canım gunaydın. benım bugun 14. gunum test yaptırmaya gıttım. sen hala duruyorsun. sabrınıza hayranım ben nıye duramıyorum ya..
cnm doktorunu arayıp konussaydınya. nie boyle oldun bende merak ettım ya.
slm kızlar . doktora gıttım kan tetsi yaptırdık sonuc 307,81 cıktı. pozitif. doktor benım doktorum değildi oldugum tedavıden bahsettım kısaca doktora.. sonuca baktı guzel dedi. ama iç gebelik dış gebelik olayı var bunuda hemen anlayamayız dedi. iç gebelikse guzel dedı allah korusun dıs gebelikte olabılır dedı. senın dokturn 19 unda burada ozamana kadarda ultrasonda ancak gorunur durumu anlarız dedi. 19 hazıranda gel doktoruna gorun dedi. sevinmelimiyim sevinmemelimiyim.
ay cnmmm nasıl sevindimm inş hiç bi problem olmaz güzel düşün güzel olsunn
umut oldun bana ya..
allahım sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin inşşş
olmayacak problem filan inşş allahın izniyle bebişini kucağına alcaksın cnm
ya sanki kendim hamileymişim gibi sevindim inan..
canım ilk hamılelıgımdemı onumu sordun? yok olmamıstı zatn cok ama cok yenıydı dusuk oldu ozmanlar ole seylerım yoktu benım bende hıç belırtı bıle yoktu lekelenme dısındakuzu selam cnm bişey sorucam sana tansiyon düşüklüğü gibi baş dönmeleri yaşamışmıydın böyle ani hareketlerde filan
slm kızlar . doktora gıttım kan tetsi yaptırdık sonuc 307,81 cıktı. pozitif. doktor benım doktorum değildi oldugum tedavıden bahsettım kısaca doktora.. sonuca baktı guzel dedi. ama iç gebelik dış gebelik olayı var bunuda hemen anlayamayız dedi. iç gebelikse guzel dedı allah korusun dıs gebelikte olabılır dedı. senın dokturn 19 unda burada ozamana kadarda ultrasonda ancak gorunur durumu anlarız dedi. 19 hazıranda gel doktoruna gorun dedi. sevinmelimiyim sevinmemelimiyim.
canım ilk hamılelıgımdemı onumu sordun? yok olmamıstı zatn cok ama cok yenıydı dusuk oldu ozmanlar ole seylerım yoktu benım bende hıç belırtı bıle yoktu lekelenme dısında
asyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Allahımmm inşş problem yokturr ama nıe dısgebelık olabılır dıokı dr anlamadım.cok sevındım Allahım olumunekankayizsmilecanım dua edıcem inşş problem yokturrr :))
ihtimal işte bahsetti. bilmiyorumki. kesin bişey olsa derdi heralde. dış gebelik kan tetsine anlaşılır mı ki.:sinifsinif: öyle ultrasonda bakmadıki. haftaya ancak belli olur dedi işte. sen beni iyisimi listeye ekleme hevesim kursağımda kalmasın şimdi. mafoldumben 19 haziran olarak değiş günümü. kısmet bakalım ne olacak. ALLAHIM PROBLEM ÇIKMASIN YALVARIRIM. :Saruboceq:
asyacım nasıl sevındım varya senın kadar sevındım valla :)) okadar heyecanlıtydınkı :)) inşş Rabbım yuregındekı verır canım heyecanın sevıncın devam etsın tatlım :)kaydirigubbakcemile5
AMİN CANIM AMİN. ağlama gülme arasında bişey oldum ben. eşimde öyle oldu belli etmiyor bana ama. sabaha kadar uyumadım. sabah olur olmaz tıp merkezine gittim testı yaptıramadım. eve geldim eşim uyuyordu. uyandırdım dedim doktora gıdelım nolur. kurtar benı bu acabadan. kendi kendimi yiyiorum elimde değil dedim. tamam dedi. kahvaltı yaptık öğlende de gittik işte. devamını bılıosun.
canımsın yaa Allahım nasıp etsınn dur bakalım galıba degerın yuksek dıe demıs olabılır dr ama bızım burad bı arkadasımız vardı degerı bayaaa yuksek cıkmıstı 1000lerde mıydı neydı yanlısta hatırlı olabılırım ama senınkınden cok yuksektı.dr gıttı bı baktı ıkız:)) sonrakı kontrolundede bı baktı 3cuz :)) oyuzden degerı yuksekmıs ole.
senın içinde kotu bsy oldugu hiç sanmıorum cnm korkma olumsuz dusunme guzel dusun guzel olsun dımı :)))
canım bak bunu buldum. dıs gebelıkte cok fazla artıs olmaz dıyor. aslında bende teste ılk baktıgımda yuksek geldı değer banada. ama bu yazıya gore dısgebelıkte yuksek olmaz dıyor.
"""Normal bir gebelikte 48 saat aralıkla yapılan iki ölçümde beta HCG hızı yaklaşık iki kat artar. Dış gebelikte ise bu artış olmaz. Seri ölçümler kesin tanı aracı değildirler ve ölçüm belli bir aşamaya gelmesine karşın ultrasonda intrauterin (rahimiçi) gebeliğe ait bulguların görülmemesi gebeliğin bir dış gebelik olduğu yönünde oldukça değerli bir bulgudur. Vajinal ultrasonda beta HCG seviyesi 2000 (dikkat: laboratuarın referans değerlerine göre değişebilir!) ve üzerinde olduğunda, abdominal (karından yapılan) ultrasonda ise 6500 ve üzeri olduğunda (dikkat: laboratuarın referans değerlerine göre değişebilir!) uterus içinde gebelik kesesi mutlaka gözlenmelidir. Gözlenemiyorsa gebeliğin yerini araştırmak için komple bir jinekolojik muayene sonrası sıklıkla laparoskopiye başvurulur. """
canım sende sorun neydı benım hafıza pek kuvettlı degl bilmiyorumkismileklomennı kacıncı kullanısındı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?