adet tarihin ne zmn cnm yerşelme kanaması diye birşey varmış ya o olmaya?
Canım bugün benim 15. günüm çatlatma iğnesinden sonraki... Progestan biteli de 5 gün oldu. Hatta çatlatma iğnesinin vurulduğu günü de sayarsam 16.günüm bugün.
inş iyi birşeye işarettir cnm
seninde kasık ağrıların oldumu şuan ne gibi belirtilerin var bide bana drum progestan bittikten sonra 3 gün içinde adet olmuyosan gel kanda bakalım dedi
inş iyi birşeye işarettir cnm
seninde kasık ağrıların oldumu şuan ne gibi belirtilerin var bide bana drum progestan bittikten sonra 3 gün içinde adet olmuyosan gel kanda bakalım dedi
Progestanı günde kaç tane verdi?
3 tane cnm
benim ilk klomen denemem ben sabah öğle akşam olarak içiyorum 14 ünde bitecek bnmde ilacım
18indede dra gidicem eğer adet olmazsam geçen ay kaçıncı gününde adet oldun progestandan sonra
ilk denememdeadetim gelmedi 1 hafta sonra gebelik bakıldı negatif çıkınca 5gün daha günde 2 tane kullanıp söktürdük. 2. denememde progestan bitti ve ben ertesin gün adet oldum ama over kisti oluşmuş adet olmama rağmen gitmemişti.1 ay doğum kontorl hapıyla devam etmek zorunda kaldım. şimdi 3. denemem bu.
anladım cnm inş bu denemen bebişle sonuçlanır
bakalım bnm ilk daha..kaç yumurtan oluştu bu ay bnm sağda iki solda iki vardı
bende 3 taneydi ama biri diğerlerine göre daha ufaktı... eğer hamile kalmadıysam artık klomenle devam etmeyeceğim zaten... aşılama raporu çıkarttık iğne ile tedaviye başlayacağım... çünkü klomenle az yumurtam oluşuyor.
Günaydın canım...Günaydın kızlarrrr...
inş hamilesindirde gerek kalmaz onlara cnm
gunaydın kızlarrrrr
gayecım nasılsınn nezamandır gorusemedık senınleee
Günaydın kızlar... Nasılsınız? Umutlu'dan haber yok sanırım daha....
Kızlar dün akşam işyerinden çıkmadan wc ye gittim tam olarak minicik 2 damla kahverengimsi lekelenme olmuş çamaşırımda... sonra dedim herhalde adetim başladı tuvalet kağıdı ile sildim yok bişey:uhm: Sonra eve gittik yemek yaptım sofra kurdum sofra kaldırdım v.s. bu arada 3-4 kez girdim wc'ye ama tertemiz... Ne pembemsi ne kahvemsi nede kırmızı hiç bişey yok... Sabah kalktım dedim kesin gece geldi kırmızılarım ama yine yok sabahta tertemizdi. ne ola şimdi bu?
canım inşş bu ii bsydır benımde il hamılelıgımde regl tarıhımden once bole nokta tarzında kahverengı lekelenme olmustu :))ayy hadı cnm inşş Rabbım bu ay nasıp etmıstır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?