Kan testi yaptırmıştım sonuç 0,5 çıkmıştı. Ferlutal verdi doktorum. Günlerce kahverengi lekelenmelerim oldu, sonunda kanamam çoğaldı ben de adet oldum dedim ve 3. günü kist neyim var mı diye doktora gittim. Muayene ederken rahim duvarı kalınlaşmış dedi hemen bi kan testi yaptır dedi. Ama olur mu ferlutal kullanmıştım dedim, düşük tehlikesi için de viryoruz o ilacı dedi. Eee adetliyim dedim, olsun üstüne görmüşsündür dedi. Kan testi yaptırdım ve sonuç 831 çıktı. Evet hamileydim ve şaşkındım. İki gün sonra gel kan tahlilini yenileyelim dedi. Gittiğimde 900 küsürlerde kalmıştı ikiye katlaması gerekirken. Sonucunda da düşük ve kürtajj.... Allah sizlere yaşatmasın.anaaaaaaaaaaa kan testın negatf cıktı ve hamıleydın öle miiii..abuuu ee ben umutlanmıyemde kım umutlansın demii kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2amam napalım yaa artık dalgaya vurdukk hee.kaydirigubbakcemile3senın testınbende yuksek benımkı 0.01 di hahahahkaydirigubbakcemile3
Evet canım çok büyük bir sürprizdi ama düşükle sonuçlandı. Baştan dış gebelikten şüphelendiler, kürtajdan sonra patalojiye gönderdiler aldıkları parçaları, meğer dış gebelik değilmiş. Neyse, sonu hüsranla bitti ama çook tuhaf bir sürprizdi yani. inşanllah sizler çok aramazsınız bebişlerinizi.Kuzu84 adet tarihin geçtimi senin ? umutlu 22 çok sevindim bebişin tam bi sürpriz yapmış yani , Kan testinde negatif olupta hamiş olan tek seni gördüm , ne kadar güzel ya
nasılsınız kızlar annemler gitti :gitme:ben hala adet olmadımsempatiksalakcinni ama ümidim de yok bilmiyorumkismilesizlerde var mı değişiklik hamişleri kutluyorumalkisalkisalkis dua edin bize:Saruboceq:
inşallah hamilesindir gülüm
nasılsınız kızlar annemler gitti :gitme:ben hala adet olmadımsempatiksalakcinni ama ümidim de yok bilmiyorumkismilesizlerde var mı değişiklik hamişleri kutluyorumalkisalkisalkis dua edin bize:Saruboceq:
hayırlısı zor bir ihtimal ama umarım hamişimdir
5 inde olmam gerekiyordukaç gün gecikti canım
kız ben de hiç beklemediğim yok ya olmaz dediğim zamnda geldi rabbim inşallah sana da nasip eder
ben geldim
umutlum alminasım esemoşum kuzum ve adını yazamadığım bütün arkadaşlarım hadi muhabbete gelin
hayırlısı zor bir ihtimal ama umarım hamişimdir
kızlarr gunaydınnn
serselomm nbrrrr cok ozledık senıııolumunekankayizsmile
kızlarr gunaydınnn
serselomm nbrrrr cok ozledık senıııolumunekankayizsmile
ay her ay böyle alışkanlık oldu artık perçinleştim bu durumla kanka olduk gelir bir kaç güne kadarGıymatlı adaşıım hoşgeldin. Sefalar getirdin. Alllah kavuştursun, yine gelir annenler. Eee nasıl yani hala adet olmadın ve hala test yapmadın mıı? Kızzz hadi bi koşu eczaneden test alıp yapıveer. İnsan bu kadar mı meraksız olur yahuuu aklinialirimsmile
Canım beniim, sana da günaydın.
Nasıl oldun kaymaklıım. Aramak da istemedim rahatsızlık vermeyeyim dinlenirsin diye.
canım ya iyiyim annemler yanımdaydı daha sonra temizlik falan derken ancak fırsat buldum naılsın son aylara girdin bir promlem var mı tatlım bebişin adı belli oldu mu?
evet canım artık 31. haftadayım kısmet olursa 5 hafta sonra dogum olacakk problem bende var cok odem oldum 84 kıloyum elımı ayagımı kullanamıyorum evde dınlenıyorumm sureklı yatıyorumm sen nasılsınn adet olmamıssın ıns hamılesındırr bebegın adı bellı olmadı bırkac tane var dusunuyoruz bulamıyoruzzz dora-azra-umay-revna vs bunları dusunduk bakalım ne olacakkk
azra ve nevra çok güzel canım benim kilo sorun değil verirsin canım merak etme normal doğum mu olacak yoksa sezeryan mı inşalllah rahat bir doğum yapar ve kızını kucağın alırsın bitanem
sagol arkadasımm sezeryan olacakk amınn ınss sen nasılsınn annenlerde gıtmıss allah kavustursunn
annemler gitti ama temmuzda iznimiz var biz gideceğizkaydirigubbakcemile5
ohh ne guzel cocuk olmadan gezın arkadasım olunca gezemeyeceksınız cunkuu :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?