Almİnasım sık dİŞİnİ az kaldı bak bebeĞİne kavuŞmaya sana hak verİyorum gÜzelİm ben de Ödemden dolayı ayaklarımda aĞrı oluŞtu Üzerİne basamıyorum
ahh kıyamam...az kaldı ama .neyse bizler de senin gibi olmak isterdik öyle düşün dayan artık olumunekankayizsmile
ben de bir gelişme yok çok yazdığım zaman çok kafama takıyorum olacağı varsa da olmuyor..o yüzden ara ara bakıp çıkıyorum.
adetime 1 hafta var bekliyorum..yine olmayacak ama umut işte..doktor bana gelme, benlik bişey yok.olmaması için sebp de yok bekle olacak dedi.öyle tatlım.:Saruboceq:
Almİnasım sık dİŞİnİ az kaldı bak bebeĞİne kavuŞmaya sana hak verİyorum gÜzelİm ben de Ödemden dolayı ayaklarımda aĞrı oluŞtu Üzerİne basamıyorum
keşke bizimde olsada bizde bunları yaşasakzemuszemus
Slm kızlar nasılsınız. Benım hıc ağrım yok normal miii.. of ya ben cumartesıyı nasıl beklıycem. Pis doktor telefonumu açmadı msjıma cvp vermedi. İçim içimi yiyor.
Demekki neymiş. Sadece istemek değil sağlıklısını hayırlısını istemek önemliymiş. Allahım hayırlısını sağlıklısını versin de geç versin. Napalım ..
günaydın kızlar bugun progestanımın son günü bakalım hayırlısı inş bu ay gelmiştir bebeğim
ins hamıle olursunuz arkadasım ama benım yasadıklarımı yasamazsınız umarımm tek tavsıyem kızlar bebegı yazın yapın kısın dogurunn :) benım gıbı salaklık yapıp agustosun gobegınde dogurmayın:))
Slm kızlar nasılsınız. Benım hıc ağrım yok normal miii.. of ya ben cumartesıyı nasıl beklıycem. Pis doktor telefonumu açmadı msjıma cvp vermedi. İçim içimi yiyor.
Demekki neymiş. Sadece istemek değil sağlıklısını hayırlısını istemek önemliymiş. Allahım hayırlısını sağlıklısını versin de geç versin. Napalım ..
normal canım benımde hıc belırtım olmamıstı agrı sızı mıde bulantısı kusma hıc bunlar basıma gelmedı boshayallersmile bak sımdı hazırlıklı ol sana hamılelıgın baslangıcını yazayımm bunları yasayacaksın bızden ders all ılk once panık olacaksın degerlerım ve hersey normalmı dıye sonra keseyı gorebılecekmıyım dıyeceksın ardından kalp atısını duyacakmıyımm ardında dusukmu yapacagım ardından ıkılı testım nasıl cıkacak ardında bebgımın organları tam mı elı ayagı duzgunmu dıye endıslerın katlanarak 3 ay devam edecekk hepsınde rahat oll bebegın saglıklıysa ve tutunmussa bunların hepsı olumlu sonuclanıyor panık yapmaya degmıyorr saglıklı bebek ne yaparsan yap dusmuyorr saglıksızsa ne yaparsan yap vucut onu atıyorr tutmuyorr bu senın elınde degıl unutma ılk ucay yapacagın teksey beslenmene dıkkat etmek yumurta kıymalı sebze yemegı peynır sut yogurt kuru baklagıl pırınc ve seker yemek lazımm stres yapmadan kendını yormadan bol mbol ıstırahat meyve ye kıvı muz portakal vs ayrıca brokolı bezelye yee ılk 3 ay beslenme cok onemlıı tamm mı
tamam cnm dediğin gibi yapmak için elimden geleni yapacağım. Şimdi bu yazdıklarının hepsi 3 ay içinde bitecek mi. 3 aydon sonra doğmasını mı bekliceZ : ) . ALLAHIM SEN HERŞEYİ BİLİRSİN. NEOLUR YAVRULARIMIZIN SAĞLIKLI BİR ŞELİDE BİZE KAVUŞMALARINA YARDIM ET. MERHAMETİNİ ÜZERİMİZDEN EKSİK ETME. HEPİMİZİN DUASINI KABUL ET.AMİN.
tamam cnm dediğin gibi yapmak için elimden geleni yapacağım. Şimdi bu yazdıklarının hepsi 3 ay içinde bitecek mi. 3 aydon sonra doğmasını mı bekliceZ : ) . ALLAHIM SEN HERŞEYİ BİLİRSİN. NEOLUR YAVRULARIMIZIN SAĞLIKLI BİR ŞELİDE BİZE KAVUŞMALARINA YARDIM ET. MERHAMETİNİ ÜZERİMİZDEN EKSİK ETME. HEPİMİZİN DUASINI KABUL ET.AMİN.
eevet hepsı 14 haftada bıtecek sonra en keyıflı zamanların baslayacak karnın buyuyecek sıkayetlerın azalacaakk :) 7. aya kadar boylee sonra kılo alacaksınn hareketlerın kısıtlanacak ve gunler bıtmek bılmeyecekk :) sonrada kısmetse doguracagızz
ins hamıle olursunuz arkadasım ama benım yasadıklarımı yasamazsınız umarımm tek tavsıyem kızlar bebegı yazın yapın kısın dogurunn :) benım gıbı salaklık yapıp agustosun gobegınde dogurmayın:))
günaydın kızlar bugun progestanımın son günü bakalım hayırlısı inş bu ay gelmiştir bebeğim
ya benım eşimle kan uyuşmazlıgımızda var. bak ben bunu hepten unutmusum. hamile kalamama nedenimiz bu olabılırmı acaba. bide eğer şimdi ben hamileysem bu uyusmazlık hamılelık evresında mı cocukdoğduktan sonramı rısk taşıyor. bak buda kafama takıldı şimdi. aydınlatın benı neolur.. ben b- eşim b+
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?