BUNA SEVİNEN TEK KİŞİ SEN OLMALISIN. GÖZÜN AYDIN kaydirigubbakcemile3:lepi:
kaydirigubbakcemile3vardır heralde cnm yaa sevınen emınım :))) tedavı ıcın reglolmayı beklıodum oyuzdenn :)) sımdı dr reglının 2. yada 3. gunu gel dedı hangı gun gıtsem acababilmiyorumkismile
bu aksam oldum regl yarın aksam 1. gun olarak hesaplıorum salı yada carsamba gıtmem gerek salı mı gıtsem acaba :))
:teytey::teytey:OLEYYYYYYYYYYYYYYYYY REGL OLDUMMMMMMMMMMMMMM SONUNDAAAA
yarın dr arım carsamba inş klınıktedr haftanın 1 gunu klınıkte olmuyor cunku ona gore randevu alımm hadı hayırlısı bakalım bu ay nasıl bı tedavım olcak belkı asılam olabılırgunduz gıdeceğıne gore doktora bence çarşamba uygun gıbı..
hadi gözün aydın inş bu ayki tedavinin sonucu bebiş olur ve bu halay bebiş için olur..
regl gunumude hesaplıyamıyorum temmuzda kacında olucam dıeee :)) attım lıstede kendımı temmuza belırsız bı gune :)))
kaç günde oluyordun reglini. ona gore hesaplayabılırsın belki. net bişey olmaz ama bi tarıh olur elınde yinede
canım bazen 27 gun suruyor bazen 29 bazen 30 :))) gecen seneye baktımda bu aylat yıne 32 38 28 42 gun bıle olmusss sasurdum bendee :)))
hmmm .. ozaman tedavıne gore bı yol cızerız sana. hele bi git doktora bakalım ne uygulayacak. ne uygularsa uygunlasın sonuc ınnnnnnnnnnnşallah pozıtıf cıkar.:Saruboceq:
:))) dr da danısım bakım nezman der :)) inşş cnm 6.ay bıttı 7. aya gırıorum bakalım bu ay inşş guzel seyler olur hepımız ıcın:))
Amın cnmmmmmm Amınnnnn
sen nasılsın duyguların nasılll :))
Kendin mi yaptın cnm testi. :çok üzgünüm: allahım tez zamanda senınde yuzunu gulduru inşallah..
bende saatlerdır arastırıorum işte. herkeslerde testini sadece pozıtıf yazmıs değer yazmamıs. hal böyle olunca kıyaslıyamıyorum kendımı kımseyle.. durumumu bitek sizler biliyosunuz birde eşim :) ne tadavımden baskasının haberı var ne de sunakı durumumdan. değil en yakın arkadasıma anneme ablama bile hiç bahsetmedim. kesinleşmeden kimseyede soylemeyı dusunmuyorum.
yarın iş var ben kaçar. iyi geceler.
günaydın kızlar. 123,sıraya benim adımı yazarmısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?