Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

bende kaçıyorum eşimin halası ablası çoluk çocuk geliyormuş öptüm sizi sonra görüşürüz kuzum gelince yaz ben bugün okuyamasamda yarın sabah okurum merakta bırakma beni...
cnmm gıttım geldım önce şüphelendı dr şüphelı durum var gubu test yapalım dedı neyse yaptık negatf:)zatn bılıodum ben.kıst yok dedı regl olmak uzeresın buyuk ıhtımale dedı ılaç verdı.olursam ılaçı ıcmıycem bakalım:)
geldım cnmm geldım evet kortugum olmadı cok sukur reglımı beklıycem buyuk bı sabırsızlıkla :)))))))))))))msn detayları yazsımmmmmmmmmmm
İnŞallah tez zamanda bebeĞİ olmyan arkadaŞların bebeĞİ olur allahım dualarım sİzİnle arkadaŞlar
Amin cnmmm Aminnnnnnnn

Evet gülüm yokmuş kist neyim. Buna şükür. Şimdi dediğin gibi büyük bir sabırla adetini bekliyceksin şimdii. Hakkında hayırlısı bebeeeemm

Amin cnm hepımız için Rabbımhayırlksını versın...ben kalkemyimek yapimmmm koskocamannnnnnnnnnnn öptummm

Amin cnm hepımız için Rabbımhayırlksını versın...ben kalkemyimek yapimmmm koskocamannnnnnnnnnnn öptummm

İyi akşamlar datluuum... Kolay gelsin.
Ben de kaçayım artıkın, mesai bitti nihayet. Eve gidip yemecikler yapayım.
Sabaha bol bol hamiş haberi alırıs inşallahh...

arkadaşlar ben de 3 yıllık evliyim bu ay aşılama olcam dahaönce aşılama olup hamile kalan varmı benim ikinci aşılamam:sm_confused:nolur dua edin benim içinopuyorumnanaktan

selam kızlar. herkes nasıl. moraller yüksek dimi. yüksek olsunhihoyyyt ya ben gün içinde pek düşünmüyorum durumumu ama akşam olunca aklıma düşüyor. kasık ağrılarım hala devam ediyor. iğnenin bugün 8. günü. yarınıda sayma 9. sositososito en erken nezaman test yapılır. ben adetimi beklemek istemiyoruuuummm. hayatımda hiç test yaptırmadım. 9. gün ideal desin bi kişi işten gelilken test yaptırcam. bu bi kişilik umuta çok ihtiyacım var. en erken ne zaman yapılır bu test. lütfen cevap yazıııııııınnnnnnnnnnnnnn....alkisalkisalkisalkisalkisalkisa.s.

merhaba arkadaşlar uzun zamandan beridir yazmıyodum ama ilginç bi şey oldu sizle paylaşmadan edemedim inşallah hepimizin umduğu gibidir ohaoldumsmile son bir haftadır sol bacağım çok fena kasıldı ve son iki gündür açık kahverengi pembemsi damla şeklinde akıntım var daha adetime bir hafta var ve adet olcakmışım gibi hissediyorum.inşallah yine hüsranla sonuçlanmaz.normalde benim adetim kendini pek belli etmeden birden gelir ve ilk gün sancım olur.ay inşallah bu kez tutmuştur yaa.bende burdan mutlu haberimi vermek istiyorum artık yaaaaa

canım ii akşamlar seni çok ii anlıyorum çünkü bende bugün test alıp yapmayı düşündün ama yapmadım çünkü daha adetime bir hafta var çıkmaz diye.hüsrana uğramak istemiyosan biraz bekle derim ben.hem şuanda yanlış sonuç verme gibi bi ihitimalide var ilacın etkisinden dolayı.sabır canım sabır bende aynı durumdayım inşallah bigün olucak :CüvCüv:

inşallah beklediğin habere işarettir bu canım yaa:CüvCüv: sen de tedavimi görüyorsun.

akşam olunca acabalar kemririyor beynimi. bende 13 ü bekliyorum adetimi. kontrole gitmiştim yumurtalarım çatlamıştı. herkesin tedavisi olumlu sonuçlansın nolur yaa.. :Saruboceq: inşallah olurrrrrrrr.. ilk denemem benim.

inşallah beklediğin habere işarettir bu canım yaa:CüvCüv: sen de tedavimi görüyorsun.
ben bundan iki ay evvel bıraktım tedaviyi.iki ay ilaç kullandım sadece fazla değil. ist ye gidip geliyodum zor geldi dengem bozuldu gidip gelmekten sıkıldım ve bidaha da gitmedim.ara verdim yaz sonuna kadar izmirde ünive.gitmeyi düşünüyorum ama bu sırada çalışmalara devam her ay yinede bi bekleyiş var anlıyacağın inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla Allahım hepimize verir

canım normalde 28 günde bir olurum ama bazen 29, 30 da oluyo. buda son zamanlarda olmaya başladı dengem bozuldu zaten önceden hiç şaşmazdı 28 de bir gelirdi.yani benimki de yaa 13 ünde yada 11inde aynı zamanı bekliyoruz yani inşallah tutarda birlikte veririz mutlu haberleri alkisalkisalkis

:Saruboceq: aminnnnnnnnn canım amin.. hadi yatarken dua edelim. iyi geceler. öptüm opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

ilk günaydın benden olsun şekerler kuzum çok şükür kistin yokmuş canım şimdi usul usul adetini bekle canımcım kızlar biraz önce şekerli suyumu içtim bayıldı herhalde çocuk içimde hiç kımıldamıyo bende bayılacam nerdeyse şimdi 1 saat beklemem gerek

Günaydın arkadaşlar, hayırlı sabahlaar.

Selam Asyacğıım. İğneden sonra 14 gün geçmesi gerekiyormuş kesin sonucu alabilmek için. Şimdi yapsan da pozitif çıkar zaten iğnenin etkisiyle. Biraz daha sabretmeye çalış canım. Biliyorum zor ama yapacak başka bişi yok.

Günaydın Sultaaanım. Allah kolaylık versin canım. Zor olduuğunu söylüyorlar şeker yüklemesinin. Benim zamanımda yoktu böyle şeyler ben bilmiyorum o yüzden. İnşallah sonucu da güzel çıkar.

iğnenın üstunden 14 gun gecmesı gerekıyo cnm yoksa sonuc senı yanıltır iğnenın etkısı pozıtıfcıkarabılıyo az kalmıs sabret bıraz daha ne zordur bılırım beklemek,inşş bebısın gelır cnm

gunaydın cnm saol tatlım ya valla cok sukur korktugum olmadı beklıorum uslu uslu :)))ben bılmıodum bak bunu seker yuklemısını aslında dun dr daykenhamıs bı kadına dayapoıcaklardı duydum ama nıye bılımorum hersey yolundagıder inşş cnm Allah kolaylık versın

gunaydınnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…