Evet tatlım klomenle hamİle kaldım. 123. Sırayı rezarvasyon yaptırmıŞtım. LÜtfen benİ 123. Sıraya yazarmısınız.
Evet tatlım klomenle hamİle kaldım. 123. Sırayı rezarvasyon yaptırmıŞtım. LÜtfen benİ 123. Sıraya yazarmısınız.
slm kızlar . doktora gıttım kan tetsi yaptırdık sonuc 307,81 cıktı. pozitif. doktor benım doktorum değildi oldugum tedavıden bahsettım kısaca doktora.. sonuca baktı guzel dedi. ama iç gebelik dış gebelik olayı var bunuda hemen anlayamayız dedi. iç gebelikse guzel dedı allah korusun dıs gebelikte olabılır dedı. senın dokturn 19 unda burada ozamana kadarda ultrasonda ancak gorunur durumu anlarız dedi. 19 hazıranda gel doktoruna gorun dedi. sevinmelimiyim sevinmemelimiyim.
umutlum nerdesin gittin mi
umutlum sanırsam beta hcg sonucunu almaya gitti inşallah iyi haberlerle döner
Hee gülüm gittim geldiim. sonuç tahmin ettiğiimiz gibiymiş. Sağlık olsun. Sen nasılsınneyse kızlar ben çıkıyorum inşallah umutlum iyi haberlerle dönersin hayatım dualarım seninle bol hamişli hafta sonları
kızlar umutlu dan hiç ses yok değil mi? acaba sonucunu mu almaya gitti?
Aldım canlarım o meşhur NEGATİF sonucu.umutlumm nerelerdesinnnnnnn sonucu pzt ye mı hbr vercen ayy ben çatlarım artıkın akannehir
Oooo hayırlı olsun Hayrancığıım. Allah ikisini de sağ salim doğurmayı, analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşalllah.kızlar hastaneye gittim kese göründü ikizmiş ay nasıl şktayım şu anda
:teytey::teytey: ooo süpersiin. uzun zaman oldu bu mendili sallamayalııı. :teytey::teytey: Hayırlı olsun canım. Allahım yüzünü görmeyi de nasip etsin inşallah. Bu dış gebelik konusuna da fazla takılma canım. Rabbim sağlıklısını versin. Yarın da bi test yaptır bence. Eğer değer ikiye katlarsa hiçbir sorun yok. Hem doktorunu beklerken daha fazla heyecanlanmazsın, hem de o tetkiklerinle birlikte gidersin. Sen içini ferahh tut bebişiiimm. Hamişsin işte tadını çıkaar. alkisalkisalkisslm kızlar . doktora gıttım kan tetsi yaptırdık sonuc 307,81 cıktı. pozitif. doktor benım doktorum değildi oldugum tedavıden bahsettım kısaca doktora.. sonuca baktı guzel dedi. ama iç gebelik dış gebelik olayı var bunuda hemen anlayamayız dedi. iç gebelikse guzel dedı allah korusun dıs gebelikte olabılır dedı. senın dokturn 19 unda burada ozamana kadarda ultrasonda ancak gorunur durumu anlarız dedi. 19 hazıranda gel doktoruna gorun dedi. sevinmelimiyim sevinmemelimiyim.
Tebrikler canım. sonunda regl oldun yani. darisi benim başımaa:teytey::teytey:OLEYYYYYYYYYYYYYYYYY REGL OLDUMMMMMMMMMMMMMM SONUNDAAAA
GÜnaydın kızlar
Günaydın güzeller güzelii. Yok hiç sıkmıyorum canımı bitanemm. Acaba acaba demekten çok daha iyii negatif de olsa sonucu öğrenmek.Umutlum en azından olup olmadıĞını ÖĞrendİk hayatım sıkma canını olur mu
Vaaayyy helall olsunl. Ne bu hız gençleer. zemuszemushihoyyytEvet tatlım klomenle hamİle kaldım. 123. Sırayı rezarvasyon yaptırmıŞtım. LÜtfen benİ 123. Sıraya yazarmısınız.
kızlar selam, bu klomeni içince sizde kaç yumurta oluştu, doktor bana senin yumurtlama problemin yok ama hamileliği hızlandırmak için klomen vericem dedi, günde 1 tane içtim 5 gün boyunca, doktora gittim sadece 1 yumurtam oluşmuş, o da henüz yeterli boyutta değildi. şimdi ben anlamadım bu işi, problem yoksa neden 1 yumurta ve neden küçük :S ya bişeyler yazın lütfen:S
Canım hayırlı olsun çook sevindim, yeni okuyorum . Allahım olmayanlara da nasip etsin inşallah. Bence değerin gayet normal hiç telaş etme canım, iyi şeyler düşünkü iyi şeyler olsun. Dr kontrolüne gidince yazarsın canım. İnşallah bu ay çok çok hamiş haberleri alırız
Kızlar ben sanırım bu sefer gerçekten HAMİLEYİM !!! idrar testi kopkoyu çift çizgi çıktı az önce... hemen kan verdim... 3 saat sonra belli olacak kan sonucum.
Kızlar ben sanırım bu sefer gerçekten HAMİLEYİM !!! idrar testi kopkoyu çift çizgi çıktı az önce... hemen kan verdim... 3 saat sonra belli olacak kan sonucum.
Kızlarrr elim ayağım boşaldı yemın ederım. Doktorum aradı. Tebrıkler gebesın dedı. Değerimde gayet normalmış. Ay allahımmm hepinizin bu sevıncı yasamsını dılıyorum. Hepınızın...allahım sana şükürler olsun..
:teytey::teytey:sositosositotebrik ederim canım yaa.s. çok sevindim
Canım gözün aydın. Allah sağlık bir şekilde kucağına ayırmayı nasip etsin cnm.
Kızlarrr elim ayağım boşaldı yemın ederım. Doktorum aradı. Tebrıkler gebesın dedı. Değerimde gayet normalmış. Ay allahımmm hepinizin bu sevıncı yasamsını dılıyorum. Hepınızın...allahım sana şükürler olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?