tünaydınn kızlarr
kuzum kendine gelmiş çok sevindimm
sultanımda paşasıda iimişş
eminem zevkle ütü yapıooo
umutlum da herkesin derdine deva oluoo
daa ne istiim arkadaşlarım bu kadar iilerken
çok şükür bnde bu sabah regl oldum
dr.a gitmeme gerek kalmadı
ama bu ay kanda pıhtılaşma testi yaptırıcamm düşüğüden beri hep kafamda soru işaretiydi
ondan mı oldu acaba die
firstmoon burdasın galba canım
nasıl gidio hamilelik anlat da özenelim biraz
Ayyy Geçmiş olsun Canım..
Hamile kalmak ayrı bir dert.. Hamilelik ayrı bir dert. Allah yardımcın olsun canım benim.
sevdacım çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine doktor yat dediyse yat canım arada kendinle ilgili haber ver sadece aklımız sende kalmasın bitanem yavrunun vakti yaklaştıkça sabırsızlandı demekki ondan büyümeside hızlanmıştır kendine dikkat et canım hayırlısıyla sağlıkla yavruna kavuşacaksın inş.
ya kızlar benim sabahları değil de öğlen ya da akşamları bulantım oluyo bu normal mi
elımden geldıgınce yatmaya calısıyorum emınecım ama yarın yatamayacagımm 2 gun boyunca yemeklı mısafırım varr evı toplayyıp yemek ve tatlı yapmam lazımm hayat zorrr az kaldı bakalımm dayanmaya calısıyorumm ınumuzdekı hafta esım yok 1 hafta annemlerde kalacagımm evde olunca ıs bıtmıyorr hıc degılse orada dınlenebılırımm
geldim geldima.s.:1hug:
kuzum bekleme canım git doktora en azından bi baksın ona göre ilaç kullanırsın sonra kafan rahatlar canım...
kuzummm ordasınnnnnnn gördümmmmmmmmm...nasılsın bidenem görüşebildinmi doktorla ne zaman gidecen...
valla bana 2 aşılama yapılacak tüpümün biri kapalı olduğu için.inş kısa zamanda yakalarız hepimiz.bu işler çok stresliymiş valla.allah hepimize yardımcı olsun.bal çörek otu tarçın yap faydasını gören var.senin durumunda olupta hamiş kalan çok.doğal olsun,kürle olsun,tedaviyle olsun.şansın çok canım inş tez zamanda alırız haberlerini...Valla canım 1. Aşılaması tutanda var tutmayanda var mesela bendeki gibi. Ama ne kadar çok aşılama yaptırırsan o kadar çok tutma şansı yükselirmiş. Pozitif düşün canım benim. Fazla negatif düşüncelerle kafanı yorma. İyi düşün iyi olsun inşallah.
canımm hosgeldınnn yazmıssın pc basında degıldımdr aradım ama onlararıycaktı beklıorum henuz ses yok bendede gelen gıden yok sınır oldummmmmmm vallaaaa yaa,sempatiksalakcinniaman bı regl olmıyalım dıe dua ederız sımdıde olsam dıorum,kasıkların neden agrıoo kı cnm yaa.benım dr da ben dedım kasıgım agrıo belıme vuruo ılaç ne alım bı tane soyledı ama agrım gecınce kullanmadım cankusum gondermm sanaaaa hemennnnnnnnnnnnn
ayy listede dümbük gıbı 1 hazıranda kaldımm aaaaaaaa bı olmadımkı gunumu söylıyıveemmm sekerrrr
slm kızlar.bugün iğnemin 5. günüydü. doktora gıttım. yumurtalarımın hepsi çatlamış.bundan sonrası kısmet dedi. doktorun çokta ümit verici konusmadı gibi geldi banasenağlama benim kasıklarımda ağrı var. genelde adet gormeden 1 hafta once boyle agrılarım olurdu. şimdiki ağrım adet olacağıma mı işaret acaba:çok üzgünüm:
beni iğneden sonra kontrol için çağırmadı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?