Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

ske cim problemin neydi cnm.
benim bir tüpüm kapalı biri zedeli:gitme:

merhaba
benim sorunum pko lu olmam.kistlerim için özel doktora gitmeye başladım ve o sıralarda eşimin bir bebişimiz olsun demesiyle işin rengi değişti.doktoruma söyledim biz bebiş düşünüyoruz oda bana 1 ni seç ya bebiş ya kistler eee bizde bebiş dedik,beni hemen yumurta takibine aldı ve kendimizi tedavinin ortasında bulduk,yani senin anlıcan hiç normal yolu denemeden direk klomen iğne tedavisi.
ben 6 yıllık evliyim ve 1 oğluşum var 4,5 yaşında allah nasip ederse 2. meleğimi istiyorum.
allah hepimizin gönlüne göre versin

Canım bebişin genelde öyle bir etkisi oluyor :))) günün ne zaman senin??? bebiş gelmiş olabilir mi?

cnm ben ayın 2 sinde iğne oldum iğnenin 11.günündeyim aslında adetim 35 günü buluyo 22 haziran yani ama dr 18ine kdr adet olmazsan gel bakalım kanda dedi 14ünde progestan bitiyo çünkü..heralde bebek yoksa bile adetim 35 günü bulmaz progestan içiyorum çünkü geçen ayda içtim bıraktığım günün ertesi gün adet oldum
amma konuştum:))

kızlar bişey sorucam yumurtlama günü yumurtanın çatladığı günmü oluyo yoksa oluştuğu günmü

kızlar bişey sorucam yumurtlama günü yumurtanın çatladığı günmü oluyo yoksa oluştuğu günmü

hayır yumurtlama günü yumurtanın oluştuğu ve büyümeye başlaması oluyor,yumurta 18mm

ile 22mm olunca çatlıyor ,eğer 24 mm olupta birliktelik olmamışsa karın içerisinde parçalanıyor

ayyyyy nolurrr bana cvp verin şimdi ortadan 2 tane olucam valla, bugün iğneyi vurulduktan sonra 15. gün test yapsammı acaba.iğnenin etkisi kaybolmuşmudur

naber kızlar ben cuma doktora gittim kistim neyim olmamış ve klomene devam haftaya cuma tekrar kontrolüm var.

ayyyyy nolurrr bana cvp verin şimdi ortadan 2 tane olucam valla, bugün iğneyi vurulduktan sonra 15. gün test yapsammı acaba.iğnenin etkisi kaybolmuşmudur

gunun gecmedı mı? 14. gunun gectıyse yapsana bı test cnm benım. yap guzel haberı ver bızde sevınelım.

Kızlar bişey sorucam. Benim karnım çok ağrıyor. Ama doğrudüzgün kanamam yok!! Az Az leke leke. Koyu kahverengi açık kırmızı karışımı akıntım var. Ama çok az. Kasıklarıma bişey basınç yapıyor sanki. Hani aksada rahatlasam gibi hissediyorum kendimi. Ben bu ay Cyclo-Progynova kullandım (adet düzenleyici). 21 gün kullanıp 7 gün ara vermem lazım. Hapı bıraktım 6. gün bugün ama kanama yok denecek kadar az. Kist olmuş olsa böyle olurmu?? Merak ettim. Bilen varmı aranızda??

sağol cnm.
bugün iğne vurulduktan sonraki 15. gün test yapsammı acaba?
canım pzt ye kadar bekle gunun nezman senın.inşşş nasıp etmıstr Rabbım buay
naber kızlar ben cuma doktora gittim kistim neyim olmamış ve klomene devam haftaya cuma tekrar kontrolüm var.

canımm nasılsn ohh ohh kıst mıst yokk şükür,hadı bakalım hayırlı olsun yenı bır tedavı Rabbım hayırlısıysa bebısını nasıp etsın canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…