olacak arkadssımm hıc merak etmeee ben dogumda ısmınızı soyleyecegımm sızınnayyyyyyy ağzın bal yesin olsun da gezemeyelim
umutlum alminasım esemoşum kuzum ve adını yazamadığım bütün arkadaşlarım hadi muhabbete gelin
Cuma öğlenden sonra bir hayli kopuktum topicten. Buradaydım ama gelişmeleri pek okuyamadım. O yüzden de yazdığını görmemeşimdir canım. Kusura bakma. Git bakalım, inşallah bi sürprizle dönersin doktordan. Umutlu yine umutlandı diyeceksiniz ama, ne yapayıııım böyleyim iştee :kedi: Boşuna seçmedim yani bu nickiii. boshayallersmile Gelir gelmez bizi haberdar edersin şekerim. Benim her zaman ki gibi gidiyor tatlım. Adetimin 61. günü bugün. Ve hala regl olmadım. Test yaptırmaya da gitmedim, büyük olasılıkla cumaya kadar bekleyeeceğim. sengözlerimebaksanab Adet olsak bi deeeertt, olmasaak bin derrrtt :1no2:
karsılasamasık bugun canımmmm ya evet haftasonu kımsecıkler ugramıyor buralaraaaaa.off bende cok içiom sıgaraaagunde 1 paket hemdee,hele hele moralım bozuk olsun tamm bahanem oluoo valla inşş bırakırım hoş hıç bole bı gırsımımde olmadı :kedi:
Kan testi yaptırmıştım sonuç 0,5 çıkmıştı. Ferlutal verdi doktorum. Günlerce kahverengi lekelenmelerim oldu, sonunda kanamam çoğaldı ben de adet oldum dedim ve 3. günü kist neyim var mı diye doktora gittim. Muayene ederken rahim duvarı kalınlaşmış dedi hemen bi kan testi yaptır dedi. Ama olur mu ferlutal kullanmıştım dedim, düşük tehlikesi için de viryoruz o ilacı dedi. Eee adetliyim dedim, olsun üstüne görmüşsündür dedi. Kan testi yaptırdım ve sonuç 831 çıktı. Evet hamileydim ve şaşkındım. İki gün sonra gel kan tahlilini yenileyelim dedi. Gittiğimde 900 küsürlerde kalmıştı ikiye katlaması gerekirken. Sonucunda da düşük ve kürtajj.... Allah sizlere yaşatmasın.
canımmmmm cok sasırdım ya Allah işte kanda cıkartmıo ama hamıleymıssın bak.cok gecmısolsun Amın cnm Amın kımsenın basına vermesın
Evet canım çok büyük bir sürprizdi ama düşükle sonuçlandı. Baştan dış gebelikten şüphelendiler, kürtajdan sonra patalojiye gönderdiler aldıkları parçaları, meğer dış gebelik değilmiş. Neyse, sonu hüsranla bitti ama çook tuhaf bir sürprizdi yani. inşanllah sizler çok aramazsınız bebişlerinizi.
ben geldim
cnmmm hosgeldınn nasılsın regl olmadınmıııı ay hadı inşş cnmmm ya guzel hblerrr vveırrsın bızlereeeumutlum alminasım esemoşum kuzum ve adını yazamadığım bütün arkadaşlarım hadi muhabbete gelin
valla cnm inşş azaltıcam ama sıkılıorum evde oyuzden cok ıcıorum helekı pc basında oooo peş peşe oluo :)kuzum ben sigarayı ocak ayında bırakmıştım bütün düşüncemde sigaradaydı derken o ay hamiş kaldım ben tekrar çalışmalara başlayınca bırakmayı düşünüyorum sen şu anda bebek için çalışıyorsun bırakamazsanda en azından azalt gülüm...
Herkese merhaba arkadaŞlar nasılsınız bakalım geÇmİŞİ okuma fırsatım yok deĞİŞİklİk var mı
Herkese merhaba arkadaŞlar nasılsınız bakalım geÇmİŞİ okuma fırsatım yok deĞİŞİklİk var mı
kuzummm sen nezaman gidecen doktora bugün değilmiydiii
Esemosum İyİyİm canım bende de kİlo problemİ var zaten 90 kİloyla baŞladım gebelİĞe Şu an 97 olmuŞum doktor 100 de bİtİrİrİz demİŞtİ geÇen ayın 20sİnde kontrol de 90 tÜm bugÜn 97 olmuŞum 2 haftada 4 kİlo doktorum Çok dedİ dİyetİsyene gÖnderdİ daha gÖrÜŞmedİm yarına Şeker yÜklemem var off nolcak bİlmİyorum yememe de dİkkat edİyorum 5 aya kadar hİÇ almadım 2 ayda 7 kİlo aldım dehŞet bİŞey ya
ayyy umutlanın kızz ne olacak benim bu yaşıma kadar günüm iki kere gecikti ikisindede hamileydim başkada gecikmedi yani onun için ben günü geçenlere bol bol umutlanmalarını öneriryorum..neyse canım hayırlı güzel haberlerle gel inş..
Selamm datluuum. Sen de özlettin kendini bebişiim. Nasılsın?selam kızlarrr nasılsınız bakalım aaaaaaaaa serselom gelmiş kız nerelerdesin sen özlettin kendini..
Tamam şekerim, bu cumaya kadar gelmezse gidip kan testi yaptırıciiim ve adet söktürücüye başlııciim. sözz kııızz kaydirigubbakcemile5umutlum yaaa çok dert oldu bu adet gecikmesi benneyaptımkisana yaa valla hergün şu bilgisayarı açtığımda inş. umutlum adet :lepilmuştur diyorum ama :çok üzgünüm:yok güzelim hadi bi doktora git artık bak gelirim :mymeka:haaaa bu hafta son bak vereliniortaksöz ver bu haftada gelmezse seninki doktora gideceksin tamammıopuyorumnanaktan
Hoşgeldin tatlm iyiimişsin okudum. Bizlerde de pek bir değiişiklik yok. serselom geldi, o da adet olmamış boshayallersmileHerkese merhaba arkadaŞlar nasılsınız bakalım geÇmİŞİ okuma fırsatım yok deĞİŞİklİk var mı
Ben cevap yazana kadar Kuzum gitmiştir. Saat 14 ü geçti çünkü. Haydi bakalımm, biz bekliyoruz anacığıım kaydirigubbakcemilecanımmm bugun gıtcem saat 2 de cıkıcam evden bakalım inşş kotu bsy yoktur yyaaa.((
umutluyla umutlanıp duruozz hahahahahha eee nıck ten bellı degılmıı :))
Ben size söylüyoruuuum, kanamamış rahimden umut kesilmezzz hatta ve hattaaa kanamış rahimden de umut kesilmeess sırnaşık şeysırnaşık şeyayyy umutlanın kızz ne olacak benim bu yaşıma kadar günüm iki kere gecikti ikisindede hamileydim başkada gecikmedi yani onun için ben günü geçenlere bol bol umutlanmalarını öneriryorum..neyse canım hayırlı güzel haberlerle gel inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?