Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

bnm bugun iğnenin 13. günü yarın sabah test yapsam çıkarmıkı idrarda

cnm ben tam 14. gunumde yaptım. çıktı. adet tarıhımde bugune denk geliyordu. inşallah senınde cıkar.

gyshnky asya deniz ve nurzul üçünüzüde tebrik ederim ne kadar güzel bi gün topiğe bi girdim ve 3 hamile haberi harika valla
darısı bnm ve tüm isteyenlerin başına inşş

sağol cnm. tüm isteyenler için dua ediyoruz.

tebrikler canım.allah kucağına almak nasip etsin. Bugün ne kdar güzel bir gün. 3 hamile haberi resmen bomba günü. Rabbim sana şükürler olsun.

teşekkür ederim.

canım çok sevindim.

sağol cnm. benim ilk denememdi.

gayecimalkisalkisalkis
asya denizcimalkisalkisalkis
nurzülcümalkisalkisalkis
hepinizi yürekten tebrik ediorum
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş.
ayağınızı iice sürüyün arkanızdan gelelim hemen

canım arkadaşlarım pek uğrayamadım son zamanlar
misafirlerim vardı bide araba aldım
çocuk gibi sevindim ve tadını çıkarttım uzun süre

ama gelir gelmez harika haberlerle karşılaştım
topiğin tarihine geçmeli bugün
inş. bu güzel haberlerin devamı gelir

buara hepinizin üç ayları mübarek olsun
dualarımız kabul olsun

Canım benim çok tebrik ederim şoktayım ya.. Bu ay hamile patlaması var resmen topicte. hihoyyyt
Süpermiş ya. Canım sende PCO luydun demi??

Hamile kalan arkadaşlar bişey sorucam. Hani stres yapmayın kafanızdan atın diyorlar ya.. Bu doğru mu gerçekten. Peki siz kafanızdan atabildinizmi??

Canım benim çok tebrik ederim şoktayım ya.. Bu ay hamile patlaması var resmen topicte. hihoyyyt
Süpermiş ya. Canım sende PCO luydun demi??

Evet canım ben PCO'luydum... bu 3. kloemn denememdi eğer hamile kalmasaydım iğne ile tedaviye geçilecekti (gonal f ile) Çok şükür ki hamile olduğumu öğrendim bugün.

Evet canım ben PCO'luydum... bu 3. kloemn denememdi eğer hamile kalmasaydım iğne ile tedaviye geçilecekti (gonal f ile) Çok şükür ki hamile olduğumu öğrendim bugün.
Canım benim Rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah. ınşallah sağlıkla kucağına alırsın. Tadını çıkar bu güzel duygunun. Darısı bizim başımıza.

Hamile kalan arkadaşlar bişey sorucam. Hani stres yapmayın kafanızdan atın diyorlar ya.. Bu doğru mu gerçekten. Peki siz kafanızdan atabildinizmi??

Valla bende olmadı öyle bişey canım... her ayki gibi yine stres vardı... Kafamda hep acaba? sorusu vardı.

Canım benim Rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Tadını çıkar bu güzel duygunun. Darısı bizim başımıza.

Amin canım benim... Rabbim hepimizi anne yapacak inşallah... Sakın umutsuz olma... her ay yeniden umutlan... Gerektiği zamanlarda hıçkıra hıçkıra ağla... ama sonra umudunu yine topla.. Bu ay benim hiç umudum yoktu... zaten belirti de yok diye iyice salmıştım... Ama minişim gelmiş bile.

Canım her adet olduğumda ağlıyorum.. Sonra kendimi toparlıyorum. Ben 5 aydır bekliyorum. Senelerdir bekleyenler var. Bu da bir sınav. Dualarımda yalvarıyorum Rabbime o güzel duyguyu banada yaşat diye. Sizlerde umut oldunuz yeniden bana. Allahım isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu. Seni kocaman öptüm tatlım. Hayırlı Akşamlar. opuyorumnanaktan

Canım bana hep doktorum moral verdi çünkü kendisi de PCO lu ama 3 tane çocuğu var... hemde doğal yolla olmuşş.. Doktorum hep derki tek derdimiz PCO olsun... tüplerle yada rahimle ilgili bir sıkıntı olmasın da tek sorun PCO olsun... hormonlar kontrol altına alınıp yumurtalama gerçekleştirildiği sürece hiç sorun yok...

kızlar yaaaaaaaa bana yardımcı olun. adetim bi hafta gecikti ama halaaaaaaaa bişe yokkk. ve progesteron testimde de yumurtlamadıgım cıktı .bbu ne demek oluo yaaafffbilmiyorumkismile

Gayecim bi sorum daha olucak sana. Rahim Filmi çektirdinmi?? Evet ise Ankarada nerde çektirdin?? Ve Anesteziyle mi çekiyorlar?? Bende çektiricemde canım.

Hangi test canım?? Sen bu ay idrar testi yaptınmıki adetin gelmeyince??

hayır idrar testi yaptırmadım. adetin 21. gününde yapılan progesteron testinde yumurtlamadıgım cıktı. doktor bu ay yumurtlamadın dedi. yumurtlama olmadan gebelik olur mu ki? ama ilk defa adetim bu kadar gecikti ki hep bi iki gün önce olurdum. :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…