Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

bende kaçıyorum eşimin halası ablası çoluk çocuk geliyormuş öptüm sizi sonra görüşürüz kuzum gelince yaz ben bugün okuyamasamda yarın sabah okurum merakta bırakma beni...
E kaç bakalım minnoşuuum. Bak misafirlerine. Ama arayı uzatma özletme kendini.

Hoşgeldiiin örttmenim. Evet gülüm burası hep bildiğin gibi. Şimdi de serselo heyecanlandırıyor bizi. Ondan umutlanıyoruz. alkisalkisalkis İki gün niye sürüyor ki adetin anlayamadım.

5 inde olmam gerekiyordu
canım inşallah hamilesindir hadi bakalım

ya sen hamişsin değil mi kutlarım canım ne kadar oldu ben uzun süredir yoktum topikte belki hatırlarsın beni
hatırladım canım benimde öğreneli çok olmadı
25 mayısta adet olmam gerekiyordu şimdi 5+6 hamileyim inşallah bi de kese görünürse tam hamileyim dicem o zamn

Son düzenleme:

canım hiç test yapmışmıydın üstüne görüyor olabilirsin belki

BugÜn nete gıremeyecektım ÇÜnkÜ bugÜnlÜk farklı bırımdeyım ama Şanslıyım bu bılgısayarda da net aÇıkmıŞ

Umutlum nasılsın hayatım
İyiyiim canımiçcii olumunekankayizsmile Haalaa UMUTLUYUUM sırnaşık şey Kilona da fazla takılma tatlım, olacak o kadarcık. Sen ilk başlarda hiç almadın, şimdi ayda 4 kilo alman bence çok doğal. Ben 7 ayda 14 kilo almıştım oğlanda. Her ay muntazaman 2 kilom vardı yani. Yine de doktorunu dinlemeye çalış güzelim, sonra ödemdi, şişlikte sen uğraşacan. Yaz hamileliği de bu yüzden zor oluyor işte. Allah kazasız belasız zor zamanlarınızı atlatmayı nasip etsin inşallah.
hatırladım canım benimde öğreneli çok olmadı
25 nisanda adet olmam gerekiyordu şimdi 5+6 hamileyim inşallah bi de kese görünürse tam hamileyim dicem o zamn

Hayrancığım kontrolün ne zamandı. Bir hayli büyümüş bebişin kesesi görünür herhalde artık. 25 nisan demişsin adet olman gereken tarihe ama mayıstı herhalde.

Umutlu22 canım çok üzüldüm ama hayırlısı olsun , tekrar hamiş olursun inşallah. Fartutal mı düşüğe neden oldu , dr un bişey dedimi onunla ilgili, şuan bende farlutal kullanıyorum da , Fartutal kullanırkende hamile kalanları duydum ,çok sabırsız bir bekleyiş oluyor, keşke aklımıza getirmedek dimi yaa,

Hayrancım allahın İznİyle kesende gÖrÜnecek hayatım rahat ol
inşallah canım zaten göğüs uçlarımda koyulaşma başladı bunlar galiba belirtisi dimi

canım kontrolüm aslında bugündü ama ben zırt pırt doktor için izin aldığımdan çok göze batıyo galiba amirim bişey demiyo hemen izin veriyo da ben rahat olamıyom bu yüzden cumartesiye randevu aldım o zamn kalp atışı da duyulabiliyormuş galiba evet canım yanlışlıkla 25 nisan yazmışım düzelttim 25 mayıs olacaktı

canım benim de kiloyla başım dertte yalnız ben çok zayıfım doktor az kilo almalısın dedi inşallah bi sıkıntı olmaz 46 kiloyum ben

Evet gülüm, Allahım hepimize hayırlısı neyse onu versin. Ferlutal dan dolayı değildi düşüğüm, sebebiini bilmiyorum canım. Ama doktorumun dediğine göre ondan dolayı değilmiş, çünkü düşük tehlikesi için de kullanılıyormuş. Sen yüreğini ferah tut yanii.

arkadaşlar bu ilaçları doktor tavsiyesiylemi içiyosunuz yoksa doktora sormadan kendi içen varmı acaba 5 aydır hamile kalmaıyorum kendim alıp içsem bişey olurmu acaba

arkadaşlar bu ilaçları doktor tavsiyesiylemi içiyosunuz yoksa doktora sormadan kendi içen varmı acaba 5 aydır hamile kalmaıyorum kendim alıp içsem bişey olurmu acaba

Bu tarz ilaçları doktor tavsiyesi olmadan kullanmak sakıncalı Dilekçiğim. Çünkü çoğu dr yumurtlama takibi yapıyor. Çok fazla büyürse kiste dönüşebilir. Ayrıca kendi kendine çatlamazsa dr yumurtaları çatlatmak için iğne veriyor. Bence sen de kendi kendine kullanmamalısın canım.

anladım bu ay doktora gidicem zaten daha önce 2 kere doğal yolla hemen hamile kaldım ama düşük yaptım ki kere kan pıhtılaşması var bende tedavi görüyorum

canım benim de kiloyla başım dertte yalnız ben çok zayıfım doktor az kilo almalısın dedi inşallah bi sıkıntı olmaz 46 kiloyum ben

boyun kaç canım , ama aşırı da zayıf değilsin aslında , sen yinede dr unu dinle çok çok ye :) hamişliğin hayırlı uğurlu olsun Allah'ım herkese nasip etsin. Bebişin sağlığıda iyi olur inşallah

Kızlar selam... bugün çok fazla okuyamadım topic'i geçmişe de bakmadan direkt dalayım dedim.. Sanırım Kuzu doktora gitti yada kan vermeye ve sonuç bekliyoruz... Umarım hayırlı haberlerle gelir... Ben 28inde çatlatma iğnesi vurulduğumda doktor 29unda başlamam için progestan vermişti yine fakat bu sefer sabah 1 akşam 1 değil sabak 1 akşam 2 vermişti ve haliyle 10 günde bitti ilaç.Akşam son 2 hapı içeceğim ve sonra 1 hafta içinde adetim gelmezse doktora gdecekmişim.
Kızlar lütfen dua edin bebeğim gelmiş olsun...

canım boyum 1.57 zayıf olunca kaliteli yumurta üretilmiyomuş sağol canım allah tüm isteyenlere nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…