Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

offfffffffff hala regl olmadımmm 12 gun gectı yaa,regl olım dıe dr verıdıg ılaçta bıtelı 2 gun oldu bende tık yok neyazıkkı.boshayallersmileolsamda nasıl bır tedavı olcam onu bılsem

offfffffffff hala regl olmadımmm 12 gun gectı yaa,regl olım dıe dr verıdıg ılaçta bıtelı 2 gun oldu bende tık yok neyazıkkı.boshayallersmileolsamda nasıl bır tedavı olcam onu bılsem

cnm doktorunu arayıp konussaydınya. nie boyle oldun bende merak ettım ya.

günaydın asya varmı bi değişiklik

canım günaydın. henüz yok. ama olumlu olumsuz öğrenmeliyim bekledikçe stres oluyorum. uyuyamadım sabaha kadar valla.suan test yapmaktan geliyorum. eşim uyuyodu gidip yaptırayım dedim.ama yaptıramadım. eve yakın tıp merkezi var guya 7/24 calısıyorlar acilleri var. gittim labr. kapalı bugun kanınızı alırım ama yarın 3,5 da verırız sonucu dedı. bende cıktım geldım. eczanelerde kapalı. nobetcı olanda cok uzakta. öyle işte. öğrenemedim yani. uyuyamadım doğru durust. çekyatta uyuya kalmısım belim ağrıyor.

çok sevındım ınankıı senınkadarr valla :))
canım bsy sorcam sende problem neydı ?2. klomen kullanısınmıydı cnm
yok canım 3.klomen kullanışımdı artık sondu rahim filmi için araştırma yapıyodum artık
ayyy ne güzellll
maşallh :))))
kaydirigubbakcemile3

Aaaa süper habeeeerrr zemuszemus bir taşla iki kuş :))
evet canım arkadaş olacaklar birbirlerine

Canım sen tedavi ile mi hamile kalmıştın? tedavi ileyse kaç yumurtan olmuştu?
klomende 3.denememdi canım 2 yumurtam oluşmuştu
2.klomende de 4 yumurtam olmuştu o zamn ikiz ihtimali yüksek demişti doktor senin çifter çifter oluyo demişti

cnm geçmiş sayfada yazmıştım,adetim bugün ama iğnenin etkisi hala devam ediyormu onu merak ediyorum.
inşl güzel haber veririm cnm

canım gunaydın. benım bugun 14. gunum test yaptırmaya gıttım. sen hala duruyorsun. sabrınıza hayranım ben nıye duramıyorum ya..

hayran gunaydın cnm. senın hamılelıgı oğrenmeden oncekı belırtılerın nelerdı. bizimle paylaşırsan mutlu olurum :)

canım gunaydın. benım bugun 14. gunum test yaptırmaya gıttım. sen hala duruyorsun. sabrınıza hayranım ben nıye duramıyorum ya..

yarın yaptırırsın artık cnm inşşş bbiş gelmiştir yaa
bnmde 12. günüm bugun salı yada çrş da ben idrar testi alıp evde yapayım diyorum hakkımızda hayırlısı
ya bide ben bi yazı buldum bak oku

Bedenin muayenesi

Genel ve tam muayene sırasında hekim, bedende kadının daha önceden farketmiş olabileceği ya da olmayabileceği belirtiler bulur.

Meme aylasının genişlemiş ve renginin koyulaşmış olması niteleyici belirtidir; bir yandan deri altında sık bir damar ağı bulunduğu, öte yandan meme aylasının saat camı gibi bombeleştiği ve üstündeki minik pürtüklerin iyice çıkıntılı hale geldiği görülür: Bunlara Montgomery kabarcıkları adı verilir.

bnm göğüsleriimin etrafındaki beyaz beyaz kabarcıklar belirginleşmiş şimdi farkett,m

ben kocişi kaldırayımda kahvaltı yapalım
asya güzel haberlerini bekliyorum inşş
hadi byee

hayran gunaydın cnm. senın hamılelıgı oğrenmeden oncekı belırtılerın nelerdı. bizimle paylaşırsan mutlu olurum :)

canım ben belirti yaşamadım açıkçası her şey normal gibiydi
hatta adet günü karnım da aynı adet olacakmışım gibi ağırdı
benim adet sancılarım çok şiddetli olduğu için ilaç alırım hep ama test yaparım ondan sonra alırım ilacı test yaptım baktım silik çizgi pek inanamadım ama nolur nolmaz ilaç da almadım kan testinde her ey belli oldu tabi
ama adet gecikmesinden sonra sık idrara çıkmaya başladım bi de şimdi şimdi bulantılar hafif psikolojik biraz da sanki
kendime meşgale bulursam bulantımı hissetmiyom
bir de canım adetten sonra kasıklarımda hafif iki taraflı şişkinlik var bu dikkatimi çok çekti eşime bile gsterdim o da şaşırdı kasığımın tam alt tarafı rahim belirginleşiyo demek ki
benim başka belirtim yok canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…