bizde hiçbir sorun yoktu. doktor bıraa daha normal deneyin dedi. bende biranönce baslasak zararlımı kı dedim. sen hemen olsun istiyorsun peki dedi. klomen verdi takıp yaptı sonrada ovirtrelle verdi çatlattı. şimdide sonuç bu. ilk denememdi.
anladım cnmm inşşş bir sorun cıkmıycak cnm :)dualarım senınle cnmmmm
Canım tebrik ederim. Darısı başımıza. İyi düşün iyi olsun. Her Doktor aynı şeyi söylüyor. Çünkü kese görünmeden ümitlendirmek istemiyorlar. Daha çok erken. İnanıyorumki sorun çıkmayacak. Tadını çıkar bu güzel duygunun.slm kızlar . doktora gıttım kan tetsi yaptırdık sonuc 307,81 cıktı. pozitif. doktor benım doktorum değildi oldugum tedavıden bahsettım kısaca doktora.. sonuca baktı guzel dedi. ama iç gebelik dış gebelik olayı var bunuda hemen anlayamayız dedi. iç gebelikse guzel dedı allah korusun dıs gebelikte olabılır dedı. senın dokturn 19 unda burada ozamana kadarda ultrasonda ancak gorunur durumu anlarız dedi. 19 hazıranda gel doktoruna gorun dedi. sevinmelimiyim sevinmemelimiyim.
Canım tebrik ederim. Darısı başımıza. İyi düşün iyi olsun. Her Doktor aynı şeyi söylüyor. Çünkü kese görünmeden ümitlendirmek istemiyorlar. Daha çok erken. İnanıyorumki sorun çıkmayacak. Tadını çıkar bu güzel duygunun.
bsbirikin canım yazdım gerıde kaldı ama cvpp
okudun cnm yok ben hamilelğinde değilde iğneden sonra böyle bi etki oldumu diye sormak istemiştim cnm
bence sevınmelısın cunku hamılesın arkadasımm dıs gebelık dıyede korkma cunku degerlerın normal gebelık degerı kendımden bılıyorumm benım degerım 2606 cıkmıstı dr um normal degerın 300 lerde olması gerektıgını soylemıstı oradan bılıyorumm :)) allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsınnslm kızlar . doktora gıttım kan tetsi yaptırdık sonuc 307,81 cıktı. pozitif. doktor benım doktorum değildi oldugum tedavıden bahsettım kısaca doktora.. sonuca baktı guzel dedi. ama iç gebelik dış gebelik olayı var bunuda hemen anlayamayız dedi. iç gebelikse guzel dedı allah korusun dıs gebelikte olabılır dedı. senın dokturn 19 unda burada ozamana kadarda ultrasonda ancak gorunur durumu anlarız dedi. 19 hazıranda gel doktoruna gorun dedi. sevinmelimiyim sevinmemelimiyim.
naber kızlar ben cuma doktora gittim kistim neyim olmamış ve klomene devam haftaya cuma tekrar kontrolüm var.
tebrikler...allah kucağınada almayı nasip etsin inş.:Saruboceq:darısı başımıza...bizde hiçbir sorun yoktu. doktor bıraa daha normal deneyin dedi. bende biranönce baslasak zararlımı kı dedim. sen hemen olsun istiyorsun peki dedi. klomen verdi takıp yaptı sonrada ovirtrelle verdi çatlattı. şimdide sonuç bu. ilk denememdi.
bence sevınmelısın cunku hamılesın arkadasımm dıs gebelık dıyede korkma cunku degerlerın normal gebelık degerı kendımden bılıyorumm benım degerım 2606 cıkmıstı dr um normal degerın 300 lerde olması gerektıgını soylemıstı oradan bılıyorumm :)) allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsınn
tebrikler...allah kucağınada almayı nasip etsin inş.:Saruboceq:darısı başımıza...
:teytey::teytey:OLEYYYYYYYYYYYYYYYYY REGL OLDUMMMMMMMMMMMMMM SONUNDAAAA
test yaptım negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?