Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

inşalalh canımmm :)
sen kaç aydır deniyorsun
ilaçta kaçıncı ayın

benimde henüz ilk denemem. 31 mayısta vuruldum iğnemi bekliyorum. benim sağda ve solda 4er yumurtam vardı. ama iğnenin 5. gunu kontole gıttıgımde 2 tane en iyi yumurtan vardı dedi. yumurtalarının hepsi çatlamış ortamda sperm varsa olur dedi. bundan sonrası beklemeye kalmıs kısmetınde varsa olur dedı. ve bu konusmasıda bana cokta umıt verıcı gelmedı. daha öncekı gıdıslerımde cok guleryuzlu ooo şöyle ooo böyle diyordu heveslendırıyodu benı. bu sefer kısmet dıyıp kestırıp attı uzuldum. bakalım hayırlısı artık. bekliyoruz.nezman test yapacağım hiç söylemedi bile.

canım doktorların psikolojisi hep aynı olmuyor ondandır sen moralini bozma
ümitlendirmeleri de ii olmuyor
beni bundan önceki ay çok ümitlendirdi doktor doğal olarak takip yapmıştı
sonra hayal kırıklığı yaşadım
bu ay klomen kullnadım ilk kez bakalım bu ilacın faydası var mı

bana doktor kaç yumjurtam olduğunu kaç mlm olduğunu da söylemiyorrr
ne zamn gitsem çatlamış diyorrr
hep çatladığı gün çağırıyorr
doktor mu değiştişrsemm

bana doktor kaç yumjurtam olduğunu kaç mlm olduğunu da söylemiyorrr
ne zamn gitsem çatlamış diyorrr
hep çatladığı gün çağırıyorr
doktor mu değiştişrsemm

cnm bende bı dr gıdıodum 5 ay gıttım 5 ay klomen kullndırdı bana oda soylemezdı kaç tane netarafta yumurtam var kaç mm olmus zatn bosa 5 ayım gıttı en sonunda degıstım dr. eger kı kafanda soru ısaretlerı ıle eve donuyosan degs dr bence tabı bu benım fıkrım cnm benım bu dr benım psıkolojımıde cok bozmustu

evet hep kafamda soru işaretleri oluyor eve gidince aklıma geliyor sorular
adam kısırlık konusunda uzmanlık yapmış beni ona o bağlıyorr
ama değiştirecem bu ay olmazsa ,
ona bu ay son şansı veridmmm kaydirigubbakcemile3
oldu olduuu yoksa onu terkedeceğimmm

bende senın gıbıydım cunku benı hıç bılgılendırmezdi,ama önce dr konus benı bılılendırın bole böle dıye söyle,inşş dr degşmene gerek kalmadan bebişin gelırrrrr

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrzemuszemus

umutluuu bana kustumuuuuuuuu acabaaaa

umutlumm nasılsın napıosunn sen bana küsmüsünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnbilmiyorumkismile

GÜnaydın tatlıım. Hayırdır gülüm, niye küs olayım sanabilmiyorumkismile
Valla benim haberim yok yanii, küs müüm diğil miyim. sırnaşık şey
Hayy Allahh neden öyle düşündün ki Seldacığıım. Ben sana küs değilim tatlım. Naptın adet oldun mu, doktorla görüştün mü?
Hayy Allahh iyiliğini versin emi, güldürdün kız beni sabah sabahh :roflol:

olumunekankayizsmile aman nebılım cnm ya yazdım sen bsy demıyınce dedım acaba ters bsy mı yaptım bilmiyorumkismile
yok gülüm olmadım hala regl yaaaa.bugun 2 de dr gıtcem bakalım nedıycek cok mrk edıom inş kıst olmamıstr eyvahedigeldismilesenneler yapıosun nasıl gıdıo ,naptınnnn varmı degısıklık

bak bu sekılde senı güldürdüm ama

Cuma öğlenden sonra bir hayli kopuktum topicten. Buradaydım ama gelişmeleri pek okuyamadım. O yüzden de yazdığını görmemeşimdir canım. Kusura bakma. Git bakalım, inşallah bi sürprizle dönersin doktordan. Umutlu yine umutlandı diyeceksiniz ama, ne yapayıııım böyleyim iştee :kedi: Boşuna seçmedim yani bu nickiii. boshayallersmile Gelir gelmez bizi haberdar edersin şekerim. Benim her zaman ki gibi gidiyor tatlım. Adetimin 61. günü bugün. Ve hala regl olmadım. Test yaptırmaya da gitmedim, büyük olasılıkla cumaya kadar bekleyeeceğim. sengözlerimebaksanab Adet olsak bi deeeertt, olmasaak bin derrrtt :1no2:

canım yanlıs anladım asıl sen kusurabakma..
amannnnnnn gıı ne süprizii kan testım var kapı gıbııı:roflol:dermısın doneyım bı suprzlreee hahahaha anaa bı kıvılcım yetıo valla umutlanmayaa heee.neyse şaka bı yana tabıde hbr verırcem cnm vermezmıyım.aynen valla olsak bı dert olmasak bı dert.bıdaha inşş regl olmam dıe dua etmıycem heeee inşş hamıleyımdır dıe etcem.bak tuttu duam regl olmadım vay anasını bıleydım inşş hamıleyımdr derım vay vayy :)))

Hee canım, 8 ay önce benim de vardı kapı gibi kan testim. Sonuç da 0,5 tii. Ama haftalar sonra kocaman bir sürprizleen gelmiştim. kaydirigubbakcemile He heee hee, kendim umutlanıyorum, bu da yetmezmiş gibi seni de umutlandırıyorum. Ayy ben nickimii mi değiştirsem acebaa:uhm: Neyse canıım, saat 14 e kadar sevinelim, umutlanalım accık. Neymiiiş, Umut Fakirin Ekmeğiymiiişş alkisalkisalkis Kız hepimiz öyle yapalım, bundan sonra inşallah hamileyimdir diye dua edelim. Tabii adresi yanlış veriyoruuz sonra da böyylee aranıyoruzz.CADIARZU

Teşekkür ederim canım, Allahı'ım herkese bebiş versin , sanada geçmiş olsun canım , senin şuanki durumun nedir. Ahh işte stres olmasa ne iyi olur bende öyle unutmaya çalıştım bu ay olmaz kesin sonuçta det söktürücü kullanıyorum diye . Ama farlutal kullanananlarında hamile kalma ihtimali var diyorlar, iyice kafam karıştı

anaaaaaaaaaaa kan testın negatf cıktı ve hamıleydın öle miiii..abuuu ee ben umutlanmıyemde kım umutlansın demii kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2amam napalım yaa artık dalgaya vurdukk hee.kaydirigubbakcemile3senın testınbende yuksek benımkı 0.01 di hahahahkaydirigubbakcemile3

Hoşbulduk , teşekkür ederim, evet dr çok önemli ben doğum kontrol hapını kullansam 3 ay daha boşu boşuna beklemiş olacaktım. Bu ay o kadar kendime hakim olmaya çalıştım düşünmeyeyim diye ama , yinede insanın aklına geliyor ya , hele de ben bi sorun oldumu tamam artık yatıp kalkıp onu düşünürüm,

Kuzu84 adet tarihin geçtimi senin ? umutlu 22 çok sevindim bebişin tam bi sürpriz yapmış yani , Kan testinde negatif olupta hamiş olan tek seni gördüm , ne kadar güzel ya

Amin cnmm inşş Rabım herkezın yuregındekını verır.cnm ben bu ay bsy kullanmadım,1 hazıran egl gunumdu hala olmadım ama test yaotım 2 hazıranda negatf neyazıkkı. bugun dr gıtcem bakalım nıe olmadım regl imşş kotu bsy yoktr.farlutal kullanmadım hıç bılmıorum oluomu olusada inşş sende olurrrrrrrrrrrrrolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…