ilk günaydın benden olsun şekerler kuzum çok şükür kistin yokmuş canım şimdi usul usul adetini bekle canımcım kızlar biraz önce şekerli suyumu içtim bayıldı herhalde çocuk içimde hiç kımıldamıyo bende bayılacam nerdeyse şimdi 1 saat beklemem gerek
Günaydın Kuuzuum. He gülüm nöbetçi KK lılar senle beniz bugün. Gerçi ben hergün nöbetteyim. demek uslu uslu adetini bekliyorsun. Benim gibi yanii boshayallersmileGerçi bazen ben usluluğu bırakıp delleniyorum ama yapacak birşey yok. Yine de bekliyciiik.umutparem ıkımız kalmısız kımsecıkler yok
kuzummm umutlummm nasılsınız bakalımzemuszemus
arkadaşlar ben de 3 yıllık evliyim bu ay aşılama olcam dahaönce aşılama olup hamile kalan varmı benim ikinci aşılamam:sm_confused:nolur dua edin benim içinopuyorumnanaktan
merhaba arkadaşlar uzun zamandan beridir yazmıyodum ama ilginç bi şey oldu sizle paylaşmadan edemedim inşallah hepimizin umduğu gibidir ohaoldumsmile son bir haftadır sol bacağım çok fena kasıldı ve son iki gündür açık kahverengi pembemsi damla şeklinde akıntım var daha adetime bir hafta var ve adet olcakmışım gibi hissediyorum.inşallah yine hüsranla sonuçlanmaz.normalde benim adetim kendini pek belli etmeden birden gelir ve ilk gün sancım olur.ay inşallah bu kez tutmuştur yaa.bende burdan mutlu haberimi vermek istiyorum artık yaaaaa
cnmm gıttım geldım önce şüphelendı dr şüphelı durum var gubu test yapalım dedı neyse yaptık negatf:)zatn bılıodum ben.kıst yok dedı regl olmak uzeresın buyuk ıhtımale dedı ılaç verdı.olursam ılaçı ıcmıycem bakalım:)
geldım cnmm geldım evet kortugum olmadı cok sukur reglımı beklıycem buyuk bı sabırsızlıkla :)))))))))))))msn detayları yazsımmmmmmmmmmm
Amin cnmmm Aminnnnnnnn
ayyyy kıyamam ben size içiniz bayılmıştır valla neyse canım sonucun güzel çıksında tek biraz içiniz bayılı versin..
gunaydınn canımcım iiyız valla nossun,sennasılsın cnmmmkuzummm umutlummm nasılsınız bakalımzemuszemus
beklıom yaa amayakın galıba yuzumde doktu cunku buda demek oluoki regl baya yakın :)))nöbetı devredecegım cıkıcm bende 1 saate kadar anacuguma gıdıcem bende bugunGünaydın Kuuzuum. He gülüm nöbetçi KK lılar senle beniz bugün. Gerçi ben hergün nöbetteyim. demek uslu uslu adetini bekliyorsun. Benim gibi yanii boshayallersmileGerçi bazen ben usluluğu bırakıp delleniyorum ama yapacak birşey yok. Yine de bekliyciiik.
Günaydın Emineciğiim. Hoşgeldin. Biz gayet usluyuss bebişim sen nasılsıın kaydirigubbakcemile3
Günaydın kızlar... dün yazmıştım ama bana hiç yorum yazan olmamışarada kaynayıp gitmişim...
bayıldık teyzesi sorma ama şimdi simit peynir yiyoruz biraz kendimize geldik sen nasılsın tatlım
gunaydınn canımcım iiyız valla nossun,sennasılsın cnmmm
beklıom yaa amayakın galıba yuzumde doktu cunku buda demek oluoki regl baya yakın :)))nöbetı devredecegım cıkıcm bende 1 saate kadar anacuguma gıdıcem bende bugun
gunaydın cnmmmm :kedi:gormemısmıyız yaaaww:kedi:bilmiyorumkismile
Kızlar selam... bugün çok fazla okuyamadım topic'i geçmişe de bakmadan direkt dalayım dedim.. Sanırım Kuzu doktora gitti yada kan vermeye ve sonuç bekliyoruz... Umarım hayırlı haberlerle gelir... Ben 28inde çatlatma iğnesi vurulduğumda doktor 29unda başlamam için progestan vermişti yine fakat bu sefer sabah 1 akşam 1 değil sabak 1 akşam 2 vermişti ve haliyle 10 günde bitti ilaç.Akşam son 2 hapı içeceğim ve sonra 1 hafta içinde adetim gelmezse doktora gdecekmişim.
Kızlar lütfen dua edin bebeğim gelmiş olsun...
yarına antepten baklavamız gelecek kızlar babamız en sonuda verdi siparişi oğlu olunca işin içinde normalde canım hiç bişey çekmedi eşime hiç zorluk çıkarmadım ama bunu bulacaksın dedim
inş. o beklemediğin adetin hiç gelmez bu ay ve hamiş haberini burdan duyurursun canım sağlıklı rahat güzel de bi hamişlik geçirirsin inş.kızzz içime doğdu sanki sen hamiş kalacan bu ay eğer kalırsan bak müjdemi isterim şimdiden...
Tamam şekerim... Bak hem Ankaradaymışsın :) yemek ısmarlarım bu haberin üstüne :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?