Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

cmt günüde progestana başlıcam ilaç bittikten sonra 3 günde aDET olmuyosan hamilesindir dedi dr..ayy inşşş

git cnm bence ben dayanamzdm valla..

Canım bende 28 Mayısta vuruldum pregnyl.İlişki günlerimiz geçti..şimdi beklemedeyim... Ama bi gün dolu bir gün boş devam etmeye çalışıyorum ilişkiye.

Kuzucum bence git doktoruna.En azından bir muayene etsin baksın ters giden bir durum olup olmadığına... Bana kalırsa mevsimsel geçişten kaynaklı bir gecikme olabilir.Sıcaklar birden bastırdı haliyle bünyeler de şaşırdı durumu.

bende öle dusunuorum cnm mevsımsel olabılır bıd bende oncedende agrılarımın oldugu zamanlar gecırkı reglım heralde ole bsy dıorum.pzt kadar beklım olmassam pzt gıdım acaba bugun arayıp bı sorsammı dr offfffffffffffffffffff kafacagızım karıstı ii ceee heee :))

canım boşuna zaman kaybetme bence.. Muhtemelen sana söktürücü bir ilaç verecek 5 günlük... bugün kullanmaya başlasan salı günü biter öbür cumarya kadar adetin kesin gelir.

Canım zaten daha önceden 4 ay Klomen kullandığım için o takviye 3-4 ay yeter. Yani yumurtan büyür ve kendiliğinden atar dedi Doktorum. Ben acele ettiğimi düşünüyorum Canım. Evlendim, 4 ay sonra tedaviye başladım. Yoruldum psikolojik olarak. O yüzden biraz ara vermeye karar verdim.

Selaaaaaaaammmmm kızlar.günaydın diyecektim ama birtürlü fırsatım olmadı. Yoğunumda umutlu kuzu teşekkür ederim motiveniz için. Valla doktor ne derse koyun gıbı sadece dinliyorum. Soru soramıyorum bilgim olmadığından. Çok iyi oldu sizleri tanıdığım.

Almınas canım geçmiş olsun. Tez zamanda sağlıgına kavusman için dualrım senile olacak.

tesekkur ederım canımm

Sevdacım sabah yazamadım fırsat olmadı.Geçmiş olsun canım... Kızımız son zamanlarında annesine iyice naz yapıyor :)) Havalar da iyice sıcaklaştı gebeler için zor günler bu günler.

evet gayecım oylee

herseyın bır zorlugu var ne yapalım hamıle kalmayı cok ıstedık sımdı ne sıkayetımız olsa sesımızı cıkarmadan katlanmak zorundayızz degılmıı

bende cok fazla odem varr ( bebek sag tarafıma toplardamarımın uzerıne yerlesmıss buyudukce agırlıgı arttıkca basısıda artıyor ve vucuduma kan yerıne sıvı pompalanıyorr odemı onlemek ıcın tuzu kestım tuzsuz yedımm bu seferde tansıyonum 5 e dustuu tuzlu yersemde sıslıklerım artıyorr ayaklarımın uzerıne basamıyorum tarıf edılemez sekılde acıyorr durum boyle olunca dr ıstırahat verdıı yapacak bırsey yok dogurana kadar bu durum boyle olacak dedı yapabılecegım tek ıyılık bebegı erken almak olur dedı agustos sonu gıbı dogum yapacaktım sımdı temmuz sonu agustosun ılk haftası gıbı bebegı alacak ve dogumu gerceklestırecek bakalım beklıyoruz hakkımızda hayırlısı

doğru aslında yeni evlisin sen.benim gbi 6 senelik olsan eteklerin tutuşurdu.yaa ben bu aşılama olayından çok korkuyorum.çok insan yazmış işte karnım şöyle şişti,sancım oldu kasıklarım çok ağrıdı,göğüslerim acıdı büyüdü falan die.gerçekten böylemi?henüz bi yakınmam yok aşılamadan sonra mı oluyor bu durumlar?yarın 5. günüm iğnemde hastaneye gitcem ultrasonla bakıcaklar bakalım ne olcak ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…