- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
Gaye canm ögrenınce kandakı değerinide paylaş olur mu? Ben cok merak edıyorum.
Tamam canım... sanırım 20 dk içinde öğrenicem sonucu... Senin kaç çıkmış sonuç? Sat neydi?
nurzul hatırlı olsun canm. Gözün aydın. Allah sağlıklı birşekilde kucağına almanı nasip etsin. Testini akndamı yaptın. Değerin ne cıktı. Günün geçincemi yaptın.
kızlarrr elim ayağım boşaldı yemın ederım. Doktorum aradı. Tebrıkler gebesın dedı. Değerimde gayet normalmış. Ay allahımmm hepinizin bu sevıncı yasamsını dılıyorum. Hepınızın...allahım sana şükürler olsun..
Kızlar ben sanırım bu sefer gerçekten HAMİLEYİM !!! idrar testi kopkoyu çift çizgi çıktı az önce... hemen kan verdim... 3 saat sonra belli olacak kan sonucum.
Tabiiki öyle gülüm. Zaten sen şimdi hamilesin zateen. Sana diyorum yaa, tadını çııkkaar. alkisalkisalkisCanım benim çok sağol. Belki yaptırırım yarında bir test. İkiye katlarsa normal mi olmuş olacak şimdi.
Ooo süpeerr bir güün. zemuszemuszemuszemusKızlar ben sanırım bu sefer gerçekten HAMİLEYİM !!! idrar testi kopkoyu çift çizgi çıktı az önce... hemen kan verdim... 3 saat sonra belli olacak kan sonucum.
sat: 11 mayıs değerim 307,81
Tabiiki öyle gülüm. Zaten sen şimdi hamilesin zateen. Sana diyorum yaa, tadını çııkkaar. alkisalkisalkis
Ooo süpeerr bir güün. zemuszemuszemuszemus
Gayeciiiiğiimm inanamıyoruum. Allah tatamına erdirsin inşallah. Rabbim sağlıklı doğumlar versin inşallahh.
Ohh içim rahatladı valla benim SAT 14 Mayıs değerim 245,5 çıktı... kan verdiğim yerdeki kız canımı sıktı değeriniz sınırda 1000 lerde olması lazım falan filan dedi... Kendi doktorumu aradım değerin çok çok iyi 50 lerde bile çıkabilirdi dedi.
amin canım benim... Darısı sabırla bekleyen tüm arkadaşlarımın başına...Allah hiç birimizin kucaklarını boş bırakmasın.
gyshnky canımmm senide tebrik ediyorum, maşallah ya ne kadar güzel hakkaten bugün tam 3 hamile haberi, çok sevindim sizin adınıza Nurzul, asya_deniz , gyshnky Allah kucağınıza da almayı nasip etsin. Kızlar kaçıncı deneyişinizen sonra oldu onları yazarmısınız, bize daha çok ümit olur bekliyorum kızlarr
Amin canım... Ben dualarıma hem kendim hemde sizler için devam ediyorum... Rabbim sabreden herkesin yanında.gyshnky asya deniz ve nurzul üçünüzüde tebrik ederim ne kadar güzel bi gün topiğe bi girdim ve 3 hamile haberi harika valla
darısı bnm ve tüm isteyenlerin başına inşş
Sağol canım... Öncelikle Rabbim sana bir avazda kurtulmayı vakitli ve sağlıklı doğum yapmayı nasip etsin...Bu arada yeni hamile kalan herkesi tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin.Bütün isteyenler hamile kalsın en yakın zamanda inşallah.
Canım benim bu ay hiç ümidim yoktu... Bu benim 3. klomen+pregnyl denemem...
ilk denememde sonuç hüsran ( 11. gün idrar testi yapmaya başlamıştım 15. güne kadar hep silik çizgi vardı sevinmiştim) .
2. denememde adetim gecikti yine hevesle bi sürü test yapmıştım hep silikti ama yine hüsran oldu.hemde kist oluşmuştu. 1 ay doğum kontrol hapı kullandım... Sonra adet oldum ve rahim filmi çektirdim... Sonra doktorum dediki artık iğne ile devam edelim sana aşılama raporu çıkartalım dedi.Ama aradaki bu 1 ay boş geçmesin yine klomen vereyim dedi... Veeeee bu 3. denememde bebişim geldi... Bu sefer hiç belirtim yoktu... hala da yok :) kaydirigubbakcemile3 içimden test yapmak gelmedi bu sefer.hatta aşılama raporunu almaya gitmek bile istemedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?