Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

günaydın alminas
gunaydın canım nasılsınn

evet canım karsılasamıyoruzz prenses buaralar cok hareketlı sonlara yaklastık artık 5 haftamız kaldı ama hala heyecan yok bızde :) ellerım ve ayaklarım cok sıs gayecım hıc hareket edemıyorum cok acı verıyorr

tedavın umarım olumlu sonuclanırr bıldıgımn kadarı ıle ıgne tedavısı cok daha etkılıymıss daha fazla sayıda ve buyuk boyutta yumurta olusmasına neden oluyormuss umarım ıyı sonuc alırsınn hatta ıgneye gerek kalmazz bır bakmıssın buay hamılesınn :))

gunaydın seldaaa

günaydım canımm nasılsın minik nasılll az kaldı hayırlısıyla bugunlerde gesınde bıtanenı al kucagına canım

kızlar ben cıkıorum cok öptum sızı sevdacım ii bakın kenıdınıze inşş geldıgımde burda olursun sohpet ederız accık:) gayecım guzel hbrler verırsın sende inşşşşş bsbırkın ii bak kenıne sende cnm byesssssss

canlarım ben şimdi 30 mayıs sabah 10 da iğne vurundumya nezaman test yaptıracağım. 30 maysısı sayarsak bugun 14. gün saymazsak yarın 14. gün. gecen ay 11 mayısta adet olmustum. 1 - 2 gun atar benım adet tarıhım. kasık ağrılarımda azaldı gibi.

şekerim bende aynen 28 inde saat 10 gibi vuruldum :)) ben şimdi 28ini saymıyorum 29 unda bu yana sayınca benim 15. günüm oluyor.Geçen ay 14 Mayısta adet olmuştum o yüzden ben yinede 14 mayısa kadar beklicem.Eğer o zamana kadar gelmezse test yapıcam yoksa iğneden dolayı testte 2. çizgi silik çıkıyor

Selam Kızlar
Kuzucum ben Adet oldum. Bi zahmet beni Temmuza atıver. Atmışken ondan sonra Ağustos Eylül falan devam ederiz artık. mafoldumben mafoldumben mafoldumben
mafoldumben mafoldumben

beklemeye dvam eicez yani vereliniortak

Selam Kızlar
Kuzucum ben Adet oldum. Bi zahmet beni Temmuza atıver. Atmışken ondan sonra Ağustos Eylül falan devam ederiz artık. mafoldumben mafoldumben mafoldumben
mafoldumben mafoldumben

canım önümüzdeki ay senin ayın olur inşallah üzülmea.s.

beklemeye dvam eicez yani vereliniortak

canım önümüzdeki ay senin ayın olur inşallah üzülmea.s.
ınşallah canım. Ama şonuda söylemeden geçemicem. Ne olur belirtilere takılıpta acaba hamilemiyim diye kaptırmayın kendinizi. Sonra üzüntüsü gerçekten daha da büyük oluyor.. Benim bu ay şiddetli şekilde kasıklarım ağrıdı hatta bacaklarıma vurdu ağrısı. Zor yürüdüm mesela dün. Belim ağrıdı.. Bi hafta boyuncada ara ara midem bulandı. Galiba dedim bu sefer tuttu. Hani ne kadarda vücudumu dinlemicem dediysemde o kadar çok ağrım vardıki. Ben bu ay Klomende kullanmamıştım ama Klomen kullandığım zamanlar bile bu kadar kasıklarım ağrımamıştı. Mevlam ne eylerse güzel eyler. Herşeyde vardır bir hayır. Anne olmak isteyen herkese o güzel duyguyu yaşatsın Rabbim.

Selam Kızlar
Kuzucum ben Adet oldum. Bi zahmet beni Temmuza atıver. Atmışken ondan sonra Ağustos Eylül falan devam ederiz artık. mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Canım yok öyle ağustostan eylülden bahsetmek... İnşallah Temmuzda kavuşacaksın bebeğine... Ne yapalım bizim sıpalar biraz nazlılar... :))
Belirtiler konusunda da haklısın... bugün iğneden sonraki 15. günüm ve ilk kez test yapmadan duruyorum.Bundan önceki denemelerde 12. gün falan başlardım tst yapmaya hergin 1 test yapardım... tabi iğneden dolayı 2. çizgi silik çıkardı ve ben sevinirdim... sonra kırmızılar gelince büyük yıkım olurdu... Bu sefer sabırla pazartesini bekliicem.

Canım inşallah pazartesi güzel sonuç alırsın. Ne zaman yeni bir hamiş haberi alırsam inan çok seviniyorum çünkü bizi bir tek biz anlıyoruz. Neler hissettiğimi neler yaşadığımı.. ıçimdeki bu Bebek tutkusunu bir tek sizler anlıyorsunuz. opuyorumnanaktan

Selam Kızlar
mafoldumben mafoldumben

canımmm üzülme hayırlısı boyleymıs cok haklısın agrılara belirtilere takılıoruz umutlanıoruz bende bu ay ole oldum kloemn kulanmadım ama agrılarım kullandıgım donemden daha da coktu umutlandım bıde reglmım gecınce dahada umutlandım ama neyazıkkı yok 11 gun gectı regl hala ıolmadım daha.12 temmuz dıe yazıorum cnm senı inşş bı onrakı ay hamıs lıstesınde olursun tatlımzemuszemus

KİM........................... NE KULLANDI.......................................... .......MUHTEMEL DOĞUM TARİH

1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLO MEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::KL OMEN
6.EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAP HENE
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHE NE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONA PHENE
12.YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ
13.SEMA3455::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İ LAÇSIZ ::::::::::::::::::::::::hoşgeldinçağatay bebek
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE :::::::::::::::::::::::hoşgeldin MERT bebek
15.BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :::::::::::::::::::::::hoşgeldin Öykü bebek
16.elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
18.MİLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:::::::: ::::::::::::::hoşgeldin selin bebek
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin burçinbebek
20.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin kıvançBebek
21.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
22.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
23.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
24.sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
25.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSI Z
26.güngüneş::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
27.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::İLAÇSIZ
28.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE
29.nlgunözkan23:::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
30.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
31.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
32.ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
33.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
34.melankolia::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
35.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
36.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
37.mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::AŞILAM A
38.begim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
39.eylem_:::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::
40.mazbut::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
41.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN
42.APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
43.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
44.esraie::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: :::::::::::::
45.dahiliye::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
46.gulsah1985::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
47.beyazbeyaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::iLAÇSIZ
48.berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
49.bade22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
50.hazann::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
51.26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::17 ARALIK 2009
52.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::K LOMEN
53.yaren35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN :::::::::::::::::::::::hoşgeldin yağız bebek
54.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::İLAÇSIZ
55.ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN ::::::::::::::::::::::11 OCAK 2010
56.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMİN:::::::::: :::::::::::::19 OCAK 2010
57.kadus:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::19 OCAK 2010
58.bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ ::::::::::::::::::::::13 OCAK 2010
59.sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::.... :..:İLAÇSIZ:::::::::::::::::::::: 20 OCAK 2010
60.tubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
61.maksimen::::::::::::::::::::::::::::::::::::SER OPHENE
62.sudembebis::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
63.bulu_dreya::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
64.sudem:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
65.blancedblue:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
66.adria:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
67.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::MENOGON
68.melocum:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
69.mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İL AÇS IZ::::::::::::::::hoşgeldin serkan bebek
70.TOTEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
71.babylove::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
72.bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
73.ilsenim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
74.asinaz24::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
75.rüzgaryağmur::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
76._ezgi_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
77.simge8081:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
78.bebeg83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN::::::::::::::::::::NİSAN 2010
79.zeynur::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
80.edda_edda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN ( İKİZİ OLACAK)
81.serenay2010:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
82.kardelenseval:::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN::::: hoşgeldin zümra neva bebek
83.BEBEĞİMİZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN (1 ay önce klomen kullandı)
84.nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN ( 1 ay önce klomen kullandı)
85.psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::İLAÇSIZ (ovulasyon testi kullandı)
86.gulcangulcan::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN (glu kofen-bal.tarçın.çörekotu)
87.gelinc::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
88.gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
89.zeyhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (adaçayı içti)
90.SEVRA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
91.demet84izmir::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::İLAÇSIZ
92.zehra.tugba:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
93.Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN
94.tombilibu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
95.başak84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
96.elvan77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::KLOMEN
97.nefertiti50:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::KLOMEN
98.askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::İLAÇSIZ
99.justreader::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (bal.tarçın.çörekotu-ateş ölçme)
100.antiope::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::İLAÇSIZ
101.pamuksel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::Y.ÇATLATMA İĞNESİ
102.Civ-civ1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
103.Kuzu81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
104.alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::İLAÇSIZ .................19 AGUSTOS
105.özlem147...................................... ...............KLOMEN+IGNE
106.a&s........................................... ................... bcg
107.sultan1984.................................... ...............ILACSIZ KÜR İLE .........24 EYLÜL
108.ipekyol51..................................... ................SEROPHENE+İĞNE
109.özemek........................................ ..................KLOMEN
110.ceydammm...................................... ...............KLOMEN
111.nurtopu....................................... ....................TÜP BEBEK
112.emine kaya.............................................. .......KLOMEN...........13 EKİM
113.firstmoonxxx.................................. .................MERİONAL 75
114.testere(BALSURAT)............................. ............İLAÇSIZ
115.MAVİYESİL1999................................. ...............
116.RUFEYDESERRA.................................. ...............İLAÇSIZ..............28 KASIM
117.JUJUMM........................................ .....................KLOMEN
118.AYMUEL........................................ ........................İLAÇSIZ
119.DENVİR........................................ ...........................
120.HEDARZU....................................... .........................KLOMEN
121.HAYRAN........................................ ..........................KLOMEN
122.KARAKAYA...................................... ........................

********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************

.....................HAZİRAN AYI LİSTEMİZ...........
KUZU84.............................1 HAZİRAN
EXORCİST_TREX...............7 HAZİRAN
GYSHNKY........................11 HAZİRAN
NURZUL...........................11 HAZİRAN
ASYA_DENİZ...................13 HAZİRAN
GULTUN..........................18 HAZİRAN
LUNA...............................19 HAZİRAN
MELOCUM.......................20 HAZİRAN
BSBİRKİN........................22 HAZİRAN
İLKNURR1984................22 HAZİRAN
SABAH1981....................25 HAZİRAN
AYSEN_34.......................26 HAZİRAN
CENNETİMSİN.................
WELCOME.......................
UMUTLU22.....................
NİLUFERMAS..................
DELFİNO..........................
DESTİNA..........................
CANDYGİRL85...............
YUMURCEK......................
EFTALYA22......................
MİHRACE05......................
GELİNCİKD.......................
ECRİN87...........................
DİLEMYARE......................
EZOUYGUN......................

...........................TEMMUZ AYI LİSTEMİZ.....................
ESEMOS............................1 TEMMUZ
SEYDAM............................2 TEMMUZ
HATİCE_48........................2 TEMMUZ
ZAZEZ................................3 TEMMUZ
SELSU................................8 TEMMUZ
SERSELO.........................10 TEMMUZ
ZEYNO_81.........................12 TEMMUZ

Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİNN.AMAAŞALLAH LİSTEMİZE

ıNŞALLAH CANIM
Belkide önümüzdeki ay ikimizinde adı hamiş listesinde olur. Allah büyüktür. Sabah biraz depresyon modundaydım ama şimdi iyiyim. ıster istemez üzülüyoruz..

İNŞALLAH CANIM
Belkide önümüzdeki ay ikimizinde adı hamiş listesinde olur. Allah büyüktür. Sabah biraz depresyon modundaydım ama şimdi iyiyim. İster istemez üzülüyoruz..

evet ilk baslarda öle oluo ınsan bende oleydım ama sımdı ii yım :)) inşş cnm :) bende bır regl olsam dr nasıl bı tedavı yapacagına karr vercekl ama ben hala regl olmadım yaa ( tamm cnm gel yınee ama

gayecım nasılsın varmı degısıklık cnm

Canım yemek yemeğe dalmıştım iş yerinde :)) yok hayatım bir gelişme aynen tertemiz devam ediyorum... kırmızılar yoklar :) :lepi:
Öğlen gittim aşılama raporumu aldım... Umarım o rapora gerek kalmaz ve çerçeveletir asarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…