offfffffffff hala regl olmadımmm 12 gun gectı yaa,regl olım dıe dr verıdıg ılaçta bıtelı 2 gun oldu bende tık yok neyazıkkı.boshayallersmileolsamda nasıl bır tedavı olcam onu bılsem
gunun gecmedı mı? 14. gunun gectıyse yapsana bı test cnm benım. yap guzel haberı ver bızde sevınelım.
günaydın asya varmı bi değişiklik
yok canım 3.klomen kullanışımdı artık sondu rahim filmi için araştırma yapıyodum artıkçok sevındım ınankıı senınkadarr valla :))
canım bsy sorcam sende problem neydı ?2. klomen kullanısınmıydı cnm
kaydirigubbakcemile3ayyy ne güzellll
maşallh :))))
evet canım arkadaş olacaklar birbirlerineAaaa süper habeeeerrr zemuszemus bir taşla iki kuş :))
klomende 3.denememdi canım 2 yumurtam oluşmuştuCanım sen tedavi ile mi hamile kalmıştın? tedavi ileyse kaç yumurtan olmuştu?
cnm geçmiş sayfada yazmıştım,adetim bugün ama iğnenin etkisi hala devam ediyormu onu merak ediyorum.
inşl güzel haber veririm cnm
çok sevindim cnm. allahuzun ömürler verir inşallah. darısı başımıza
canım gunaydın. benım bugun 14. gunum test yaptırmaya gıttım. sen hala duruyorsun. sabrınıza hayranım ben nıye duramıyorum ya..
bnm göğüsleriimin etrafındaki beyaz beyaz kabarcıklar belirginleşmiş şimdi farkett,m
kızlar hastaneye gittim kese göründü ikizmiş ay nasıl şktayım şu anda
hadi bakalım ben veremeyeceğim sanırım güzel haber sen verirsin inşallah..
ben kocişi kaldırayımda kahvaltı yapalım
asya güzel haberlerini bekliyorum inşş
hadi byee
hayran gunaydın cnm. senın hamılelıgı oğrenmeden oncekı belırtılerın nelerdı. bizimle paylaşırsan mutlu olurum :)
allah ikisinide sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?