Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

ayyyy kıyamam ben size içiniz bayılmıştır valla neyse canım sonucun güzel çıksında tek biraz içiniz bayılı versin..

umutparem ıkımız kalmısız kımsecıkler yok
Günaydın Kuuzuum. He gülüm nöbetçi KK lılar senle beniz bugün. Gerçi ben hergün nöbetteyim. demek uslu uslu adetini bekliyorsun. Benim gibi yanii boshayallersmileGerçi bazen ben usluluğu bırakıp delleniyorum ama yapacak birşey yok. Yine de bekliyciiik.
kuzummm umutlummm nasılsınız bakalımzemuszemus

Günaydın Emineciğiim. Hoşgeldin. Biz gayet usluyuss bebişim sen nasılsıın kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar ben de 3 yıllık evliyim bu ay aşılama olcam dahaönce aşılama olup hamile kalan varmı benim ikinci aşılamam:sm_confused:nolur dua edin benim içinopuyorumnanaktan

slm canım bende iki kere aşılama yaptırdım ama benimkiler malesef tutmadı ama inş. senin aşılaman tutar ve yavruna bu ay kavuşursun inşşşşşşşşşş.........

Günaydın kızlar... dün yazmıştım ama bana hiç yorum yazan olmamış arada kaynayıp gitmişim...

belirtilerin hamişlik belirtisine benziyor canım ama günün gelmeden de umutlanma inş. hamiş haberini burdan duyurusun haftaya senin içinde bi halay çekeriz burda inşşşşşş...

kuzumm çok şükür kötü bişey çıkmamasına sevindim canım kırmızılarıda bi gör yeni ay yeni umudun olsun canım bebeişin sana süprizz yapsın...

kuzummm umutlummm nasılsınız bakalımzemuszemus
gunaydınn canımcım iiyız valla nossun,sennasılsın cnmmm
beklıom yaa amayakın galıba yuzumde doktu cunku buda demek oluoki regl baya yakın :)))nöbetı devredecegım cıkıcm bende 1 saate kadar anacuguma gıdıcem bende bugun
Günaydın kızlar... dün yazmıştım ama bana hiç yorum yazan olmamış arada kaynayıp gitmişim...

gunaydın cnmmmm :kedi:gormemısmıyız yaaaww:kedi:bilmiyorumkismile

umutlum bende iyiyim çok şükür öyleee duruyorum işte sen neyaptın canım kırmızılar yok demi yine offffffffff...bak bu hafta doktora gidecen haaaa tamammııııııklava:

yok ben arada kaynıyorum hep burda
Bugün çok gerginim halbuki... doktor çatlatma iğnesinin ertesi günü hep progestan verirdi ama günde 2 tane ve 15 günde biterdi.Bu sefer günde 3 tane verdi ve 10 günde bitti ilaç.Dün gece sonuncuları içtim... Şimdi beklemedeyim.
Kızlar ne olur dua edin benim için de.

yarına antepten baklavamız gelecek kızlar babamız en sonuda verdi siparişi oğlu olunca işin içinde normalde canım hiç bişey çekmedi eşime hiç zorluk çıkarmadım ama bunu bulacaksın dedim

inş. o beklemediğin adetin hiç gelmez bu ay ve hamiş haberini burdan duyurursun canım sağlıklı rahat güzel de bi hamişlik geçirirsin inş.kızzz içime doğdu sanki sen hamiş kalacan bu ay eğer kalırsan bak müjdemi isterim şimdiden...

yarına antepten baklavamız gelecek kızlar babamız en sonuda verdi siparişi oğlu olunca işin içinde normalde canım hiç bişey çekmedi eşime hiç zorluk çıkarmadım ama bunu bulacaksın dedim

:CüvCüv:cokacimcoook:roflol::roflol:afiyettt olsun sultanımmm bebişimize lop lop et olsun...

Tamam şekerim... Bak hem Ankaradaymışsın :) yemek ısmarlarım bu haberin üstüne :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…