günaydın kızlarrrr............
umutlummmmm nerelerdesınnnnnnnn hala yoksunnnklava:
gunun nezman dı cnm senınBEN HALA REGL OLMADIMeyvahedigeldismile
Günaydın kızlar. Hayırlı sabahlar. Ben cuma günü sonucumu almaya gittim, 0,26 yani NEGATİF. Nedense hiç şaşırmadım. Hayırlısı bakalım, hala bekliyorum regl olmayı.
günaydın gülüm. Geldim canım geldim. Biras geç kaldım ama geldiim. Nasılsın Seldacığım. Bi geçmişi okuyayım bakiim ben.
gunun nezman dı cnm senın
hosgeldınnnnnnnn umutlummmm ,nazlııı nazlıı bızım bebıslerrrr napalımm :))
gunaydın kızlarrr
selda gozunaydınn ıns buay olurr
umutlumm olsun ne yapalım sen yıne denemeye devam edeceksın nasılsa dımııı bosverrr
geçen ayın 9unda olmuştum doktorum 15 ine kadar bekleyelim olmazsan ilaçla olursun dedi yarıne kadar olmazsam yarım dra gidicem bi olsam tedaviye başlıycam
hadı bakalım cnm oamzn regl olda yenı tedavıne basla inşş gelır bebısınnnn,bu ay bsy kullandınmı
Günaydın kızlar. Hayırlı sabahlar. Ben cuma günü sonucumu almaya gittim, 0,26 yani NEGATİF. Nedense hiç şaşırmadım. Hayırlısı bakalım, hala bekliyorum regl olmayı.
günaydın gülüm. Geldim canım geldim. Biras geç kaldım ama geldiim. Nasılsın Seldacığım. Bi geçmişi okuyayım bakiim ben.
alminas günaydın canım...umutlum hayırlısı olsun:) ben artık tet bile yapmıyorum canı ne zaman isterse o zaman gelsin
alminasım az kaldı galiba ne var ne yok
tedaviye geçen ay başladım serophene kullandım ama yumurtalar gelişmedi şimdi dozunu artırıcaz tabi bi adet olabilirsem
anladım cnm bende bu ay gec regl oldum 1 hazırandı gunum dün oldum dr ilaçta vermıstı olursun ınss sende baslarsın bıran onceee...
kızlar ben cıkıorum sımdı hemen marker-te gıtmem gerekk bugun 1 . yıl donumumuz :))))))))))
anladım cnm bende bu ay gec regl oldum 1 hazırandı gunum dün oldum dr ilaçta vermıstı olursun ınss sende baslarsın bıran onceee...
kızlar ben cıkıorum sımdı hemen marker-te gıtmem gerekk bugun 1 . yıl donumumuz :))))))))))
slm canım nasılsınn gorusemıyoruz ne zamandırr ozlettın kendını
32. haftadayımm 5 haftam kaldıı ama dayanamıyorum artık cok odem varr hıc hareket eedemıyorumm( sen neler yaptın varmı bı gelısmee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?