E kaç bakalım minnoşuuum. Bak misafirlerine. Ama arayı uzatma özletme kendini.bende kaçıyorum eşimin halası ablası çoluk çocuk geliyormuş öptüm sizi sonra görüşürüz kuzum gelince yaz ben bugün okuyamasamda yarın sabah okurum merakta bırakma beni...
selaaaaaaaaam
ben geldimmm
geçmişi okudum hatta keşke boşuna okumasaydım
esemosum serseloma özet geçmiş nasılsa dedimkaydirigubbakcemile3
kuzum inş. hayırlı haberlerle döner
benimde 5 gün süren reglim 2 güncük sürdü
ki ben rahim duvarını kalınlaştırıcı kullanmıştım
diodum bu ay ben reglimi durduramıcam heralde
ama dediklerime alınmış olmalı ki
hemen bitiverdi
hatırladım canım benimde öğreneli çok olmadı5 inde olmam gerekiyordu
canım inşallah hamilesindir hadi bakalım
ya sen hamişsin değil mi kutlarım canım ne kadar oldu ben uzun süredir yoktum topikte belki hatırlarsın beni
selaaaaaaaaam
ben geldimmm
geçmişi okudum hatta keşke boşuna okumasaydım
esemosum serseloma özet geçmiş nasılsa dedimkaydirigubbakcemile3
kuzum inş. hayırlı haberlerle döner
benimde 5 gün süren reglim 2 güncük sürdü
ki ben rahim duvarını kalınlaştırıcı kullanmıştım
diodum bu ay ben reglimi durduramıcam heralde
ama dediklerime alınmış olmalı ki
hemen bitiverdi
İyiyiim canımiçcii olumunekankayizsmile Haalaa UMUTLUYUUM sırnaşık şey Kilona da fazla takılma tatlım, olacak o kadarcık. Sen ilk başlarda hiç almadın, şimdi ayda 4 kilo alman bence çok doğal. Ben 7 ayda 14 kilo almıştım oğlanda. Her ay muntazaman 2 kilom vardı yani. Yine de doktorunu dinlemeye çalış güzelim, sonra ödemdi, şişlikte sen uğraşacan. Yaz hamileliği de bu yüzden zor oluyor işte. Allah kazasız belasız zor zamanlarınızı atlatmayı nasip etsin inşallah.Umutlum nasılsın hayatım
hatırladım canım benimde öğreneli çok olmadı
25 nisanda adet olmam gerekiyordu şimdi 5+6 hamileyim inşallah bi de kese görünürse tam hamileyim dicem o zamn
Kan testi yaptırmıştım sonuç 0,5 çıkmıştı. Ferlutal verdi doktorum. Günlerce kahverengi lekelenmelerim oldu, sonunda kanamam çoğaldı ben de adet oldum dedim ve 3. günü kist neyim var mı diye doktora gittim. Muayene ederken rahim duvarı kalınlaşmış dedi hemen bi kan testi yaptır dedi. Ama olur mu ferlutal kullanmıştım dedim, düşük tehlikesi için de viryoruz o ilacı dedi. Eee adetliyim dedim, olsun üstüne görmüşsündür dedi. Kan testi yaptırdım ve sonuç 831 çıktı. Evet hamileydim ve şaşkındım. İki gün sonra gel kan tahlilini yenileyelim dedi. Gittiğimde 900 küsürlerde kalmıştı ikiye katlaması gerekirken. Sonucunda da düşük ve kürtajj.... Allah sizlere yaşatmasın.
Evet canım çok büyük bir sürprizdi ama düşükle sonuçlandı. Baştan dış gebelikten şüphelendiler, kürtajdan sonra patalojiye gönderdiler aldıkları parçaları, meğer dış gebelik değilmiş. Neyse, sonu hüsranla bitti ama çook tuhaf bir sürprizdi yani. inşanllah sizler çok aramazsınız bebişlerinizi.
inşallah canım zaten göğüs uçlarımda koyulaşma başladı bunlar galiba belirtisi dimiHayrancım allahın İznİyle kesende gÖrÜnecek hayatım rahat ol
İyiyiim canımiçcii olumunekankayizsmile Haalaa UMUTLUYUUM sırnaşık şey Kilona da fazla takılma tatlım, olacak o kadarcık. Sen ilk başlarda hiç almadın, şimdi ayda 4 kilo alman bence çok doğal. Ben 7 ayda 14 kilo almıştım oğlanda. Her ay muntazaman 2 kilom vardı yani. Yine de doktorunu dinlemeye çalış güzelim, sonra ödemdi, şişlikte sen uğraşacan. Yaz hamileliği de bu yüzden zor oluyor işte. Allah kazasız belasız zor zamanlarınızı atlatmayı nasip etsin inşallah.
Hayrancığım kontrolün ne zamandı. Bir hayli büyümüş bebişin kesesi görünür herhalde artık. 25 nisan demişsin adet olman gereken tarihe ama mayıstı herhalde.
Umutlu22 canım çok üzüldüm ama hayırlısı olsun , tekrar hamiş olursun inşallah. Fartutal mı düşüğe neden oldu , dr un bişey dedimi onunla ilgili, şuan bende farlutal kullanıyorum da , Fartutal kullanırkende hamile kalanları duydum ,çok sabırsız bir bekleyiş oluyor, keşke aklımıza getirmedek dimi yaa,
Umutlu22 canım çok üzüldüm ama hayırlısı olsun , tekrar hamiş olursun inşallah. Fartutal mı düşüğe neden oldu , dr un bişey dedimi onunla ilgili, şuan bende farlutal kullanıyorum da , Fartutal kullanırkende hamile kalanları duydum ,çok sabırsız bir bekleyiş oluyor, keşke aklımıza getirmedek dimi yaa,
arkadaşlar bu ilaçları doktor tavsiyesiylemi içiyosunuz yoksa doktora sormadan kendi içen varmı acaba 5 aydır hamile kalmaıyorum kendim alıp içsem bişey olurmu acaba
Bu tarz ilaçları doktor tavsiyesi olmadan kullanmak sakıncalı Dilekçiğim. Çünkü çoğu dr yumurtlama takibi yapıyor. Çok fazla büyürse kiste dönüşebilir. Ayrıca kendi kendine çatlamazsa dr yumurtaları çatlatmak için iğne veriyor. Bence sen de kendi kendine kullanmamalısın canım.
canım benim de kiloyla başım dertte yalnız ben çok zayıfım doktor az kilo almalısın dedi inşallah bi sıkıntı olmaz 46 kiloyum ben
boyun kaç canım , ama aşırı da zayıf değilsin aslında , sen yinede dr unu dinle çok çok ye :) hamişliğin hayırlı uğurlu olsun Allah'ım herkese nasip etsin. Bebişin sağlığıda iyi olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?