Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

umutlum valla bi cee diip kaçtım
ama öğrencilerim geldi
son günler artık sbs için
son bi göz attık konulara
aklınıza gelirse dua edin öğrencilerim için

buarada aklıma geldi dilemyare kaç zamandır uğramıo
öle bi karar mı almştı ben mi hatırlamıorum

Canım beklenen adet tarıhımımı yazacaksın. 13/06 olmalıyım ama kısmet 

Sağol Kuzum..
Peki bişey daha merak ediyorum. Eğer yumurta geç çatlarsa o zaman adet de mi gecikir?? Ben yumurta takibine gitmediğim için yumurtam çatladımı çatlamadımı bilmiyorum. Ovülasyon testide yapmadım. Bilmiyorum. Kasıklarım çok ağrıyor. Ağrısı bacaklarıma vuruyor. Birde ayaklarımın altı yanıyo.. Sanki erken adet olucakmışım gibi.

evet zeynepcim regl yumurta çatlamasından 14 gün sonra oluo genelde
geç yumurtlama varsa adet gecikebilir

slm zeyno iğnelerin verilmesindeki bir diğer sebepte eğer tüp beebk yaptıracaksan ssklı olarak iğneyle 2 aşılama yaptırman gerekiyormuş.hapla yapıldıysa eğer karşılamıyormuş.belki beni hatırlarsın sinemaltandı kullanıcı adım değiştirdim.tedaviyede başladım.3. iğne mi yaptım bu sabah...

Canım peki sen aşılama mı yaptıracaksın??

zeyno'cum selam... eğer bu denememde klomen ile hamile kalamadıysam bende iğnelere geçeceğim... Doktorlar önce klomen ile başlatıyorlar.Eğer klomen ile 4-5 olgun yumurta elde ediyorlarsa klomen ile 4-5 sefere kadar deneme yapıyorlar.Fakat mesela bende klomen ile en fazla 3 yumurta gelişti ve bunların kaliteli olup olmadığını da bilemiyoruz.Bu nedenle 3. klomen denememden sonra eğer sonuç alamazsam doktorum aşılama raporu çıkartacak ama aşılama yapmayacak sadece klomen yerine iğneler ile yumurtaları geliştirecek.ığneler daha güçlü olduğu için 5 yumurtaya kadar kaliteli yumurta oluşabiliyor.

Selam Canım
Bunu bilmiyordum, öğrendiyim iyi oldu. Gerçi ben 3 ay kadar falan ara verdim ama tekrar gittiğimde sorucam mutlaka bunu. Doktorumda zaten kesin bişey söylemedi. Ben ara vermek isteyince sen bilirsin dedi. Eylül Ekim gibi tekrar gidince belkide bu şekilde devam eder tedaviye.

zazez canım burdasın ;
napıosun nasılsın kırmızılar gelmıs cok sukur kıst falan yok dımı dr gıtmeneden gerek kalmamış

bsbirkin, kuzu84, zazez nasılsınız.
ben bişey soracağım.. benim kasıklarım ağrıyor nedeni ne olabilir?
pazar gunu çatlama iğnesi vurulmuştum.

bsbirkin, kuzu84, zazez nasılsınız.
ben bişey soracağım.. benim kasıklarım ağrıyor nedeni ne olabilir?
pazar gunu çatlama iğnesi vurulmuştum.

mrb canım
yumurtaların catlıo olabılır cnm,iğneden 36 saat ıcınde sonra catlıo yumurtalar ama bazen gec catlıyanlarda oluo.bende olmuıstu dr soylemıstı bana,belkı senınde öledır suan hadı bakalım inşş guzel hbrler veırrsın bızlere

ayyy canım yaaa inşallah dediğin gibi olur. ben herşeyin ilkini yaşıyorum. herşeye cok yabacıyım. surda bikaçgüne kadar yumurta oluşması çatlaması nedir bilmiyordum. okadar cahilimki sanki -tatlicadiarzu- 4 gunde belli olacakmış gibi utanmadan test yaptırmak ıstıyorum dıye doktora gıttım.:sm_cool: sonrada ben ne yapıyorum yaaa dedim çıktım geldim

Canım peki sen aşılama mı yaptıracaksın??
ilk aşılamamı yaptırıcam kısmetse.peki sen neden ara verdin?bence bu işler ara vermeye gelmio.burada bi komşum pcolu eşindede sayı düşüklüğü vardı.tedaviye ara vermedi.arka arkaya yaptırdı hepsini.olmayınca artık akışına bıraktım dediği yerde doğal yoldan hamile kaldı.ama dr.u demiş.ilaçların çok faydası var die.bence bi daha düşün...

slm kızlarr

ben bugun dr a gıttım odem cok var yıne tansıyonum dusmus 5 e gozumde sıyah sınekler ucuyordu mıdem bulanıyordu halım yoktu ayaklarım cok acıyordu dr um cagırdı gıttım bı suru test yaptı tuz ye dedı ama tansıyonuda olc dedı eger yukselırse hemen tuzu kes 1 hafta boyle takıp edelımm hıc ıs guc yapmak yok yemek bıle yapmayacaksın yatıp dınleneceksın dedı bende uyguluyorumm bırde kızım yıne bu hafta cok buyumuss ( boyu 42 cm kılosuda 1850 olmus yanı bı haftada 4oo gr alıp 5 cm buyumuss dr cok hızlı dedı 10 gun takıp edecekk duzelmezsem bırkacgun hastaneye yatırıp oyle tedavı yapacakmıss bu kadar ödem normal degıl dedı ( anlayacagınızz 10 gun yıne buralarda yokumm arada ugrar bakarım evde dınlenıyorumm bılgınız olsun dıye sızlerede haber verıyorumm gorusmek uzere hepınızı opuyorumm

Günaydın dünyanın en güzel hatunları, en tatlı anne adayları.şakkıdı

Canııımm, birçoğumuz aynı veya benzer durumları yaşadık merak etme. sende bir tuhaflık yok yani. Annelik heyecanı böyle birşey. İnşallah ilk defasında hamile kalırsın.
kızlarrr ben kırmızı kartı yedim haberiniz olsun..:gitme:
yeni adet tarihim 2 temmuz öptüm şekerler...
Hayırlısı olsun Haticeciğiim. Güzel haberlerini temmuzda alırız inşallahh.

Selam bitaneem. ben de seni merak etmeye başlamıştım. Geçmiş olsunn canımıniçii olumunekankayizsmile Yazın hamileliğin sonu olunca zor geçiyor. Doktorunu muhakkak dinle Sevdacığım, yoksa sana anlattım benim başıma gelenleri. Allahım hayırlı zamanda, aylı günlü doğurmayı kıstmet etsin.

canımmm normal hıç cahılım deme valla bende öleydım bu tedavılere baslamadan once yat kalk hamıle kalınır bılıodum cahıllık dıyosan al sana en buyuk cahıllık :kedi:tedavın hayırlı olsun Rabbım çok bekletmesın :Saruboceq:
kızlarrr ben kırmızı kartı yedim haberiniz olsun..:gitme:
yeni adet tarihim 2 temmuz öptüm şekerler...
canımmm uzulmee yenı bır aya gırdın yenı umutlar oldu hayıtlsı olsun.yaaa ben hala olmadım regl dr cumaya kadar olmazsan gel demıstı napım bılmıorum

canım gecmıs olsun inşş gecer odemın gerek kalmaz hastanede yatmana falann:Saruboceq:moralını bozma sakın dua edıcem bugun sızın ıçın onunuzdekı aylar rahat gecer inşşş

günaydın bayanlar..alminas geçmiş olsun inş problemsiz bi şekilde atlatırsın bu günlerini de
bnmde dünden beri kasıklarımda bi ağırlık var sanırım iğneden dolayı..çrş günü pregnyl vurdu dr..

gunaydınnn kızlarrrrrrrrrrrrrra.s.
yaa kızlar bana akıl verın hala regl olmadım ben dr unla çarsamba gunu konustugumda bugun yarın bekle olmazsan cuma gel gorım demıstı,gıtsemmı yoksa pzt ye kadar beklesemmı karar veremedımbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…