gunaydın canım nasılsınngünaydın alminas
Günaydın Canım evet ben gelince sen gitmiş oluyorsun sen geldiğinde ben yokum :)) Nasıl prensesimiz ? Hayırlısıyla az kaldı yüzünü görmeye,kokusunu içine çekmene...
Ben bekleme aşamasındayım canım... 3. klomen denemesinin beklemesi... iğneden sonraki 15. progestanın bitişinden sonraki 5. gündeyim.
gunaydın canım nasılsınn
evet canım karsılasamıyoruzzprenses buaralar cok hareketlı sonlara yaklastık artık 5 haftamız kaldı ama hala heyecan yok bızde :) ellerım ve ayaklarım cok sıs gayecım hıc hareket edemıyorum cok acı verıyorr
tedavın umarım olumlu sonuclanırr bıldıgımn kadarı ıle ıgne tedavısı cok daha etkılıymıss daha fazla sayıda ve buyuk boyutta yumurta olusmasına neden oluyormuss umarım ıyı sonuc alırsınn hatta ıgneye gerek kalmazz bır bakmıssın buay hamılesınn :))
gunaydın seldaaa
canlarım ben şimdi 30 mayıs sabah 10 da iğne vurundumya nezaman test yaptıracağım. 30 maysısı sayarsak bugun 14. gün saymazsak yarın 14. gün. gecen ay 11 mayısta adet olmustum. 1 - 2 gun atar benım adet tarıhım. kasık ağrılarımda azaldı gibi.
şekerim bende aynen 28 inde saat 10 gibi vuruldum :)) ben şimdi 28ini saymıyorum 29 unda bu yana sayınca benim 15. günüm oluyor.Geçen ay 14 Mayısta adet olmuştum o yüzden ben yinede 14 mayısa kadar beklicem.Eğer o zamana kadar gelmezse test yapıcam yoksa iğneden dolayı testte 2. çizgi silik çıkıyor
Selam Kızlar
Kuzucum ben Adet oldum. Bi zahmet beni Temmuza atıver. Atmışken ondan sonra Ağustos Eylül falan devam ederiz artık. mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
ınşallah canım. Ama şonuda söylemeden geçemicem. Ne olur belirtilere takılıpta acaba hamilemiyim diye kaptırmayın kendinizi. Sonra üzüntüsü gerçekten daha da büyük oluyor.. Benim bu ay şiddetli şekilde kasıklarım ağrıdı hatta bacaklarıma vurdu ağrısı. Zor yürüdüm mesela dün. Belim ağrıdı.. Bi hafta boyuncada ara ara midem bulandı. Galiba dedim bu sefer tuttu. Hani ne kadarda vücudumu dinlemicem dediysemde o kadar çok ağrım vardıki. Ben bu ay Klomende kullanmamıştım ama Klomen kullandığım zamanlar bile bu kadar kasıklarım ağrımamıştı. Mevlam ne eylerse güzel eyler. Herşeyde vardır bir hayır. Anne olmak isteyen herkese o güzel duyguyu yaşatsın Rabbim.beklemeye dvam eicez yani vereliniortak
canım önümüzdeki ay senin ayın olur inşallah üzülmea.s.
Selam Kızlar
Kuzucum ben Adet oldum. Bi zahmet beni Temmuza atıver. Atmışken ondan sonra Ağustos Eylül falan devam ederiz artık. mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
İnşallah canım. Ama şonuda söylemeden geçemicem. Ne olur belirtilere takılıpta acaba hamilemiyim diye kaptırmayın kendinizi. Sonra üzüntüsü gerçekten daha da büyük oluyor.. Benim bu ay şiddetli şekilde kasıklarım ağrıdı hatta bacaklarıma vurdu ağrısı. Zor yürüdüm mesela dün. Belim ağrıdı.. Bi hafta boyuncada ara ara midem bulandı. Galiba dedim bu sefer tuttu. Hani ne kadarda vücudumu dinlemicem dediysemde o kadar çok ağrım vardıki. Ben bu ay Klomende kullanmamıştım ama Klomen kullandığım zamanlar bile bu kadar kasıklarım ağrımamıştı. Mevlam ne eylerse güzel eyler. Herşeyde vardır bir hayır. Anne olmak isteyen herkese o güzel duyguyu yaşatsın Rabbim.
Canım inşallah pazartesi güzel sonuç alırsın. Ne zaman yeni bir hamiş haberi alırsam inan çok seviniyorum çünkü bizi bir tek biz anlıyoruz. Neler hissettiğimi neler yaşadığımı.. ıçimdeki bu Bebek tutkusunu bir tek sizler anlıyorsunuz. opuyorumnanaktanCanım yok öyle ağustostan eylülden bahsetmek... İnşallah Temmuzda kavuşacaksın bebeğine... Ne yapalım bizim sıpalar biraz nazlılar... :))
Belirtiler konusunda da haklısın... bugün iğneden sonraki 15. günüm ve ilk kez test yapmadan duruyorum.Bundan önceki denemelerde 12. gün falan başlardım tst yapmaya hergin 1 test yapardım... tabi iğneden dolayı 2. çizgi silik çıkardı ve ben sevinirdim... sonra kırmızılar gelince büyük yıkım olurdu... Bu sefer sabırla pazartesini bekliicem.
Selam Kızlar
ıNŞALLAH CANIMcanımmm üzülme hayırlısı boyleymıs cok haklısın agrılara belirtilere takılıoruz umutlanıoruz bende bu ay ole oldum kloemn kulanmadım ama agrılarım kullandıgım donemden daha da coktu umutlandım bıde reglmım gecınce dahada umutlandım ama neyazıkkı yok 11 gun gectı regl hala ıolmadım daha.12 temmuz dıe yazıorum cnm senı inşş bı onrakı ay hamıs lıstesınde olursun tatlımzemuszemus
İNŞALLAH CANIM
Belkide önümüzdeki ay ikimizinde adı hamiş listesinde olur. Allah büyüktür. Sabah biraz depresyon modundaydım ama şimdi iyiyim. İster istemez üzülüyoruz..
gayecım nasılsın varmı degısıklık cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?