- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
asya_denız nöbetcı kk lı olduk bu aksam senınle :)))
aynı duygular içindeyim cnm
eveeeett :)):) akşamları vve haftasonları pek kımse olmuyor . hafta ıcı gunduzde ben pek olamıyorum. sureklı heberleşmek guzel oluyor..:)) iyiki varsınız.
senınle hemen hemen aynı gıdıyoruz cnm allahım gonlumuze gore verır ınsallah hepımızın
evet aksam ve haftasonu sesız burası :)) bende sabah aksam haftasonu gırıorum hep kımse yoksa cıkıyorum .((
beraber takılırız canım uzulme.
evet cnm aynı şeyleri yaşıyoruz ve bunlar inş bebişe işarettir bnm yine var şuanda ağtım ama bu sefer kasıklarımda diilde karnımın alt kısmında bide midemde yanma oldu bugun halende araara oluyo sende oldumu böyle şeyler
bende senin gibi tedaviyle hemen olcak sanıyorum çok umutluyum bu ay inş hayal kırıklığı olmaz bakalım kısmet
ohhh olur cnmmm ii oluo valla aksamlarıda sohpettt :)))
11 gun gectı regl benım ama bsy yok ilç verdı dr regl olmayı beklıorum hala olmadım akıntım oluoo bende regl oldum sanıorum :)) bı regl olsam tedavıye baslıycz ama klomen kullandrmıycak dr ben degstım dr bu ay ilk tedavıme basloycam bu dr lakuzu senin durumun nedir ben baaaşları pek okuyamadım da beklemedemisin yoksa çalışma evresindemi
kesınlıkle. esenos ne yaptı netını hallettı mı?
11 gun gectı regl benım ama bsy yok ilç verdı dr regl olmayı beklıorum hala olmadım akıntım oluoo bende regl oldum sanıorum :)) bı regl olsam tedavıye baslıycz ama klomen kullandrmıycak dr ben degstım dr bu ay ilk tedavıme basloycam bu dr la
:
anladım cnm hakkında hayırlısı olsun inş hemen adet olursunda tedavine başlar ve bebişine kavuşursun
kuzu cnm benım ıs arkadasım asılama yapmıstı 2 hafta sonra kan testi yaptılar negatıf cık 3 hafta sonra yaptılar pozıtıf cıktı. sende hıcmı ıhtımal yok cnm ya.
boshayallersmile kızlar kayboldunuz. uyudunuz galıba hepinize tatlı ruyalar bebışlerınızı gorun ruyanızda. allah rahatlık versın
Günaydın kızlar... Nasılsınız? Umutlu'dan haber yok sanırım daha....
Kızlar dün akşam işyerinden çıkmadan wc ye gittim tam olarak minicik 2 damla kahverengimsi lekelenme olmuş çamaşırımda... sonra dedim herhalde adetim başladı tuvalet kağıdı ile sildim yok bişey:uhm: Sonra eve gittik yemek yaptım sofra kurdum sofra kaldırdım v.s. bu arada 3-4 kez girdim wc'ye ama tertemiz... Ne pembemsi ne kahvemsi nede kırmızı hiç bişey yok... Sabah kalktım dedim kesin gece geldi kırmızılarım ama yine yok sabahta tertemizdi. ne ola şimdi bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?