- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
inşalalh canımmm :)
sen kaç aydır deniyorsun
ilaçta kaçıncı ayın
bana doktor kaç yumjurtam olduğunu kaç mlm olduğunu da söylemiyorrr
ne zamn gitsem çatlamış diyorrr
hep çatladığı gün çağırıyorr
doktor mu değiştişrsemm
evet hep kafamda soru işaretleri oluyor eve gidince aklıma geliyor sorular
adam kısırlık konusunda uzmanlık yapmış beni ona o bağlıyorr
ama değiştirecem bu ay olmazsa ,
ona bu ay son şansı veridmmm kaydirigubbakcemile3
oldu olduuu yoksa onu terkedeceğimmm
umutluuu bana kustumuuuuuuuu acabaaaa
bende senın gıbıydım cunku benı hıç bılgılendırmezdi,ama önce dr konus benı bılılendırın bole böle dıye söyle,inşş dr degşmene gerek kalmadan bebişin gelırrrrr
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrzemuszemus
umutlumm nasılsın napıosunn sen bana küsmüsünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnbilmiyorumkismile
olumunekankayizsmile aman nebılım cnm ya yazdım sen bsy demıyınce dedım acaba ters bsy mı yaptım bilmiyorumkismileGÜnaydın tatlıım. Hayırdır gülüm, niye küs olayım sanabilmiyorumkismile
Valla benim haberim yok yanii, küs müüm diğil miyim. sırnaşık şey
Hayy Allahh neden öyle düşündün ki Seldacığıım. Ben sana küs değilim tatlım. Naptın adet oldun mu, doktorla görüştün mü?
Hayy Allahh iyiliğini versin emi, güldürdün kız beni sabah sabahh :roflol:
olumunekankayizsmile aman nebılım cnm ya yazdım sen bsy demıyınce dedım acaba ters bsy mı yaptım bilmiyorumkismile
yok gülüm olmadım hala regl yaaaa.bugun 2 de dr gıtcem bakalım nedıycek cok mrk edıom inş kıst olmamıstr eyvahedigeldismilesenneler yapıosun nasıl gıdıo ,naptınnnn varmı degısıklık
bak bu sekılde senı güldürdüm ama
Cuma öğlenden sonra bir hayli kopuktum topicten. Buradaydım ama gelişmeleri pek okuyamadım. O yüzden de yazdığını görmemeşimdir canım. Kusura bakma. Git bakalım, inşallah bi sürprizle dönersin doktordan. Umutlu yine umutlandı diyeceksiniz ama, ne yapayıııım böyleyim iştee :kedi: Boşuna seçmedim yani bu nickiii. boshayallersmile Gelir gelmez bizi haberdar edersin şekerim. Benim her zaman ki gibi gidiyor tatlım. Adetimin 61. günü bugün. Ve hala regl olmadım. Test yaptırmaya da gitmedim, büyük olasılıkla cumaya kadar bekleyeeceğim. sengözlerimebaksanab Adet olsak bi deeeertt, olmasaak bin derrrtt :1no2:
canım yanlıs anladım asıl sen kusurabakma..
amannnnnnn gıı ne süprizii kan testım var kapı gıbııı:roflol:dermısın doneyım bı suprzlreee hahahaha anaa bı kıvılcım yetıo valla umutlanmayaa heee.neyse şaka bı yana tabıde hbr verırcem cnm vermezmıyım.aynen valla olsak bı dert olmasak bı dert.bıdaha inşş regl olmam dıe dua etmıycem heeee inşş hamıleyımdır dıe etcem.bak tuttu duam regl olmadım vay anasını bıleydım inşş hamıleyımdr derım vay vayy :)))
a.s.hosgeldın cnm aramıza
tedavın hayırlı olsun en kısa zamanda kavusursun inşş bebegıne,evet dr cok am acok onemlı benıde 5 ay klomenle oyaladı en sonunda rahım flmı cektı ıkı tupunde tıkalı tup bebege kayıt ol normal olmaz dedı.ama dr degıstım bende sag tıkalı sadece dr buda bana yeter dedi.stresss ahhh ahh kafaya takmamaya calıssakta takıoruz neyazıkkı:1shok:seyahatemı cıksak bızde napsakk :))
Hee canım, 8 ay önce benim de vardı kapı gibi kan testim. Sonuç da 0,5 tii. Ama haftalar sonra kocaman bir sürprizleen gelmiştim. kaydirigubbakcemile He heee hee, kendim umutlanıyorum, bu da yetmezmiş gibi seni de umutlandırıyorum. Ayy ben nickimii mi değiştirsem acebaa:uhm: Neyse canıım, saat 14 e kadar sevinelim, umutlanalım accık. Neymiiiş, Umut Fakirin Ekmeğiymiiişş alkisalkisalkis Kız hepimiz öyle yapalım, bundan sonra inşallah hamileyimdir diye dua edelim. Tabii adresi yanlış veriyoruuz sonra da böyylee aranıyoruzz.CADIARZU
slm. hoşgeldin aramıza bu tarz tedavilerde doktor çok önemli bazen doktorlarda yanılabiliyor yada oyalıyor... henüz yeni evliymişsin inş. en kısa zamanda yavruna kavuşursun evet çocuk olayını kafaya takmadığın ay hamile kalabiliyorsun bu gerçek bende yaşadım çünkü...
Teşekkür ederim canım, Allahı'ım herkese bebiş versin , sanada geçmiş olsun canım , senin şuanki durumun nedir. Ahh işte stres olmasa ne iyi olur bende öyle unutmaya çalıştım bu ay olmaz kesin sonuçta det söktürücü kullanıyorum diye . Ama farlutal kullanananlarında hamile kalma ihtimali var diyorlar, iyice kafam karıştı
Kuzu84 adet tarihin geçtimi senin ? umutlu 22 çok sevindim bebişin tam bi sürpriz yapmış yani , Kan testinde negatif olupta hamiş olan tek seni gördüm , ne kadar güzel ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?