Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Gaye canm ögrenınce kandakı değerinide paylaş olur mu? Ben cok merak edıyorum.

nurzul hatırlı olsun canm. Gözün aydın. Allah sağlıklı birşekilde kucağına almanı nasip etsin. Testini akndamı yaptın. Değerin ne cıktı. Günün geçincemi yaptın.

allah razı olsun canım. Isteyen herkese nasip eder insş. Gaye ile aynıydı canım. Aynı gün çatlatma iğnesi falan vurunduk. Cumartesi günü akşam yaptım çift çizgi çıktı kanda baktırmadım.

tebrikler canım.allah kucağına almak nasip etsin. Bugün ne kdar güzel bir gün. 3 hamile haberi resmen bomba günü. Rabbim sana şükürler olsun.

Kızlar ben sanırım bu sefer gerçekten HAMİLEYİM !!! idrar testi kopkoyu çift çizgi çıktı az önce... hemen kan verdim... 3 saat sonra belli olacak kan sonucum.

GAYECİM TEBRİKLER CANIM GÖZÜN AYDIN ÇOK SEVİNDİM TATLIM. KUCAĞINA ALMAK NASİP ETSİN. BU HALAY SENİN İÇİN ::teytey: ASYA İÇİN :teytey: VE VE BU HALAY BENİM İÇİNNNNN :teytey::teytey::teytey::teytey:

Canım benim çok sağol. Belki yaptırırım yarında bir test. İkiye katlarsa normal mi olmuş olacak şimdi.
Tabiiki öyle gülüm. Zaten sen şimdi hamilesin zateen. Sana diyorum yaa, tadını çııkkaar. alkisalkisalkis
Kızlar ben sanırım bu sefer gerçekten HAMİLEYİM !!! idrar testi kopkoyu çift çizgi çıktı az önce... hemen kan verdim... 3 saat sonra belli olacak kan sonucum.
Ooo süpeerr bir güün. zemuszemuszemuszemus
Gayeciiiiğiimm inanamıyoruum. Allah tatamına erdirsin inşallah. Rabbim sağlıklı doğumlar versin inşallahh.

sat: 11 mayıs değerim 307,81

Ohh içim rahatladı valla benim SAT 14 Mayıs değerim 245,5 çıktı... kan verdiğim yerdeki kız canımı sıktı değeriniz sınırda 1000 lerde olması lazım falan filan dedi... Kendi doktorumu aradım değerin çok çok iyi 50 lerde bile çıkabilirdi dedi.

amin canım benim... Darısı sabırla bekleyen tüm arkadaşlarımın başına...Allah hiç birimizin kucaklarını boş bırakmasın.

gyshnky canımmm senide tebrik ediyorum, maşallah ya ne kadar güzel hakkaten bugün tam 3 hamile haberi, çok sevindim sizin adınıza Nurzul, asya_deniz , gyshnky Allah kucağınıza da almayı nasip etsin. Kızlar kaçıncı deneyişinizen sonra oldu onları yazarmısınız, bize daha çok ümit olur bekliyorum kızlarr

amin canım benim... Darısı sabırla bekleyen tüm arkadaşlarımın başına...Allah hiç birimizin kucaklarını boş bırakmasın.

Valla değerin gayeet güzel. Hem daha adetin geçmiş bile değil. Aklınıza takmayın canım bu kan değerlerini. Herkesin döllenme zamanı değişik olabilir. Sadece iki günde bir ikiye katlayıp katlamadığına bakabilirler.
Vallahii süper bir gün oldu. Bu kadar sessizlikten sonra üç tane birden hamile çıkması çok güzel umut oldu bize. İnşallah Rabbim isteyen herkese de bizlere de bol bol bebekler versin.

Canım benim bu ay hiç ümidim yoktu... Bu benim 3. klomen+pregnyl denemem...
ilk denememde sonuç hüsran ( 11. gün idrar testi yapmaya başlamıştım 15. güne kadar hep silik çizgi vardı sevinmiştim) .
2. denememde adetim gecikti yine hevesle bi sürü test yapmıştım hep silikti ama yine hüsran oldu.hemde kist oluşmuştu. 1 ay doğum kontrol hapı kullandım... Sonra adet oldum ve rahim filmi çektirdim... Sonra doktorum dediki artık iğne ile devam edelim sana aşılama raporu çıkartalım dedi.Ama aradaki bu 1 ay boş geçmesin yine klomen vereyim dedi... Veeeee bu 3. denememde bebişim geldi... Bu sefer hiç belirtim yoktu... hala da yok :) kaydirigubbakcemile3 içimden test yapmak gelmedi bu sefer.hatta aşılama raporunu almaya gitmek bile istemedim...

32. haftadayımm 5 haftam kaldıı ama dayanamıyorum artık cok odem varr hıc hareket eedemıyorumm ( sen neler yaptın varmı bı gelısmee[/QUOTE]

Oh maşallah canım,çok az kalmış.Ben de 21+6 haftalık oldum,36.haftaya kadar sabretmeleri için dua ediyorum.İkizlerde erken doğum riski çok fazla.6 kilo aldım toplamda ve çoğu karnımda ama daha şimdiden zorlanmaya başladım.Özellikle gece yatınca,sağa sola döndüğümde ikisi birden yığılıyor ve ağrı yapıyor.Hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah.Cinsiyetlerini söylememiştim sanırım,biri kız biri erkek:)Kıza Rüya ismini buldukama erkek hala belli değil.

gyshnky asya deniz ve nurzul üçünüzüde tebrik ederim ne kadar güzel bi gün topiğe bi girdim ve 3 hamile haberi harika valla
darısı bnm ve tüm isteyenlerin başına inşş

arkadaşlar bugün regimin 5.günüydü ve ben bu 6. denemem olduğu için doktora gidip klomen ve yumurta takibi isteyecektim ama doktorum izne çıkmış 29 haziranda gelicekmiş...yani bu ay takip yaptıramıyorum...artık her işte bir hayır vardır diyorummm...temmuza kaldı benim takip işi..

gyshnky asya deniz ve nurzul üçünüzüde tebrik ederim ne kadar güzel bi gün topiğe bi girdim ve 3 hamile haberi harika valla
darısı bnm ve tüm isteyenlerin başına inşş
Amin canım... Ben dualarıma hem kendim hemde sizler için devam ediyorum... Rabbim sabreden herkesin yanında.

Bu arada yeni hamile kalan herkesi tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin.Bütün isteyenler hamile kalsın en yakın zamanda inşallah.
Sağol canım... Öncelikle Rabbim sana bir avazda kurtulmayı vakitli ve sağlıklı doğum yapmayı nasip etsin...

Maşallah canım, Allah sağlıklı dünyaya getirsin inşallah, bizlere de çok dua et olurmu şeker :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…