Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Ayyy Geçmiş olsun Canım..
Hamile kalmak ayrı bir dert.. Hamilelik ayrı bir dert. Allah yardımcın olsun canım benim.

ılk Aşılamanmı Canım??
Benim Aşılamadan sonra doğal olarak sadece kasıklarımda ağrı vardı. Herkeste farklı canım o. Takılma fazla sen o konulara. Ben sadece Aşılama esnasında acı çektim spekulum takılırken. Ama o da herkeste olucak diye bişey yok. Çok kastım ben kendimi. Yani mümkün olduğunca rahat ol.

ilk aşılamam olacak kısmetse .sorma o aletle benimde aram hiç ii değil.çok canım yanıo.kötü oluyorum yani iğnelerimi bile kocişim vuruyo...aşılama genelde tutmuyor değil mi?ümitlenmiyim fazla

slm kızlar bısı sorcaktım ınşlh cvp sızlerden alırım cunkı kafam cok karıstıı..hazıran 1 de pergnyl 5000 iğnesı vuruldum.netde baktım kadarıyla 17.gun ıdrar testınde gebe olup olmadıgımız cıkıyormus..ve ara ara sancım oluyor acaba bu iğne hakkında bır bılgınız varmııı kesın cvp bulamadıgımdan strese gırdım yaa bana yardımcı olursanız cok sevınırım kızlarr

mrb canım tedavın hayırlı olsun
çatlama iğnesınden 36 saat içinde sonra yumurtalar catlıyor yumurtalar bı buyudugunde vre catlarken kasıklarda agrı yapıo yanı bu ii bsy yumurtalarn catlıooooo calısmalarını aksatma:kedi::))))

genelde adet gecıkmesınde ıdrarda kesın sonuc alırsın.iğneden 14 gun sonra kanka baktırırsan sonuc alırsın .17. gun ideal :) oncesınde iğnenın etkısıyle pozıtıf cıkabılıomus buda senı yanıltr cnm

ilk aşılamam olacak kısmetse .sorma o aletle benimde aram hiç ii değil.çok canım yanıo.kötü oluyorum yani iğnelerimi bile kocişim vuruyo...aşılama genelde tutmuyor değil mi?ümitlenmiyim fazla
Valla canım 1. Aşılaması tutanda var tutmayanda var mesela bendeki gibi. Ama ne kadar çok aşılama yaptırırsan o kadar çok tutma şansı yükselirmiş. Pozitif düşün canım benim. Fazla negatif düşüncelerle kafanı yorma. ıyi düşün iyi olsun inşallah.

yaa kanda da mı okadar gec belli oluyor. daha benim 13 günümmü var şimdi

ay saol canımm moral verdın ınankı bana doktrumda catlama esnasında sancın olursa ıyıdır demıstı ama genede tedırgındım ondanmı degılmı sancım dıye saol canımm 14 gunum var ozaman kan testını yaptırmama eyvahedigeldismile

Son düzenleme:
yaa kanda da mı okadar gec belli oluyor. daha benim 13 günümmü var şimdi
canım iğnenın etkısınden dolayı gec yapılıo yoksa iğnenın etkısı ıle pozıtf cıkartıo yanıltıoo olsun 13 gun sayılı gun carcabuk gecer inşşş guzell hbler alırız senden:Saruboceq:

canım kafanı rahat tut takma gercekten psıkoljı cok etkılı oluo bu durumda cunku, dusunmemmeye calıs oldumu, tuttumu dıe.bıde agrılarını dınleme sakın bırak agrsın sen duzenlı calıs yeter.:Saruboceq:Rabbım nasıp etsın cnm en kısa zmanda

canım kızın sona yaklaştıkça çabucak çıkmak istio
güzel annesinin görmek istio demekki
Rabbim sağlıcakla kavuştursun sizi

canım bence git dr.na için rahat eder
ariim demişşsin aradınmı buarada

zazezz canım napıosun dun geldım yazdım ooo bir baktım gıtmıssın

canımm iim sen nasılsın
dün gündüz öğrencilerim geldi
akşamda eşim geldi markete çıktık
kusura bakma canımmm nolur

ii yim bende cnm askolsun nıe kusurabkım canım benım,aradım 1 de gelıcek dedıler bıdahada aramadım.yaa kendımı kotu hıssedıom basladıgım seylerı tamamlamadan bırakıom sıkılıorum offf nıeeee,ayy bı evı temızlıgım dedım hala bıtıremedım dusun offf,

canım benim kendini hiç kötü hissetme
ben hep öleyim
bak eve gelince yaptıklarımı sayiim kendini ii hisset
yatağı topladım ama pijamalar dağınık
ordan banyoya girdim yerleri silliim die paspasları kaldırdım
ama sdece lavaboyu temziledim
yerler duruo
ordan mutfağa geçtim baktım kahvaltı masası duruo
dursun dedim kendime yemek ısıttım
yani bi iş nasıl yarım bırakılabilir bunu bnden daa ii kimse beceremez galbakaydirigubbakcemile3
onun içindir ki canım sen hiçç sıkma canını

Zazez canım yazdıklarına çok güldüm. Aynı ben 

ayyy canım ya cok guldum varya:)) yaa havalardan heralde ole dıorum artıkk :)) halları kaldırdım hala yerı sılcem
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dr aramadım amanınnn arım gelım canooo

yaaa kuzum bitek sen diilsin bu şekilde olan
hepimiz aynıyız
ama sen gene havalardan böleymişsin ben hep büleeeiiimmmkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…