Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Ayy sen çok yaşa emi Allah seni tez zamanda anne yapsın kaydirigubbakcemile3
ilahi yaaa....

kızlar bugün başka birimde çalıştım pazartesi de ordayım geçmişi okumaya fırsatım yok umarım herkes iyidir ve hamişler vardır herkese iyi akşamlar

selam kızlar nasılsınız bakalım ben bugün rahatsızdım kasıklarımda bi batma vardı hiç böyle olmazdı ağrıdan kalkamadım şimdi iyiyim biraz sizleri merak ettim bi bakim dedim...

merhaba kızlar bu siteyi kullanmayı çok fazla bilmiyorum ama ögrenirim adım nur

hoşgeldin canım aramıza burası çok uğurlu ve çok güzel dostlukların olduğu herkesin birbirine destek olduğu süper biyer...sen kendinden bahset canım sanırım bebiş için sende uğraşıyorsun tez zamanda inş. anne olursun...

kuzum bekleme canım git doktora en azından bi baksın ona göre ilaç kullanırsın sonra kafan rahatlar canım...

sevdacım çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine doktor yat dediyse yat canım arada kendinle ilgili haber ver sadece aklımız sende kalmasın bitanem yavrunun vakti yaklaştıkça sabırsızlandı demekki ondan büyümeside hızlanmıştır kendine dikkat et canım hayırlısıyla sağlıkla yavruna kavuşacaksın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…