kızlar bende benim hikayemi anlatmak istedim, kimseyle paylaşamıyorum bari sizlere anlatayım. 10 aylık evliyim ve 5 aydır bebek düşünmemize rağmen bi türlü olmadıbirde adet düzensizliği başlamıştı bende dr a gittim. Ama ilk gittiğim dr um pek ilgilenmedi sadece kan tahlili yapıldı ve prolaktin seviyem 36 çıktı. Ama bana sadece doğum kontrol hapı verdi ve 3 ay kullan dedi Çok üzülmüştüm 3 ay daha beklemek istemiyorduk. O sıralarda çok araştırdım nedenini, nasıl geçeceğini vs. herşeyden haberim vardı, ısrarla yumurtlamayı sağlayıcı ve prolaktin düşürücü verin dememe rağmen , öyle ilaç yok dedi . Bende sinirlendim ve ertesi günü özel hastaneye gittim. Herşeyi tek tek anlattım, hatta dr um çok şaşırdı siz herşeyi biliyorsunuz diye :) tahmin ettiğim gibi yumurtlamam olmuyormuş . Sırasıyla hergün elevit , dostinex , farlutal ve adetin 5. günü ise klomen kullanmamı söyledi . Farlutal ın 5. günündeyim bakalım sırayla deniyorum, sonra kontrole gideceğim. O kadar stres yapmıştımki , bizim bebeğimiz olmayacakmı diye . Birde bu günlerde bir eczacı bayanla tanıştım ona danıştım, kesinlikle aklınıza getirmeyin bebek konusunu dedi, çünkü ne kadar stres yaparsanız o kadar olumsuz oluyor sonuç, kendimden biliyorum dedi. Kendileri de bebek düşünmelerine rağmen, birkaç ay olmamış ama bir iş seyahatindeyken demişti " nede olsa yumurtlama vaktim geçti bu ayda olmaz " diye düşürken o ay hamile kalmış :) Siz siz olun düşünmemeye çalışın , ne kadar zor olsada. İnşallah düşünen herkesin bebişi olur , bizimkiler birazcık nazlı olacak demekki :):)
inş. güzel sonucu bu ay alırsın bebişine kavuşursunselam kizlar bugün puregon igneye basladim yumurta takibi yapildi bir hafta sonra catlatma ignesi olucam ins ilkinde tutar, duacinizim duacim olun olurmu canlarim öpüyorum hepinizia.s.
slm kızlar.bugün iğnemin 5. günüydü. doktora gıttım. yumurtalarımın hepsi çatlamış.bundan sonrası kısmet dedi. doktorun çokta ümit verici konusmadı gibi geldi banasenağlama benim kasıklarımda ağrı var. genelde adet gormeden 1 hafta once boyle agrılarım olurdu. şimdiki ağrım adet olacağıma mı işaret acaba:çok üzgünüm:
inşallah canım canım normalde salı günü doktora gitmem lazım ama işten o kadar izin aldım ki artık göze batmaya başladı bu yüzden 12 haziran cumartesi günü gidicem hem o zamn karından bakılan utrason daha net görülür herhaldeolsun canım çok iyi bulantın başladıysa demekki herşey yolunda kesecik büyüyor sevin bu durumlara tatlım kaç gün kaldı doktora gitmene...
evet canım ama çok aşırı değil çantamda hep tuzlu kraker bulunduruyorumcanım tuzlu kurabıye ve havuc ye bulantıya ıyı gelıyorr
canım doktora pek takılma öyle zamanlar oluyorki yumurtan bu ay gelişmemiş diyorlar pat o ay hamile kalınıyor onun için sen takma onları ağrıların yumurtalarından dolayı canımsen stres yapma aklından elinden geldiği kadar uzak tut olumsuz düşünceleri bol bol çalış inş. bebişin gelir fazla bekletmeden...
kızlar bende benim hikayemi anlatmak istedim, kimseyle paylaşamıyorum bari sizlere anlatayım. 10 aylık evliyim ve 5 aydır bebek düşünmemize rağmen bi türlü olmadıbirde adet düzensizliği başlamıştı bende dr a gittim. Ama ilk gittiğim dr um pek ilgilenmedi sadece kan tahlili yapıldı ve prolaktin seviyem 36 çıktı. Ama bana sadece doğum kontrol hapı verdi ve 3 ay kullan dedi Çok üzülmüştüm 3 ay daha beklemek istemiyorduk. O sıralarda çok araştırdım nedenini, nasıl geçeceğini vs. herşeyden haberim vardı, ısrarla yumurtlamayı sağlayıcı ve prolaktin düşürücü verin dememe rağmen , öyle ilaç yok dedi . Bende sinirlendim ve ertesi günü özel hastaneye gittim. Herşeyi tek tek anlattım, hatta dr um çok şaşırdı siz herşeyi biliyorsunuz diye :) tahmin ettiğim gibi yumurtlamam olmuyormuş . Sırasıyla hergün elevit , dostinex , farlutal ve adetin 5. günü ise klomen kullanmamı söyledi . Farlutal ın 5. günündeyim bakalım sırayla deniyorum, sonra kontrole gideceğim. O kadar stres yapmıştımki , bizim bebeğimiz olmayacakmı diye . Birde bu günlerde bir eczacı bayanla tanıştım ona danıştım, kesinlikle aklınıza getirmeyin bebek konusunu dedi, çünkü ne kadar stres yaparsanız o kadar olumsuz oluyor sonuç, kendimden biliyorum dedi. Kendileri de bebek düşünmelerine rağmen, birkaç ay olmamış ama bir iş seyahatindeyken demişti " nede olsa yumurtlama vaktim geçti bu ayda olmaz " diye düşürken o ay hamile kalmış :) Siz siz olun düşünmemeye çalışın , ne kadar zor olsada. İnşallah düşünen herkesin bebişi olur , bizimkiler birazcık nazlı olacak demekki :):)
emosum gelmıs gıtmıs :)))
canım desteğin için teşekkür ederim. eşimde diyor bana sen böyle üzlüyorsun yumurtalarıda üzüyorsun :1hug: ya bide çalış çalış dermanım kalmadı. eşimede belli etmemeye çalışıyorum ama gerçek bu
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanins canim cok sagoll opuyorumnanaktanopuyorumnanaktaninş. güzel sonucu bu ay alırsın bebişine kavuşursun
ayyy canım sendemi sigara içiyorsun benneyaptımkibende malesef bebeğimi kaybettikten sonra tekrarbaşladım hamile kalmadan önce sigarayı bırakmıştım ve o ay hamile kaldım :CüvCüv:çünkü bütün düşüncem sigaraya gitmişti bebek fikri yoktu pat diye hamiş kaldım ama tekrar başladım inş. hazirandan sonra tekrar bebeiş çalışmalarına başlarsam tekrar bırakacam sende bırak tamammı:içelim:
eweeeeeeeeeeeeet yine geldimmmmmmmmm ama hafta sonu yaa kimsecikler yok yine:çok üzgünüm:
ayyy canım sendemi sigara içiyorsun benneyaptımkibende malesef bebeğimi kaybettikten sonra tekrarbaşladım hamile kalmadan önce sigarayı bırakmıştım ve o ay hamile kaldım :CüvCüv:çünkü bütün düşüncem sigaraya gitmişti bebek fikri yoktu pat diye hamiş kaldım ama tekrar başladım inş. hazirandan sonra tekrar bebeiş çalışmalarına başlarsam tekrar bırakacam sende bırak tamammı:içelim:
günaydın bayanlar
ya bu çatlatma iğnesinin ne gibi yan etkiler var ayın 2 sinde oldum iğneyi halen kasıklarıma ağrılar griyo ve sanki orda bi ağırlık var gibi..bu ne zmna kdr sürüyo..
slm kızlar ben ilk kez bu ay klomen kullandım
9 haziran adetim 3-4 gün var dayanamıyorumm beklemeye yine
hüsrana uğrayacağım diye çok korkuyorummmm(((((
hiç hamilelik ve adet belirtim de yokk offff offff
az kalmıs canım. sabırlı ol.inşallah hamilesindir. ilk denemede hamile kalan çok var.sende bunlarda biri olursun inşallah.:Saruboceq::CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?