN........................................ ..........................KLOMEN
umutlu22.......................................... ........... 2.kere hamiş olacak birgün..
serselo........................................... ............patikler örülmeye başlandı...olacak birgün....
kuzu84............................................ ...................birgün mutlaka olacak
********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************
..................MAYIS AYI LİSTESİ.........................
CENNETİMSİN...................7 MAYIS
WELCOME..........................7 MAYIS
UMUTLU22.........................7 MAYIS
NİLUFERMAS....................11 MAYIS
DELFİNO............................14 MAYIS
DESTİNA............................15 MAYIS
CANDYGİRL85..................27 MAYIS
YUMURCEK......................
EFTALYA22......................
MİHRACE05......................
GELİNCİKD.......................
ECRİN87...........................
SELSU...............................
DİLEMYARE......................
KARAKAYA......................
EZOUYGUN......................
.....................HAZİRAN AYI LİSTEMİZ...........
HATİCE_48.........................1 HAZİRAN
ZAZEZ.................................1 HAZİRAN
KUZU84.............................1 HAZİRAN
SERSELO...........................5 HAZİRAN
EXORCİST_TREX...............7 HAZİRAN
GYSHNKY........................11 HAZİRAN
NURZUL...........................11 HAZİRAN
ZEYNO_81.......................13 HAZİRAN
GULTUN..........................18 HAZİRAN
LUNA...............................19 HAZİRAN
MELOCUM.......................20 HAZİRAN
BSBİRKİN........................22 HAZİRAN
İLKNURR1984................22 HAZİRAN
SABAH1981....................25 HAZİRAN
AYSEN_34.......................26 HAZİRAN
ASYA_DENİZ...................
...........................TEMMUZ AYI LİSTEMİZ.....................
ESEMOS............................1 TEMMUZakannehir
SEYDAM............................2 TEMMUZ:hulya:
Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”
***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİNN.AMAAŞALLAH LİSTEMİZE
asya-deniz listemize ekledim canım seni ama tarihini belirtmemişsin haziran ayına yazdım seni...
seydam canım inş.bebişin bu ay gelir çalışmalara devam güzel haberini tez zamanda duyarız inş.. yeni tarihini 2 temmuz olarak yazdım yanlışlık varsa söylersin....
günü geçen arkadaşlar sesiniz çıkmıyor inş. birçoğunuz hamiş olursunuz...
Sağol Kuzum..Zeynepçiğim benim bildiğim kadarıyla iğneler daha etkili ve rahmi de haplara göre daha iyi hazırlıyormuş. Benim doktorum ısrarla iğnelere geçmek istemişti çünkü. Klomen rahim duvarını inceltiyormuş ama iğneler kalınlaştırmaya yardımcı oluyormuş...
slm zeyno iğnelerin verilmesindeki bir diğer sebepte eğer tüp beebk yaptıracaksan ssklı olarak iğneyle 2 aşılama yaptırman gerekiyormuş.hapla yapıldıysa eğer karşılamıyormuş.belki beni hatırlarsın sinemaltandı kullanıcı adım değiştirdim.tedaviyede başladım.3. iğne mi yaptım bu sabah...Kızlar bişey sorucam. Merak ettim. Gonal f ve Puregon dediğiniz iğnelerde aynı Klomen gibi Yumurtaları uyarma amacıyla mı kullanılıyor?? Klomenle aynı mı etkisi?? Benim yumurtalarım Klomenle gayet güzel büyüyor o yüzden mi acaba iğne tercih etmedi doktorum??
Canım peki sen aşılama mı yaptıracaksın??slm zeyno iğnelerin verilmesindeki bir diğer sebepte eğer tüp beebk yaptıracaksan ssklı olarak iğneyle 2 aşılama yaptırman gerekiyormuş.hapla yapıldıysa eğer karşılamıyormuş.belki beni hatırlarsın sinemaltandı kullanıcı adım değiştirdim.tedaviyede başladım.3. iğne mi yaptım bu sabah...
Selam Canımzeyno'cum selam... eğer bu denememde klomen ile hamile kalamadıysam bende iğnelere geçeceğim... Doktorlar önce klomen ile başlatıyorlar.Eğer klomen ile 4-5 olgun yumurta elde ediyorlarsa klomen ile 4-5 sefere kadar deneme yapıyorlar.Fakat mesela bende klomen ile en fazla 3 yumurta gelişti ve bunların kaliteli olup olmadığını da bilemiyoruz.Bu nedenle 3. klomen denememden sonra eğer sonuç alamazsam doktorum aşılama raporu çıkartacak ama aşılama yapmayacak sadece klomen yerine iğneler ile yumurtaları geliştirecek.ığneler daha güçlü olduğu için 5 yumurtaya kadar kaliteli yumurta oluşabiliyor.
bsbirkin, kuzu84, zazez nasılsınız.
ben bişey soracağım.. benim kasıklarım ağrıyor nedeni ne olabilir?
pazar gunu çatlama iğnesi vurulmuştum.
mrb canım
yumurtaların catlıo olabılır cnm,iğneden 36 saat ıcınde sonra catlıo yumurtalar ama bazen gec catlıyanlarda oluo.bende olmuıstu dr soylemıstı bana,belkı senınde öledır suan hadı bakalım inşş guzel hbrler veırrsın bızlere
ilk aşılamamı yaptırıcam kısmetse.peki sen neden ara verdin?bence bu işler ara vermeye gelmio.burada bi komşum pcolu eşindede sayı düşüklüğü vardı.tedaviye ara vermedi.arka arkaya yaptırdı hepsini.olmayınca artık akışına bıraktım dediği yerde doğal yoldan hamile kaldı.ama dr.u demiş.ilaçların çok faydası var die.bence bi daha düşün...Canım peki sen aşılama mı yaptıracaksın??
Canııımm, birçoğumuz aynı veya benzer durumları yaşadık merak etme. sende bir tuhaflık yok yani. Annelik heyecanı böyle birşey. İnşallah ilk defasında hamile kalırsın.ayyy canım yaaa inşallah dediğin gibi olur. ben herşeyin ilkini yaşıyorum. herşeye cok yabacıyım. surda bikaçgüne kadar yumurta oluşması çatlaması nedir bilmiyordum. okadar cahilimki sanki -tatlicadiarzu- 4 gunde belli olacakmış gibi utanmadan test yaptırmak ıstıyorum dıye doktora gıttım.:sm_cool: sonrada ben ne yapıyorum yaaa dedim çıktım geldim
Hayırlısı olsun Haticeciğiim. Güzel haberlerini temmuzda alırız inşallahh.kızlarrr ben kırmızı kartı yedim haberiniz olsun..:gitme:
yeni adet tarihim 2 temmuz öptüm şekerler...
slm kızlarr
ben bugun dr a gıttım odem cok var yıne tansıyonum dusmus 5 e gozumde sıyah sınekler ucuyordu mıdem bulanıyordu halım yoktu ayaklarım cok acıyordu dr um cagırdı gıttım bı suru test yaptı tuz ye dedı ama tansıyonuda olc dedı eger yukselırse hemen tuzu kes 1 hafta boyle takıp edelımm hıc ıs guc yapmak yok yemek bıle yapmayacaksın yatıp dınleneceksın dedı bende uyguluyorumm bırde kızım yıne bu hafta cok buyumuss( boyu 42 cm kılosuda 1850 olmus yanı bı haftada 4oo gr alıp 5 cm buyumuss dr cok hızlı dedı 10 gun takıp edecekk duzelmezsem bırkacgun hastaneye yatırıp oyle tedavı yapacakmıss bu kadar ödem normal degıl dedı ( anlayacagınızz 10 gun yıne buralarda yokumm arada ugrar bakarım evde dınlenıyorumm bılgınız olsun dıye sızlerede haber verıyorumm gorusmek uzere hepınızı opuyorumm
canımmm normal hıç cahılım deme valla bende öleydım bu tedavılere baslamadan once yat kalk hamıle kalınır bılıodum cahıllık dıyosan al sana en buyuk cahıllık :kedi:tedavın hayırlı olsun Rabbım çok bekletmesın :Saruboceq:ayyy canım yaaa inşallah dediğin gibi olur. ben herşeyin ilkini yaşıyorum. herşeye cok yabacıyım. surda bikaçgüne kadar yumurta oluşması çatlaması nedir bilmiyordum. okadar cahilimki sanki -tatlicadiarzu- 4 gunde belli olacakmış gibi utanmadan test yaptırmak ıstıyorum dıye doktora gıttım.:sm_cool: sonrada ben ne yapıyorum yaaa dedim çıktım geldim
canımmm uzulmee yenı bır aya gırdın yenı umutlar oldu hayıtlsı olsun.yaaa ben hala olmadım regl dr cumaya kadar olmazsan gel demıstı napım bılmıorumkızlarrr ben kırmızı kartı yedim haberiniz olsun..:gitme:
yeni adet tarihim 2 temmuz öptüm şekerler...
slm kızlarr
ben bugun dr a gıttım odem cok var yıne tansıyonum dusmus 5 e gozumde sıyah sınekler ucuyordu mıdem bulanıyordu halım yoktu ayaklarım cok acıyordu dr um cagırdı gıttım bı suru test yaptı tuz ye dedı ama tansıyonuda olc dedı eger yukselırse hemen tuzu kes 1 hafta boyle takıp edelımm hıc ıs guc yapmak yok yemek bıle yapmayacaksın yatıp dınleneceksın dedı bende uyguluyorumm bırde kızım yıne bu hafta cok buyumuss( boyu 42 cm kılosuda 1850 olmus yanı bı haftada 4oo gr alıp 5 cm buyumuss dr cok hızlı dedı 10 gun takıp edecekk duzelmezsem bırkacgun hastaneye yatırıp oyle tedavı yapacakmıss bu kadar ödem normal degıl dedı ( anlayacagınızz 10 gun yıne buralarda yokumm arada ugrar bakarım evde dınlenıyorumm bılgınız olsun dıye sızlerede haber verıyorumm gorusmek uzere hepınızı opuyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?