cnmm gıttım geldım önce şüphelendı dr şüphelı durum var gubu test yapalım dedı neyse yaptık negatf:)zatn bılıodum ben.kıst yok dedı regl olmak uzeresın buyuk ıhtımale dedı ılaç verdı.olursam ılaçı ıcmıycem bakalım:)bende kaçıyorum eşimin halası ablası çoluk çocuk geliyormuş öptüm sizi sonra görüşürüz kuzum gelince yaz ben bugün okuyamasamda yarın sabah okurum merakta bırakma beni...
geldım cnmm geldım evet kortugum olmadı cok sukur reglımı beklıycem buyuk bı sabırsızlıkla :)))))))))))))msn detayları yazsımmmmmmmmmmmselaaaaaaaaam
ben geldimmm
geçmişi okudum hatta keşke boşuna okumasaydım
esemosum serseloma özet geçmiş nasılsa dedimkaydirigubbakcemile3
kuzum inş. hayırlı haberlerle döner
benimde 5 gün süren reglim 2 güncük sürdü
ki ben rahim duvarını kalınlaştırıcı kullanmıştım
diodum bu ay ben reglimi durduramıcam heralde
ama dediklerime alınmış olmalı ki
hemen bitiverdi
Amin cnmmm AminnnnnnnnİnŞallah tez zamanda bebeĞİ olmyan arkadaŞların bebeĞİ olur allahım dualarım sİzİnle arkadaŞlar
Kızz Kuzuuu nireyesuun. Ayol meraktan çatlıyceem şimdi.
canoo geldım geldım kortugum gıbıkıst neyım yok :))yazdım sana zatnn bılıon :))))
Evet gülüm yokmuş kist neyim. Buna şükür. Şimdi dediğin gibi büyük bir sabırla adetini bekliyceksin şimdii. Hakkında hayırlısı bebeeeemm
Amin cnm hepımız için Rabbımhayırlksını versın...ben kalkemyimek yapimmmm koskocamannnnnnnnnnnn öptummm
canım ii akşamlar seni çok ii anlıyorum çünkü bende bugün test alıp yapmayı düşündün ama yapmadım çünkü daha adetime bir hafta var çıkmaz diye.hüsrana uğramak istemiyosan biraz bekle derim ben.hem şuanda yanlış sonuç verme gibi bi ihitimalide var ilacın etkisinden dolayı.sabır canım sabır bende aynı durumdayım inşallah bigün olucak :CüvCüv:selam kızlar. herkes nasıl. moraller yüksek dimi. yüksek olsunhihoyyyt ya ben gün içinde pek düşünmüyorum durumumu ama akşam olunca aklıma düşüyor. kasık ağrılarım hala devam ediyor. iğnenin bugün 8. günü. yarınıda sayma 9. sositososito en erken nezaman test yapılır. ben adetimi beklemek istemiyoruuuummm. hayatımda hiç test yaptırmadım. 9. gün ideal desin bi kişi işten gelilken test yaptırcam. bu bi kişilik umuta çok ihtiyacım var. en erken ne zaman yapılır bu test. lütfen cevap yazıııııııınnnnnnnnnnnnnn....alkisalkisalkisalkisalkisalkisa.s.
merhaba arkadaşlar uzun zamandan beridir yazmıyodum ama ilginç bi şey oldu sizle paylaşmadan edemedim inşallah hepimizin umduğu gibidir ohaoldumsmile son bir haftadır sol bacağım çok fena kasıldı ve son iki gündür açık kahverengi pembemsi damla şeklinde akıntım var daha adetime bir hafta var ve adet olcakmışım gibi hissediyorum.inşallah yine hüsranla sonuçlanmaz.normalde benim adetim kendini pek belli etmeden birden gelir ve ilk gün sancım olur.ay inşallah bu kez tutmuştur yaa.bende burdan mutlu haberimi vermek istiyorum artık yaaaaa
canım ii akşamlar seni çok ii anlıyorum çünkü bende bugün test alıp yapmayı düşündün ama yapmadım çünkü daha adetime bir hafta var çıkmaz diye.hüsrana uğramak istemiyosan biraz bekle derim ben.hem şuanda yanlış sonuç verme gibi bi ihitimalide var ilacın etkisinden dolayı.sabır canım sabır bende aynı durumdayım inşallah bigün olucak :CüvCüv:
ben bundan iki ay evvel bıraktım tedaviyi.iki ay ilaç kullandım sadece fazla değil. ist ye gidip geliyodum zor geldi dengem bozuldu gidip gelmekten sıkıldım ve bidaha da gitmedim.ara verdim yaz sonuna kadar izmirde ünive.gitmeyi düşünüyorum ama bu sırada çalışmalara devam her ay yinede bi bekleyiş var anlıyacağın inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla Allahım hepimize veririnşallah beklediğin habere işarettir bu canım yaa:CüvCüv: sen de tedavimi görüyorsun.
akşam olunca acabalar kemririyor beynimi. bende 13 ü bekliyorum adetimi. kontrole gitmiştim yumurtalarım çatlamıştı. herkesin tedavisi olumlu sonuçlansın nolur yaa.. :Saruboceq: inşallah olurrrrrrrr.. ilk denemem benim.
canım normalde 28 günde bir olurum ama bazen 29, 30 da oluyo. buda son zamanlarda olmaya başladı dengem bozuldu zaten önceden hiç şaşmazdı 28 de bir gelirdi.yani benimki de yaa 13 ünde yada 11inde aynı zamanı bekliyoruz yani inşallah tutarda birlikte veririz mutlu haberleri alkisalkisalkis
Selam Asyacğıım. İğneden sonra 14 gün geçmesi gerekiyormuş kesin sonucu alabilmek için. Şimdi yapsan da pozitif çıkar zaten iğnenin etkisiyle. Biraz daha sabretmeye çalış canım. Biliyorum zor ama yapacak başka bişi yok.selam kızlar. herkes nasıl. moraller yüksek dimi. yüksek olsunhihoyyyt ya ben gün içinde pek düşünmüyorum durumumu ama akşam olunca aklıma düşüyor. kasık ağrılarım hala devam ediyor. iğnenin bugün 8. günü. yarınıda sayma 9. sositososito en erken nezaman test yapılır. ben adetimi beklemek istemiyoruuuummm. hayatımda hiç test yaptırmadım. 9. gün ideal desin bi kişi işten gelilken test yaptırcam. bu bi kişilik umuta çok ihtiyacım var. en erken ne zaman yapılır bu test. lütfen cevap yazıııııııınnnnnnnnnnnnnn....alkisalkisalkisalkisalkisalkisa.s.
ilk günaydın benden olsun şekerler kuzum çok şükür kistin yokmuş canım şimdi usul usul adetini bekle canımcım kızlar biraz önce şekerli suyumu içtim bayıldı herhalde çocuk içimde hiç kımıldamıyo bende bayılacam nerdeyse şimdi 1 saat beklemem gerek
iğnenın üstunden 14 gun gecmesı gerekıyo cnm yoksa sonuc senı yanıltır iğnenın etkısı pozıtıfcıkarabılıyo az kalmıs sabret bıraz daha ne zordur bılırım beklemek,inşş bebısın gelır cnmselam kızlar. herkes nasıl. moraller yüksek dimi. yüksek olsunhihoyyyt ya ben gün içinde pek düşünmüyorum durumumu ama akşam olunca aklıma düşüyor. kasık ağrılarım hala devam ediyor. iğnenin bugün 8. günü. yarınıda sayma 9. sositososito en erken nezaman test yapılır. ben adetimi beklemek istemiyoruuuummm. hayatımda hiç test yaptırmadım. 9. gün ideal desin bi kişi işten gelilken test yaptırcam. bu bi kişilik umuta çok ihtiyacım var. en erken ne zaman yapılır bu test. lütfen cevap yazıııııııınnnnnnnnnnnnnn....alkisalkisalkisalkisalkisalkisa.s.
ilk günaydın benden olsun şekerler kuzum çok şükür kistin yokmuş canım şimdi usul usul adetini bekle canımcım kızlar biraz önce şekerli suyumu içtim bayıldı herhalde çocuk içimde hiç kımıldamıyo bende bayılacam nerdeyse şimdi 1 saat beklemem gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?