Anladım Canım. Valla canım ne mucizeler gördük. Belkide geç yumurtladın belli mi olur?? Sen bence bi test yap ve emin ol. Hem havadan mıdır nedir bilmem bu ay benim adetimde 2 gün gecikti. Ama sonuçta adet oldum hemde çok sancılı ve hala devam ediyor.hayır idrar testi yaptırmadım. adetin 21. gününde yapılan progesteron testinde yumurtlamadıgım cıktı. doktor bu ay yumurtlamadın dedi. yumurtlama olmadan gebelik olur mu ki? ama ilk defa adetim bu kadar gecikti ki hep bi iki gün önce olurdum. :sinifsinif:
Anladım Canım. Valla canım ne mucizeler gördük. Belkide geç yumurtladın belli mi olur?? Sen bence bi test yap ve emin ol. Hem havadan mıdır nedir bilmem bu ay benim adetimde 2 gün gecikti. Ama sonuçta adet oldum hemde çok sancılı ve hala devam ediyor.
ınşallah bi hamiş haberide senden alırız be güzelim. opuyorumnanaktanyarın sabah muhakkak yapcem inş. ikl defa bu kadar gecikti. uffff bilmiom ki. öle havaya falan da bakmaz benim adetlerim.bilmiom hayatımmmm:sm_confused:
Hadi bakalım canım. Bi güzel haberde sen ver. Bayram yeri olsun burası. kaydirigubbakcemile5sbh bende test yapıcam dua edin kızlar nolur
Kuzucum.. sıra bizde.. Önümüzdeki ayda biz haykıralım inşallah hamileyizzz diye..:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
büyük bir zavle veeeeeeeeeee sevinçleeeeeeeee listeyı degstırıorummm oleyyyyyyyyyyyyyy 3 anne adayımız daha olduuu:)) asya_denızcım 19 beklemıyelım artık alıorum senı lısteyeee gayeeeeeeeeee canımmm tebrıklerrr Allah kucagınaa almayı nasıp etsın
tüm hemıs bebek bekleyen arkadslarım Allah saglıgıyla kucagınıza almayı nasıp etsınnn:Saruboceq:
kuzucum.. Sıra bizde.. önümüzdeki ayda biz haykıralım inşallah hamileyizzz diye..
:saruboceq:
canlarım ben kaçtım... Kendinize iyi bakın dert ortaklarım benim. Opuyorumnanaktan
Canım eşim işten gelecek. Bende aynı hamam aynı tas. Adetim devam ediyor. Ben klomene ara verdim. Biraz böyle deneyecem. Hayırlısı neyse o olsun. Belki rahim filmine falan ihtiyac kalmadan hamile kalırım. Ha baktım böyle olmuyor. Ekime kadar müsade verdim kendime. Tekrar doktora gidicem bakalım nasıl bir tedaviyle devam edicek.nereyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee canımmm :)))
Valla tatlım ben nasıl olsa çift çizgiyi göremicem diye testi yapıyorum.. Hani güya kendimi kötü habere hazırlıyorum ama sonra çift çizgiyi göremeyince yine yıkılıyorum. ınşallah pozitif olur canım senin.tek çizgi görmekten o kdr korkuyorumki
normalde çok umutlu oluyorum test yapmadan önce ne zmnki testi elime alıyorum birden yine tek çizgiyi görcem diye söylenmeye başlıyorum
Valla tatlım ben nasıl olsa çift çizgiyi göremicem diye testi yapıyorum.. Hani güya kendimi kötü habere hazırlıyorum ama sonra çift çizgiyi göremeyince yine yıkılıyorum. İnşallah pozitif olur canım senin.
Birde öyle dene bakalım. Sabahı merakla bekliyorum. Güzel haberlerle görüşmek üzere canım.aynen bende öyle oluyorum ya nasılsa göremicem diyorum ama göremeyincede perperişan oluyorum off bu sefer görücem görücem diyerek mi yapsam testi acaba
canım kaç aydr tedavı olsun ben 5 ay klomen kullandım rshım fılmı cektrdım en sonunda sende cektr kafanda soru ısaretı kalmamıs olur hem eylule kadarda normal yolla denersın:))Canım eşim işten gelecek. Bende aynı hamam aynı tas. Adetim devam ediyor. Ben klomene ara verdim. Biraz böyle deneyecem. Hayırlısı neyse o olsun. Belki rahim filmine falan ihtiyac kalmadan hamile kalırım. Ha baktım böyle olmuyor. Ekime kadar müsade verdim kendime. Tekrar doktora gidicem bakalım nasıl bir tedaviyle devam edicek.
tek çizgi görmekten o kdr korkuyorumki
normalde çok umutlu oluyorum test yapmadan önce ne zmnki testi elime alıyorum birden yine tek çizgiyi görcem diye söylenmeye başlıyorum
Gülüm bende 4 ay kullandım Klomeni. Normal yolla sadece 4 ay falan denemiştim. Evleneli de 1 sene olmadı. Biraz acele ettiğimi düşünüyorum canım.canım kaç aydr tedavı olsun ben 5 ay klomen kullandım rshım fılmı cektrdım en sonunda sende cektr kafanda soru ısaretı kalmamıs olur hem eylule kadarda normal yolla denersın:))
canım olumsuz dusunme sakın bole yapma hayırlısı olsun senın ıcın inşşş bebısın gelmıstr canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?