Ayyy Geçmiş olsun Canım..evet gayecım oylee
herseyın bır zorlugu var ne yapalım hamıle kalmayı cok ıstedık sımdı ne sıkayetımız olsa sesımızı cıkarmadan katlanmak zorundayızz degılmıı
bende cok fazla odem varr( bebek sag tarafıma toplardamarımın uzerıne yerlesmıss buyudukce agırlıgı arttıkca basısıda artıyor ve vucuduma kan yerıne sıvı pompalanıyorr odemı onlemek ıcın tuzu kestım tuzsuz yedımm bu seferde tansıyonum 5 e dustuu tuzlu yersemde sıslıklerım artıyorr ayaklarımın uzerıne basamıyorum tarıf edılemez sekılde acıyorr durum boyle olunca dr ıstırahat verdıı yapacak bırsey yok dogurana kadar bu durum boyle olacak dedı yapabılecegım tek ıyılık bebegı erken almak olur dedı agustos sonu gıbı dogum yapacaktım sımdı temmuz sonu agustosun ılk haftası gıbı bebegı alacak ve dogumu gerceklestırecek bakalım beklıyoruz hakkımızda hayırlısı
ılk Aşılamanmı Canım??doğru aslında yeni evlisin sen.benim gbi 6 senelik olsan eteklerin tutuşurdu.yaa ben bu aşılama olayından çok korkuyorum.çok insan yazmış işte karnım şöyle şişti,sancım oldu kasıklarım çok ağrıdı,göğüslerim acıdı büyüdü falan die.gerçekten böylemi?henüz bi yakınmam yok aşılamadan sonra mı oluyor bu durumlar?yarın 5. günüm iğnemde hastaneye gitcem ultrasonla bakıcaklar bakalım ne olcak ...
ilk aşılamam olacak kısmetse .sorma o aletle benimde aram hiç ii değil.çok canım yanıo.kötü oluyorum yani iğnelerimi bile kocişim vuruyo...aşılama genelde tutmuyor değil mi?ümitlenmiyim fazlaİlk Aşılamanmı Canım??
Benim Aşılamadan sonra doğal olarak sadece kasıklarımda ağrı vardı. Herkeste farklı canım o. Takılma fazla sen o konulara. Ben sadece Aşılama esnasında acı çektim spekulum takılırken. Ama o da herkeste olucak diye bişey yok. Çok kastım ben kendimi. Yani mümkün olduğunca rahat ol.
slm kızlar bısı sorcaktım ınşlh cvp sızlerden alırım cunkı kafam cok karıstıı..hazıran 1 de pergnyl 5000 iğnesı vuruldum.netde baktım kadarıyla 17.gun ıdrar testınde gebe olup olmadıgımız cıkıyormus..ve ara ara sancım oluyor acaba bu iğne hakkında bır bılgınız varmııı kesın cvp bulamadıgımdan strese gırdım yaa bana yardımcı olursanız cok sevınırım kızlarr
slm kızlar bısı sorcaktım ınşlh cvp sızlerden alırım cunkı kafam cok karıstıı..hazıran 1 de pergnyl 5000 iğnesı vuruldum.netde baktım kadarıyla 17.gun ıdrar testınde gebe olup olmadıgımız cıkıyormus..ve ara ara sancım oluyor acaba bu iğne hakkında bır bılgınız varmııı kesın cvp bulamadıgımdan strese gırdım yaa bana yardımcı olursanız cok sevınırım kızlarr
Valla canım 1. Aşılaması tutanda var tutmayanda var mesela bendeki gibi. Ama ne kadar çok aşılama yaptırırsan o kadar çok tutma şansı yükselirmiş. Pozitif düşün canım benim. Fazla negatif düşüncelerle kafanı yorma. ıyi düşün iyi olsun inşallah.ilk aşılamam olacak kısmetse .sorma o aletle benimde aram hiç ii değil.çok canım yanıo.kötü oluyorum yani iğnelerimi bile kocişim vuruyo...aşılama genelde tutmuyor değil mi?ümitlenmiyim fazla
genelde adet gecıkmesınde ıdrarda kesın sonuc alırsın.iğneden 14 gun sonra kanka baktırırsan sonuc alırsın .17. gun ideal :) oncesınde iğnenın etkısıyle pozıtıf cıkabılıomus buda senı yanıltr cnm
mrb canım tedavın hayırlı olsun
çatlama iğnesınden 36 saat içinde sonra yumurtalar catlıyor yumurtalar bı buyudugunde vre catlarken kasıklarda agrı yapıo yanı bu ii bsy yumurtalarn catlıooooo calısmalarını aksatma:kedi::))))
canım iğnenın etkısınden dolayı gec yapılıo yoksa iğnenın etkısı ıle pozıtf cıkartıo yanıltıoo olsun 13 gun sayılı gun carcabuk gecer inşşş guzell hbler alırız senden:Saruboceq:yaa kanda da mı okadar gec belli oluyor. daha benim 13 günümmü var şimdi
ay saol canımm moral verdın ınankı bana doktrumda catlama esnasında sancın olursa ıyıdır demıstı ama genede tedırgındım ondanmı degılmı sancım dıye saol canımm 14 gunum var ozaman kan testını yaptırmama eyvahedigeldismile
slm kızlarr
ben bugun dr a gıttım odem cok var yıne tansıyonum dusmus 5 e gozumde sıyah sınekler ucuyordu mıdem bulanıyordu halım yoktu ayaklarım cok acıyordu dr um cagırdı gıttım bı suru test yaptı tuz ye dedı ama tansıyonuda olc dedı eger yukselırse hemen tuzu kes 1 hafta boyle takıp edelımm hıc ıs guc yapmak yok yemek bıle yapmayacaksın yatıp dınleneceksın dedı bende uyguluyorumm bırde kızım yıne bu hafta cok buyumuss( boyu 42 cm kılosuda 1850 olmus yanı bı haftada 4oo gr alıp 5 cm buyumuss dr cok hızlı dedı 10 gun takıp edecekk duzelmezsem bırkacgun hastaneye yatırıp oyle tedavı yapacakmıss bu kadar ödem normal degıl dedı ( anlayacagınızz 10 gun yıne buralarda yokumm arada ugrar bakarım evde dınlenıyorumm bılgınız olsun dıye sızlerede haber verıyorumm gorusmek uzere hepınızı opuyorumm
gunaydınnn kızlarrrrrrrrrrrrrra.s.
yaa kızlar bana akıl verın hala regl olmadım ben dr unla çarsamba gunu konustugumda bugun yarın bekle olmazsan cuma gel gorım demıstı,gıtsemmı yoksa pzt ye kadar beklesemmı karar veremedımbilmiyorumkismile
zazezz canım napıosun dun geldım yazdım ooo birbaktım gıtmıssın
canım kızın sona yaklaştıkça çabucak çıkmak istio
güzel annesinin görmek istio demekki
Rabbim sağlıcakla kavuştursun sizi
canım bence git dr.na için rahat eder
ariim demişşsin aradınmı buarada
canımm iim sen nasılsın
dün gündüz öğrencilerim geldi
akşamda eşim geldi markete çıktık
kusura bakma canımmm nolur
ii yim bende cnm askolsun nıe kusurabkım canım benım,aradım 1 de gelıcek dedıler bıdahada aramadım.yaa kendımı kotu hıssedıom basladıgım seylerı tamamlamadan bırakıom sıkılıorum offf nıeeee,ayy bı evı temızlıgım dedım hala bıtıremedım dusun offf,
canım benim kendini hiç kötü hissetme
ben hep öleyim
bak eve gelince yaptıklarımı sayiim kendini ii hisset
yatağı topladım ama pijamalar dağınık
ordan banyoya girdim yerleri silliim die paspasları kaldırdım
ama sdece lavaboyu temziledim
yerler duruo
ordan mutfağa geçtim baktım kahvaltı masası duruo
dursun dedim kendime yemek ısıttım
yani bi iş nasıl yarım bırakılabilir bunu bnden daa ii kimse beceremez galbakaydirigubbakcemile3
onun içindir ki canım sen hiçç sıkma canını
ayyy canım ya cok guldum varya:)) yaa havalardan heralde ole dıorum artıkk :)) halları kaldırdım hala yerı sılcemcanım benim kendini hiç kötü hissetme
ben hep öleyim
bak eve gelince yaptıklarımı sayiim kendini ii hisset
yatağı topladım ama pijamalar dağınık
ordan banyoya girdim yerleri silliim die paspasları kaldırdım
ama sdece lavaboyu temziledim
yerler duruo
ordan mutfağa geçtim baktım kahvaltı masası duruo
dursun dedim kendime yemek ısıttım
yani bi iş nasıl yarım bırakılabilir bunu bnden daa ii kimse beceremez galbakaydirigubbakcemile3
onun içindir ki canım sen hiçç sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?