Canım yemek yemeğe dalmıştım iş yerinde :)) yok hayatım bir gelişme aynen tertemiz devam ediyorum... kırmızılar yoklar :) :lepi:
Öğlen gittim aşılama raporumu aldım... Umarım o rapora gerek kalmaz ve çerçeveletir asarım
afıyt olsunnnn..ohhhhhhh ohhh inşş guzel hberlerı alıcaz senden cnm,aşılama raporu ne ?? bilmiyorumkismile belkı bende aşılama olucam bellı degl daha bı regl olsamm :))dr bakıcak ona gora yapıcak tedavıyı
Canım şimdi klomen ile bende çok fazla yumurta oluşmuyo oluşanlarda zaten neredeyse sınıra kadar yani çatlama sınırına kadar büyüyebiliyor.Doktorum dediki bir sonraki tedavide klomen değil iğne kullanalım onun için aşılama raporu çıkartıcaz dedi.Çünkü iğneler biraz pahalıymış sanırım ama sgk galiba yarısını ödüyormuş rapor olunca... Ben şimdi raporu aldım eğer adet olursam yeni tedavimi Gonal F ile olucam.Rapordan dolayı sgk bir kısmını ödeyecek iğnelerin.Ama aşılama yapılmayacak.Sadece daha fazla ve daha olgun yumurta oluşsun diye iğnelere geçicez.
canım hadı hayırlısı olsun inşş hıçç gerek kalmaz o raporaaa :)) ayy varya cok heyecan yaptım pzt yapıcan dımı testt
Evet eğer gelmezse pazartesine kadar yapıcam test.
canım seni yanıltmak istemem umarım hamilesindir ama iğnenin etkisiylede çıkmış olabilir..ne güzel keşke bu ay doktor banada iğne verse
mehaba bayanlar,size bişi sormak istiyorum.
ben adetimin 16. günü pregny çatlatma iğnesi vuruldum ve 5 gün ilişki tavsiye edildi,be 5. gün test yaptım ve pozitifdi.fakat iğnenin etkisi ile pozitif çıkmış olabilir dedi doktorum.
adetim yarın aslında ama ben merakta çatlıcam.
size sorum şu iğnenin etkisi geçmişimidir acaba regli günüm yarın
mehaba bayanlar,size bişi sormak istiyorum.
ben adetimin 16. günü pregny çatlatma iğnesi vuruldum ve 5 gün ilişki tavsiye edildi,be 5. gün test yaptım ve pozitifdi.fakat iğnenin etkisi ile pozitif çıkmış olabilir dedi doktorum.
adetim yarın aslında ama ben merakta çatlıcam.
size sorum şu iğnenin etkisi geçmişimidir acaba regli günüm yarın
selam bayanlar ya üstümde nasıl bi halsizlik var sabahtan beri elim bi işe değmedi birde 1 saat uyumuşum kanepede uzanırken normalde gündüz asla uyumam eşim bile şaşırdı..iğnenin böyle bi etkisi oldumu sizde
kızlar hastaneye gittim kese göründü ikizmiş ay nasıl şktayım şu anda
ayyyyyyyyy canımmm yaa süprıze bak :))) Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın cnmm:Saruboceq:
amin canım inşallah sizlere de nasip eder rabbim
inanın şoktayım şu anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?